ctepeo Postat Mai 23, 2008 Autor Partajează Postat Mai 23, 2008 În leg?tur? cu Stassfurt ?la, s-a vorbit mai mult de el aici: http://forum.softpedia.com/index.php?sh ... 536&st=960 Apropos de band? de compuer, am reu?it s? iau ceva role sigilate ("OR.WO."), dar nu am avut mul?i bani s? iau. Acum probabil majoritatea sunt garduri pe la ?ar?. Oricum, nu cred c? merg pe "Felix" - e mai sub?ire decât aia de care se folosea pe M18. Link spre comentariu
dragos_tl Postat Mai 24, 2008 Partajează Postat Mai 24, 2008 @skaarj am si o unitate de banda magnetica IZOT CM 5309 (Made in Bulgaria) din pacate incompleta (vezi pozele) de la un M18B...si eu speram sa o repun intr-o zi in functiune, dar m-am linistit dupa ce am discutat cu un tip care inainte de '89 repara asa ceva...mi-a zis de niste operatii de calibrare pe care un meserias le facea cam in 2 ore plus ca mai erau si niste benzi speciale pentru aceasta operatie de calibraredaca te hotarasti sa te desparti de vreuna din benzi si se potriveste la jucaria mea as vrea si eu una. Link spre comentariu
radianr Postat Mai 24, 2008 Partajează Postat Mai 24, 2008 @skaarj am si o unitate de banda magnetica IZOT CM 5309 (Made in Bulgaria) din pacate incompleta (vezi pozele) de la un M18B...si eu speram sa o repun intr-o zi in functiune, dar m-am linistit dupa ce am discutat cu un tip care inainte de '89 repara asa ceva...mi-a zis de niste operatii de calibrare pe care un meserias le facea cam in 2 ore plus ca mai erau si niste benzi speciale pentru aceasta operatie de calibraredaca te hotarasti sa te desparti de vreuna din benzi si se potriveste la jucaria mea as vrea si eu una.Dupa cum vad in poza, nu prea ai ce calibra (lipsesc capetele...). Pacat. Link spre comentariu
ctepeo Postat Mai 25, 2008 Autor Partajează Postat Mai 25, 2008 În anii '90, când nu se d?dea la radio muzic? de M.P.-3-uri avea cineva radio pe l?mpi cu F.M. (eventual cu decodorul stereo montat)? Link spre comentariu
Spitfire Postat Mai 31, 2008 Partajează Postat Mai 31, 2008 O schema de Traviata S592AP are cineva, va rog? Link spre comentariu
Spitfire Postat Iunie 1, 2008 Partajează Postat Iunie 1, 2008 Multumesc, Nicolaus. L-am facut. Toti, absolut toti condensatorii erau terminati, iar dioda aia By250 a "zburat", am inlocuit-o cu o punte, ca sa reduc brumul. :drinkers: un aparat de cea mai proasta calitate, ar fi trebuit sa foloseasca un EZ80, sau o punte redresoare...cat dreaq costau in 1971 inca 3 diode redresoare??? Link spre comentariu
iulidan2 Postat Iunie 2, 2008 Partajează Postat Iunie 2, 2008 magnetofon Tesla Sonet B3 , functional ca amplificare si parte mecanica, dar fara cap redare si rola presoare; am reusit sa gasesc un sasiu de magnetofon Tesla Sonet, cu capete si rola presoare; in masura timpului disponibil, sper sa il aduc in stare complecta de functionare. osciloscop rusesc functional ( are vreo 3 lampi, una e 6p15p, nu stiu nimic despre el, max 1 Mhz, cred ) televizor Stassfurt - neverificat aparat Latvia M - pick-up functional - http://www.pictures-myspace.com/x/links/latvia/ aparat Harkov - http://www.pictures-myspace.com/x/links/harkov/ Am reusit sa gasesc un domn amabil sa le repare fara a face modificari; sper ca in curand sa le pot auzi. Mai am doua noutati, am cumparat un Enescu, de aici de pe forum, functional si un Darclee 3, functional; acum e prea frig sa la curat si sa le fotografiez, asa ca le voi pune la primavara. Link spre comentariu
iulidan2 Postat Iunie 2, 2008 Partajează Postat Iunie 2, 2008 Multumesc, Nicolaus. L-am facut. Toti, absolut toti condensatorii erau terminati, iar dioda aia By250 a "zburat", am inlocuit-o cu o punte, ca sa reduc brumul. :drinkers: un aparat de cea mai proasta calitate, ar fi trebuit sa foloseasca un EZ80, sau o punte redresoare...cat dreaq costau in 1971 inca 3 diode redresoare???am o banuiala ca foarte mult; se lucra pe germaniu. Link spre comentariu
mișa Postat Iunie 3, 2008 Partajează Postat Iunie 3, 2008 Am mai adaugat in colectia mea mai multe aparate cu lampi. Le puteti vedea in colectia lui Neamtu Mihai de pe http://www.proradioantic.ro/?x=colectii paginile 5 si 6. Nu am schemele de la Darclee, Pacific, Select si Sport in variantele in care am aceste aparate. Daca le are cineva si e binevoitor sa le puna pe forum sau sa mi le trimita ( [email protected]) m-as bucura foarte mult. Multumesc. Link spre comentariu
feri.visky Postat Iunie 7, 2008 Partajează Postat Iunie 7, 2008 O sa corectez problema ridicata de tine Misa.... referitoare la modul de afisare a tuburilor...Intorcandu-ma acasa de la CLUJ am dat de un talcioc urias la Negreni (targul de vara!). Si am avut si noroc... Am cumparat un Emerson, inca nu stiu ce model de radio este...???? Poate ma ajutati si voi...Si un difuzor Philips de toata frumusetea...Am avut noroc... Am intalnit si prieteni din Cluj... Dar nu am vazut nici un Radio Popular ca lumea (exceptand 2 buc. Pionier dar intr-o stare mai mult decat jenante...) Link spre comentariu
d2134 Postat Iunie 7, 2008 Partajează Postat Iunie 7, 2008 Am cumparat un Emerson, inca nu stiu ce model de radio este...???? Poate ma ajutati si voi...Pai scrie mare pe sasiu: AA207 Link spre comentariu
feri.visky Postat Iunie 7, 2008 Partajează Postat Iunie 7, 2008 Daaaaaaaaaaaaaaaaaa.... Dar la topicul AA207 nu obtin nimic la nici o cautare... Link spre comentariu
d2134 Postat Iunie 7, 2008 Partajează Postat Iunie 7, 2008 http://grandlivre.doctsf.com/fiche.php?ref=4171 Link spre comentariu
feri.visky Postat Iunie 7, 2008 Partajează Postat Iunie 7, 2008 Mai frate da' cum le gasesti???Pacat ca nu este poza .... lampile sunt acelea... Nici la Radiomuseum.org nu gasesc nimic...Multumesc mult! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum