Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce aparate cu lãmpi detineti?

ctepeo

Postări Recomandate

Nu stiu de ce greseli vorbesti... http://www.nvhr.nl/frameset.htm?&ContentFrame este un site unde gratis gasesti informatia similara despre Orionul tau. Eu am impresia ca tu ai un sasiu 144 si o alta cutie. Si sigur asa este pentru ca si 144B care este pe baterie are cutia la fel.

Am cartea cu pozele aparatelor maghiare (Radio vevokeszulekek de Kadar G.), am verificat si acolo.

Nu ai reactionat la propunerea mea: m-ar interesa Electromagnetica fie si in schimb pe ceva...

Link spre comentariu

Multam, Misa pt. schema. Dar constat ca sunt deosebiri serioase intre varianta A si U...Sasiul A este din ebonita, doua module, nu metalic...iar alimentarea difera total, al meu are traf.care traf a scos fum dupa 2 min. de functionare...o sa-l testez cu covrigul de la Petra...(fain covrig )varianta U vad ca e pe autotraf...

Link spre comentariu

L-am facut sa mearga pe afurisitul asta de Philips 657 A, i-am pus provizoriu covrigul de la Petra, o punte cu 1N4007 si un 220uF-se aude cristal, din pacate "covrigul"imi trebuie la o Aritma, unde gasesc un traf pt. asta? sa scoata 170V si 6,3V...prinde incredibil de multe posturi pe scurte, datorita trafurilor de FI incapsulate...nu a ajuns praf si umezeala la ele...splendid! O sa bag si poze... :drinkers:

Link spre comentariu

Felicitari. Sper ca i-ai schimbat condensatorii cu hirtie. Dupa cum bine sti nu sunt prea buni. Eu am un Philips 204U in care TOTI condensatorii cu hirtie erau defecti. Nu au putut sa se defecteze toti deodata in timpul functionarii. E clar ca timpul i-a afectat chiar daca nu au fost in functiune.Transformatoare de retea toroidale gasesti la Petra.

Link spre comentariu

SalutAm inceput restaurarea unui Philips204U care avea lipsa o bucata mare din carcasa si tot felul de gauri suplimentare. Am reparat carcasa si am astupat gaurile. Daca inchizi ochii si treci degetul peste zona lipita sau peste vreo gaura astupata nu iti dai seama ca a fost reparat.Intrebarea mea este: cum sa procedez in continuare?Sa mai slefuiesc si sa dau doar un strat de lac pentru a avea luciul original si evident se va vedea partea inlocuita si gaurile sau sa dau un strat de vopsea comandata la culoare? Daca il vopsesc nu se va mai vedea ca a fost reparat dar nu am posibilitatea sa simulez amestecul de nuante de maro al bachelitei originale - lucru care ma cam deranjaza. Pe de alta parte o vopsea de marca (auto) poate fi preparata la o nuanta medie iar calitatea ei va asigura multa vreme culoarea initiala si protectie la zgirieturi.Si lacul ar asigura protectie si a avea avantajul ca zonele originale vor avea culoarea originala.Ce ziceti cum sa fac?

Link spre comentariu

Daca vopsesti radioul va arata frumos doar de la distanta de 2-3 metri, vazut de aproape culoarea uniforma da o senzatie de fals. Lacueste-l asa cum este acum, arata mult mai bine. Si la o adica lacul se inlatura mai usor decit vopseaua.Felicitari, arata bine, ai decupat o bucata de textolit si ai lipit-o cu rasina? Initial am crezut ca ai facut reconstructie cu rasini si plasa de fibra de sticla, dar nu pare. Hai, da amanunte te rog.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări