Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce aparate cu lãmpi detineti?

ctepeo

Postări Recomandate

Dupa multa munca de lamurire+multe beri+un mp3 player am recuperat un televizor Philips dintr-un colt de garaj prafuit si vai de capul lui(brusc l-a apucat si pe fostul propietar colectia de aparate cu tuburi....).Mai multe despre televizor nu stiu nimic...nu scrie nici un model si nu e trecut nici un an de fabricatie...Si uite asa aseara pe la 11 am dat o curatare in mare de praf, bagat la priza, buton si .... :smt007 TVR1 cu sonor si fara antena...asa vreo 10 minute dupa care mi-a disparut imaginea, dar sonorul a ramas.Astazi daca o sa am timp o sa ma ocup de el..am observat ca are si ceva condensatori scursi si mi se pare ca nu mai merge nici tubul de pe partea de inalta de langa traful de linii

Link spre comentariu

tipul cere 1 milion si jumatate.Ofera-i si tu 800 mii ca sa-l lase la 1 mil. Aparatele mici cu lampi sunt mai scumpe se pare din cauza marimii care le face usor de plasat prin casa intr-un colt retro.Si eu le prefer pentru colectia mea pentru ca stau la bloc si nu prea mai e loc prin casa.Aparatul pe care l-ai gasit are carcasa din bachelita (usor de curatat!), scala pare OK si este dupa parerea mea dragut si daca si merge chiar face cel putin 1 mil.Succes la negociere.

Link spre comentariu

tipul cere 1 milion si jumatate.Ofera-i si tu 800 mii ca sa-l lase la 1 mil. Succes la negociere.

i-am oferit (chiar) 8 sute de mii cand cerea ...200 de euro.
Nasol!Inseamna ca 1,5 e ultimul lui pret dar insista totusi cu 1mil.Succes.
Link spre comentariu

Domnilor, sunt fericit ca se mai gasesc oameni care iubesc ap. vechi. Eu am apucat primul tranzistor si prima dioda semiconductoare. Am intrat in aceasta lume cu ap. cu lampi la baterie. Poate va intereseaza. Catalog de tuburi electronice/ 1967 - 666 pagini, nou, Catalog - noi tuburi electronice si tranzistoare 1961 - 304 pagini - ca nou. Scheme de televizoare, magnetofoane, picuputi - M.Silisteanu si I.Presura - 2 volume si altele. [/b]

Link spre comentariu

...dar ce intentionati? Sa puneti cartile alea scanate, sau sa le vindeti??? :snakeman:

asta voiam sa intreb si eu, nu stiam daca sa las posturile sau sa le sterg si sa-l trimit la vanzari :smt003 .......asteptam sa vedem ce spune
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări