Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce aparate cu lãmpi detineti?

ctepeo

Postări Recomandate

1 hour ago, ctepeo said:

1 hour ago, ctepeo said:

Mai exact ce model, că văd că-s mai multe.

Este Blaupunkt Granada 2220     pe spate mai scrie 3D..... adica sunet  3D    , era la moda deja atunci ....obtinut cu mai multe difuzoare ....

Editat de Усилитель
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

YO9HRB are A7B, poate fi considerat aparat portabil. Eu am avut R311, avea ''vibrator'' si  antena Kulikov.

Editat de Ovidanie
Link spre comentariu

S - au facut o multime de chestii portabile cu tuburi la baterie . A7b si R - 311 am avut si eu ( NOS ) . A7b mai am si acum , doar ca nu mai are microreceptorul si cablul de alimentare . In armata am avut detector de mine cu tuburi la baterie , 2 buc . 2K2M , precum la A7b .

P.S. - ( si ) portabila era cotata si R - 104 , eu as fi considerat - o ( din umanism ) mobila . 

Editat de gauss
Link spre comentariu

Zau asa...chiar crezi ca asta e cel mai important aspect? In MA stau prost multe aparate mai potente, nu stiu ce vrei sa-ti spun despre asta. Prinde Radio Iasi la fel de bine ca unul tranzistorizat, daca asta te incalzeste cu ceva. Il am in colectie pt ca este un aparat rar, si am avut norocul sa-l primesc de la un prieten, nu l-am pus la munca.

Link spre comentariu

Mie îmi place să le testez capacităţile. Şi da, dacă aş lua aşa ceva l-aş pune la muncă.
Am găsit în talcioc unul  producţie Franţuzească, dar la 300 Lei... în nici un caz.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Buna seara...adaug si eu trei piese cu vechime salvate de la pieire...un radio Blaupunkt prins de ocazie la piata de vechituri adus de  pe-afara de niste conlocuitori mai bronzati...in stare buna,a necesitat o toaletare temeinica. In rest ok-isi face treaba zilnic pe FM.Cel mic-fabricatie Electronica mostenire de la unchiul meu! A functionat inainte de 89 la greu mai ales pe US pe anumite frecvente care ne mai informau despre ce este drept,corect si bine in lume! Ca la noi in tara...vai si amarrrr...Sa nu uit in ultimul rand de vestitul radio Capri pe care l-am salvat de la moarte dintr-o magazie ascuns undeva, cu cuiburi de soareci in el...intr-o stare deplorabila-pacat ca nu i-am facut poze atunci. Dupa ceva timp si chinuiala ,aparatul fiind totusi aproape intreg avand lipsa doar antena de ferita si ata de la scala,in rest ok,l-am adus intr-o stare buna de functionare! Ma bucur de toate cele trei aparatele si le ascult cu drag.....

IMG_20191217_184236.jpg

IMG_20191217_184525.jpg

IMG_20191217_184648.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări