Ovidanie Postat August 29, 2007 Partajează Postat August 29, 2007 Inca o piesa adaugata colectiei mele: Oberon stereo. Arata ca nou, are pick-up separat si pentru auditie stereo are incinta acustica separata. Difuzoarele din radio redau canalul sting iar difuzoarele din incinta canalul drept. Are FM banda est, nu are decodor stereo , functioneaza stereo numai pe pick-up. Atasez citeva fotografii facute in graba, fac altele cind voi avea mai mult timp. Link spre comentariu
mișa Postat August 30, 2007 Partajează Postat August 30, 2007 Am cumparat un aparat de radio Stradivari 3, receprioneaza L, M 3 scurte si UKW 87-100MHz. Are final audio PP cu 2 EL84 si difuzoare pe masura. Suna extraordinar, asemanator cu Capri Grosssuper poate chiar mai bine.De asemenea am mai cumparat un magnetofon Unitra ZK145 care insa nu am sa-l alimentez decit dupa curatire si verificare. Inca nu am gasit scheme pentru ele. Daca are cineva, il rog sa le scoata la iveala. Miine am sa le fac poze. Link spre comentariu
Mosu Tuti Postat August 31, 2007 Partajează Postat August 31, 2007 Bravo domnilor, ma bucur ca v-am gasit. Link spre comentariu
gaby Postat August 31, 2007 Partajează Postat August 31, 2007 Statia de amplificare, mai bine zis statiile, sint niste amplificatori de 200 W (scot usor 250 W), tensiunea de iesire este intre 120 - 140 V si erau facuti de CFR Craiova. Link spre comentariu
Kosmin Postat August 31, 2007 Partajează Postat August 31, 2007 misa sa le stapanesti sanatos si te asteptam cu poze dupa ce le vei pune la punct :smt001 , uite ai aici schema de stradivari3 http://rapidshare.com/files/52477982/Stradivari3.rar, asa ca spor la restaurat :yawinkle: Link spre comentariu
Dj_Dog Postat August 31, 2007 Partajează Postat August 31, 2007 http://es.youtube.com/watch?v=RgUvbY4Umjk am gasit pe youtube Link spre comentariu
mișa Postat August 31, 2007 Partajează Postat August 31, 2007 misa sa le stapanesti sanatos si te asteptam cu poze dupa ce le vei pune la punct :smt001 , uite ai aici schema de stradivari3 http://rapidshare.com/files/52477982/Stradivari3.rar, asa ca spor la restaurat :yawinkle:Multumesc. Schema asta am gasit-o si eu pina la urma dar nu am reusit sa gasesc pentru magnetofonul ZK145 dar mai caut. Am primit de la cineva schema de la ZK140. Miine verific daca se potriveste. Link spre comentariu
zal Postat Septembrie 1, 2007 Partajează Postat Septembrie 1, 2007 misa Vezi ca ZK-urile poloneze pe lampi erau copii/licente dupa TK-urile Grundig si multe au scheme identice sau asemanatoare. Cred ca il gasesti intr-unul din volumele cu ''Scheme de televizoare, magnetofoane si pick-upuri''. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Septembrie 1, 2007 Partajează Postat Septembrie 1, 2007 Am primit de la cineva schema de la ZK140. Miine verific daca se potriveste.Nu se potriveste. ZK140 are un ECC83 si un ECL 86, pe cand ZK145 are EF86, EF83, ECL86 si ECC81 pt. osc. de stergere. Ambele au ochi magic (EM84) pe post de VU-metru. Am eu schema de ZK145, inclusiv cablajul, dar nu am in acest moment cu ce scana (imi reorganizez apartamentul si nu am montat scannerul). Link spre comentariu
mișa Postat Septembrie 1, 2007 Partajează Postat Septembrie 1, 2007 Am primit de la cineva schema de la ZK140. Miine verific daca se potriveste.Nu se potriveste. ZK140 are un ECC83 si un ECL 86, pe cand ZK145 are EF86, EF83, ECL86 si ECC81 pt. osc. de stergere. Ambele au ochi magic (EM84) pe post de VU-metru. Am eu schema de ZK145, inclusiv cablajul, dar nu am in acest moment cu ce scana (imi reorganizez apartamentul si nu am montat scannerul).Cind poti te rog sa o postezi. As fi multumit si cu niste poze din care sa se vada totusi valorile componentelor. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Septembrie 1, 2007 Partajează Postat Septembrie 1, 2007 Schema ZK145. Daca nu se vede bine, spune-mi si o scanez la rezolutie mai mare. Dar ti-o trimit pe mail. Mai am si PCB-ul, dar are vreo 3 mega. Da-mi o adresa de mail si ti-l trimit si pe acela. Link spre comentariu
mișa Postat Septembrie 1, 2007 Partajează Postat Septembrie 1, 2007 MULTUMESC!!! Se vede bine. [email protected] Link spre comentariu
mișa Postat Septembrie 1, 2007 Partajează Postat Septembrie 1, 2007 Multumesc! Iata poze cu ZK145 si Sradivari3: Link spre comentariu
mișa Postat Septembrie 2, 2007 Partajează Postat Septembrie 2, 2007 Am cumparat un Rubin102 in stare foarte buna, complet. Se pare ca nu a avut parte de reparatii ciobanesti. Dupa o curatare sumara a contactelor si schimbarea a 4 lampi am obtinut sunet (posturi de radio) si pureci. Se pare ca din punct de vedere electric e reparabil. Carcasa am sa o fac sa arate ca noua si (gluma) am sa dau anunt: Vind Rubin 102 NOU. Deocamdata incerc sa fac rost de un set complet de lampi noi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum