Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce aparate cu lãmpi detineti?

ctepeo

Postări Recomandate

Poate m-am exprimat gresit , posibil ca cineva stie de pe vreun sait din Ungaria .

Posted Imageorion 1.jpgPosted Imageorion 2.jpg

Aparatul a avut sigla originala cu siguranta din fabrica aveau si control final de calitate ca orice fabrica care se respecta. Dar proprietarul a avut un incident si a schimbat sticla de la scala la un centru de reparatii. Existau astfel de scale fara sigle doar pentru piese schimb.

Poate ca se potriveau pentru mai multe modele si este/ era mai economic sa faca una universala pentru toate acele modele...

Link spre comentariu

La al meu in afara de scala,are si pe capacul de spate imprimata marca.

Daca tot au fost puse 2 poze,cred ca nu costa nimic daca mai era una cu sasiul vedere din spate...macar ne lamuream daca sasiul e la fel cu ce avem, sau o fi si ala o clona,ceva.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

Bună seara,

Am în lucru un aparat de radio Eumig 953, la care sistemul de antrenare a scalei inclusiv circuitul de iluminat a fost demolat (rupt).

Ce este mai grav este că nici pe net nu am găsit nici o informaţie utilă care să mă ajute să rezolv problema.

Pe „radiomusem” am găsit ceva, nişte poze la un aparat din aceiaşi „familie” respectiv Eumig 3043 care are un sistem de scală aproape identic, dar nefiind membru afiliat, am reuşit să descarc nişte poze cu o rezoluţie suficient de ... slabă ca să nu-mi poate fi utile!

Singura speranţă ar rămâne dacă cineva din dvs. are un aparat din aceiaşi familie (Eumig 953, 933, 1143, 1533, 3043, 5133, 5143 etc) şi este dispus să-mi trimită nişte poze cu sistemul de scală sau o schiţă făcută de mână sau măcar o descriere, respectiv ce tip de becuri folosea şi cum erau acestea fixate/poziţionate şi schema cinematică a cablului/firului de antrenare a scalei.

Vă mulţumesc anticipat

Cu stimă

Cristi B.

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări