jack Postat Decembrie 14, 2015 Partajează Postat Decembrie 14, 2015 Poate m-am exprimat gresit , posibil ca cineva stie de pe vreun sait din Ungaria . Link spre comentariu
Cristian74 Postat Decembrie 15, 2015 Partajează Postat Decembrie 15, 2015 Poate m-am exprimat gresit , posibil ca cineva stie de pe vreun sait din Ungaria . orion 1.jpgorion 2.jpg Aparatul a avut sigla originala cu siguranta din fabrica aveau si control final de calitate ca orice fabrica care se respecta. Dar proprietarul a avut un incident si a schimbat sticla de la scala la un centru de reparatii. Existau astfel de scale fara sigle doar pentru piese schimb. Poate ca se potriveau pentru mai multe modele si este/ era mai economic sa faca una universala pentru toate acele modele... Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 15, 2015 Partajează Postat Decembrie 15, 2015 La al meu in afara de scala,are si pe capacul de spate imprimata marca. Daca tot au fost puse 2 poze,cred ca nu costa nimic daca mai era una cu sasiul vedere din spate...macar ne lamuream daca sasiul e la fel cu ce avem, sau o fi si ala o clona,ceva. Link spre comentariu
jack Postat Decembrie 15, 2015 Partajează Postat Decembrie 15, 2015 Daca aparatul era vreo clona , in mod sigur ca sigla s-ar fi aflat la locul ei . Link spre comentariu
viopa Postat Ianuarie 22, 2016 Partajează Postat Ianuarie 22, 2016 Detine cineva datele bobinelor de la radio Unirea ? Link spre comentariu
viopa Postat Ianuarie 26, 2016 Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 Detine cineva datele bobinelor de la radio Unirea ? Intrebarea este inca valabila. Link spre comentariu
ctepeo Postat Ianuarie 30, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2016 Ştie cineva dacă în loc de lampa EL 41 poate fi montată (prin resoclare, fireşte) EL 84? Link spre comentariu
Cristian74 Postat Martie 8, 2016 Partajează Postat Martie 8, 2016 Fireste EL84 este tubul successor... http://www.radiomuseum.org/tubes/tube_el41.html Link spre comentariu
mani Postat Martie 8, 2016 Partajează Postat Martie 8, 2016 Buna ziua ,am si eu un radio cu lampi Tomis s621a si as dori schema acestui aparat. Am cautat dar nu am gasit pe inernet . O zi buna si va multumesc anticipat. Link spre comentariu
mani Postat Martie 8, 2016 Partajează Postat Martie 8, 2016 Va multumesc mult ,acum pot sa ma apuc sa-l repar O seara buna si numai bine. Link spre comentariu
Cristi_B Postat Martie 18, 2016 Partajează Postat Martie 18, 2016 Bună seara, Am în lucru un aparat de radio Eumig 953, la care sistemul de antrenare a scalei inclusiv circuitul de iluminat a fost demolat (rupt). Ce este mai grav este că nici pe net nu am găsit nici o informaţie utilă care să mă ajute să rezolv problema. Pe „radiomusem” am găsit ceva, nişte poze la un aparat din aceiaşi „familie” respectiv Eumig 3043 care are un sistem de scală aproape identic, dar nefiind membru afiliat, am reuşit să descarc nişte poze cu o rezoluţie suficient de ... slabă ca să nu-mi poate fi utile! Singura speranţă ar rămâne dacă cineva din dvs. are un aparat din aceiaşi familie (Eumig 953, 933, 1143, 1533, 3043, 5133, 5143 etc) şi este dispus să-mi trimită nişte poze cu sistemul de scală sau o schiţă făcută de mână sau măcar o descriere, respectiv ce tip de becuri folosea şi cum erau acestea fixate/poziţionate şi schema cinematică a cablului/firului de antrenare a scalei. Vă mulţumesc anticipat Cu stimă Cristi B. Link spre comentariu
Vizitator Liviu Mic Postat Mai 19, 2016 Partajează Postat Mai 19, 2016 Daca nu supar pe nimeni va prezint o parte din colectia mea de aparate de radio ! Link spre comentariu
viopa Postat Mai 19, 2016 Partajează Postat Mai 19, 2016 Cred ca nu suparati pe nimeni, mai ales ca aceasta sectiune este aproape decedata... Link spre comentariu
Cristian74 Postat Mai 20, 2016 Partajează Postat Mai 20, 2016 Dap s-au rarit aparatele cu lampi... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum