Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce aparate cu lãmpi detineti?

ctepeo

Postări Recomandate

Este de fapt, o subvarianta mai restransa, cu indicatorul de acord EM 84, fata de varianta initiala cu EM 80, sporind astfel si valoarea de colectie a ambelor . Desigur, mai este subvarianta si mai rara , cu PCL 82 in etajul final ( cum scrie si pe capac; nu e tocmai greseala ) unde, transformatorul de retea contine infasurarea dedicata filamentului acestui tub .

Link spre comentariu

Gata, astazi l-am adjudecat, un radio INGELEN MENTOR din 1935/36, echipat cu lampi din seria C : CK1; CF3; CBC1; CL2; CY2; urdox-u2012. Estetic undeva pe 8.5/9 functional, numai ca CL2 a fost inlocuit, prin resoclare si modificarile aferente (alimentare filament EL84, compensare filament CL2) cu EL84. Acuma caut cu disperare CL2. Daca o sa fie sa gasesc, voi gasi. Poate ma ajuta cineva. N-am apucat sa-i fac poze (l-am primit astazi pe la ora 9 la birou) dar este identic cu cel al d-lui Nicolae Anton Popescu de pe Proradioantic.

Link spre comentariu

Pe langa cele cateva aparate de radio vechi (DUX STEREO, PHILIPS GEMMA, DARCLEE,sa ) am obtinut si un ROMANTA si un PHILIPS 1950 - splendide...abia astept sa le pun la 220.. :aplauze

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări