Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce aparate cu lãmpi detineti?

ctepeo

Postări Recomandate

Servus,dupa cum se vede sunt ceva modificari ,traful nu este original la fel si tubul redresor.

Poate avea carcasa tip catedrala , si avea loc si acel model de AZ1...
Link spre comentariu

Multumesc tuturor, Salut Gabi.Domnilor, la cat ma pricep eu, traful de retea nu cred ca a fost rebobinat. Firele ce ies din traf sunt cele originale, nu se vede vreo manufactura romanesca, in fine nu-i un aspect asa de important. Intr-adevar, pe placa pusa pe traf existau "bornele" in care s-ar fi potrivit o redresoare 1804, RG ...sau cam asa ceva. Este posibil sa fi fost inlocuit cu unul din alt model de aparat. In cele din urma am "parcat" un soclu adecvat pt AZ1. Un lucru este cert, traful nu-i rebobinat. Ce se mai vede pe acolo sint izolatiile de la prelungirea firelor, facuta de mine.

Link spre comentariu

Domnilor, colind in fiecare sambata si duminica targurile de vechituri din Bucuresti, Valea Cascadelor si Vitan (aici nu sunt numai auto). Am atasat si pozele cu interiorul, ca sa nu va inchipuiti ca-s cutii goale. Nu totdeauna am bafta. Vanzatorii care-si dau seama de valoarea lor cer cu mult peste 100 euro, iar bugetul meu nu-mi permite.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări