walldemar Postat Ianuarie 18, 2013 Partajează Postat Ianuarie 18, 2013 Servus,dupa cum se vede sunt ceva modificari ,traful nu este original la fel si tubul redresor.Poate avea carcasa tip catedrala , si avea loc si acel model de AZ1... Link spre comentariu
Aurel Iosif Postat Ianuarie 18, 2013 Partajează Postat Ianuarie 18, 2013 Multumesc tuturor, Salut Gabi.Domnilor, la cat ma pricep eu, traful de retea nu cred ca a fost rebobinat. Firele ce ies din traf sunt cele originale, nu se vede vreo manufactura romanesca, in fine nu-i un aspect asa de important. Intr-adevar, pe placa pusa pe traf existau "bornele" in care s-ar fi potrivit o redresoare 1804, RG ...sau cam asa ceva. Este posibil sa fi fost inlocuit cu unul din alt model de aparat. In cele din urma am "parcat" un soclu adecvat pt AZ1. Un lucru este cert, traful nu-i rebobinat. Ce se mai vede pe acolo sint izolatiile de la prelungirea firelor, facuta de mine. Link spre comentariu
Aurel Iosif Postat Ianuarie 18, 2013 Partajează Postat Ianuarie 18, 2013 Caseta este fix ca cea de mai sus, cu barele metalice, cromate. Este la tara, cand voi ajunge pe acolo ii voi face o poza. Link spre comentariu
gaby57 Postat Ianuarie 19, 2013 Partajează Postat Ianuarie 19, 2013 SERVUS,eu nu am pomenit nimic de rebobinare traf ,nu este traf de Minerva original ,la nici un sasiu nu arata asa traful. Link spre comentariu
gaby57 Postat Ianuarie 19, 2013 Partajează Postat Ianuarie 19, 2013 Servus,eu nu am pomenit nimic de rebobinare a trafului ,am spus ca nu este traf de Minerva original. Link spre comentariu
Aurel Iosif Postat Ianuarie 19, 2013 Partajează Postat Ianuarie 19, 2013 Un alt Minerva in lucru, finisaje, EM 1 f slab. Altfel functional. Link spre comentariu
Aurel Iosif Postat Ianuarie 19, 2013 Partajează Postat Ianuarie 19, 2013 Iata-l desfacut, cu sasiul pe caseta. Complicat rau mi se pare montarea atei pt scala, dar voi reusi. Link spre comentariu
walldemar Postat Ianuarie 22, 2013 Partajează Postat Ianuarie 22, 2013 Stilul cu bare metalice orizontale este al firmei Hornyphon.Butonul din mijloc este al firmei Minerva.Radio SUTOR , un brand "greu de gasit" : Link spre comentariu
Aurel Iosif Postat Ianuarie 30, 2013 Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 Va place acest Philips ? Cu greu am reconsituit carcasa. Coltul di dreapta jos lipseste. Link spre comentariu
Aurel Iosif Postat Ianuarie 30, 2013 Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 Dar acesta ? tot un Philips Link spre comentariu
YO7DIG Postat Ianuarie 31, 2013 Partajează Postat Ianuarie 31, 2013 Va salut, feliitari pentru achizitzii, superbe, unde le gasiti mai baieti , sa merg si eu sa cumpar , spor la restaurare... cu stima ..Mihai... Link spre comentariu
viopa Postat Ianuarie 31, 2013 Partajează Postat Ianuarie 31, 2013 Felicitari pentru achizitii ! Link spre comentariu
Aurel Iosif Postat Ianuarie 31, 2013 Partajează Postat Ianuarie 31, 2013 Domnilor, colind in fiecare sambata si duminica targurile de vechituri din Bucuresti, Valea Cascadelor si Vitan (aici nu sunt numai auto). Am atasat si pozele cu interiorul, ca sa nu va inchipuiti ca-s cutii goale. Nu totdeauna am bafta. Vanzatorii care-si dau seama de valoarea lor cer cu mult peste 100 euro, iar bugetul meu nu-mi permite. Link spre comentariu
djbiluta Postat Ianuarie 31, 2013 Partajează Postat Ianuarie 31, 2013 Salut, ce aparat este cel din a doua poza? marca sau fabricantul Link spre comentariu
Aurel Iosif Postat Ianuarie 31, 2013 Partajează Postat Ianuarie 31, 2013 Este un PHILIPS 520 A fabricat in Germania in 1933-1934, o bijuterie bine conservata . Am avut noroc !Poza din fata este mai sus, foto 0017. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum