mișa Postat Iulie 15, 2007 Partajează Postat Iulie 15, 2007 Multumesc!Am mai primit chestia asta si efectiv nu am stiut ce inseamna.Scuzati insistenta. Link spre comentariu
mișa Postat Iulie 18, 2007 Partajează Postat Iulie 18, 2007 Am terminat de restaurat aparatul Mende MS202W. Link spre comentariu
zal Postat Iulie 19, 2007 Partajează Postat Iulie 19, 2007 Arata ca nou. :supz: Lampile AZ11 si finala EL11 sint noi? Celelalte cred ca le-ai ''spalat''. Ochiul magic functioneaza? Link spre comentariu
mișa Postat Iulie 19, 2007 Partajează Postat Iulie 19, 2007 Nu este noua nici o lampa. Ochiul magic e foarte palid. Am cumparat 2 buc EFM11 (ochi) noi si trebuie sa soseasca. Sper sa nu fie teapa. Cind sosesc am sa montez una. Link spre comentariu
bogdanel Postat Iulie 19, 2007 Partajează Postat Iulie 19, 2007 Ultima achizitzie: un osciloscop tektronix 310a. Pe lampi. Tot ce a trebuit sa-i fac este sa-i cablez traful de alimentare pe 220V. Pus in priza shi merge impecabil, tensiunile de alimentare sunt impecabile, tubul catodic are inca emisie destula, trigger perfect, ca toate tektronixurile. Ieshirea de calibrare este calibrata de mai putzin de 1% eroare de tensiune shi 988Hz in loc de 1KHz. Mai face figuri doar comutatorul amplificatorului Y.Iar inauntru este superb lucrat. Cred ca fiecare piesa este originala, nu pare sa aiba lipituri mai noi de 40 de ani. Link spre comentariu
zal Postat Iulie 20, 2007 Partajează Postat Iulie 20, 2007 Acum 10 ani am prins un generator de mira si alte semnale Nordmende pe lampi din 1962. Si-mi pare rau ca l-am vindut in consignatie. :banghead: Link spre comentariu
florinfloreanu Postat Iulie 20, 2007 Partajează Postat Iulie 20, 2007 despre cum sa iei teapa: vezi poza, crezi ce scrie acolo (respectiv "nefunctional") si pentru ca-ti place dai repede banu' sa nu-ti sufle altul minunatia. asta: http://www.okazii.ro/catalog/3495979/an ... #div_photo intr-adevar, nefunctional, dar e doar carcasa goala si sasiul defrisat temeinic de tot ce inseamna piesa. asta inseamna cu adevarat "nefunctional"... lasand supararea asta la o parte, spuneti-mi daca stie cineva stie cum se numeste aparatul. are pe geamul scalei sigla radio popular. Link spre comentariu
d2134 Postat Iulie 20, 2007 Partajează Postat Iulie 20, 2007 e doar carcasa goala si sasiul defrisat temeinic de tot ce inseamna piesaPai chiar asta inseamna nefunctional, adica nu mai poate fi pus pe roate in veci.Altfel scria: cutare piesa lipsa, reparabil, defect, mic defect etc.Gindeste-te ca fiecare vinzator ori isi lauda marfa ori e cinstit. Nimeni nu-si critica marfa.Aici a fost cam primul caz, daca era cinstit spunea: carcasa radio cu sasiu si vreo doua piese.Bine ca ai avertizat si pe altii sa "caste ochii"! Link spre comentariu
yo9hrb Postat Iulie 20, 2007 Partajează Postat Iulie 20, 2007 Ori l-ai cumparat deja? Nu-i bai, se poate reface (nu usor, dar nici imposibil). Link spre comentariu
Kosmin Postat Iulie 20, 2007 Partajează Postat Iulie 20, 2007 pai din ce am vazut eu in restul licitatiilor aluia mi-am dat seama ca vinde mobila veche reconditionata(si preturile unele umflate cu pompa) si deci pt el acea cutie de radio era doar un bibelou :smt003 , sau orice altceva care nu avea de-a face cu electronica Link spre comentariu
mișa Postat Iulie 20, 2007 Partajează Postat Iulie 20, 2007 Am facut rost de un radio rusesc Daugava model 1954. Functioneaza dar are toate sforile din interior rupte. Nu am reusit sa fac rost de schema. Daca o are cineva il rog sa mi-o trimita sau sa o posteze. Inca nu i-am facut poze dar am gasit o poza pe net. Daca e interesat cineva de poze cu aparatul meu sa spuna, eu oricum ii fac poze. Link spre comentariu
zal Postat Iulie 21, 2007 Partajează Postat Iulie 21, 2007 Gasesti schema in ''Scheme de radioreceptoare'' vol. II din 1973. Link spre comentariu
mișa Postat Iulie 21, 2007 Partajează Postat Iulie 21, 2007 Nu am aceasta carte decit intr-o varianta scanata cu mari lipsuri. Link spre comentariu
MiniTehnicus Postat Iulie 24, 2007 Partajează Postat Iulie 24, 2007 Schema pentru Daugava. Link spre comentariu
mișa Postat Iulie 24, 2007 Partajează Postat Iulie 24, 2007 Am primit lampile EFM11: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum