Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce aparate cu lãmpi detineti?

ctepeo

Postări Recomandate

Nu este noua nici o lampa. Ochiul magic e foarte palid. Am cumparat 2 buc EFM11 (ochi) noi si trebuie sa soseasca. Sper sa nu fie teapa. Cind sosesc am sa montez una.

Link spre comentariu

Ultima achizitzie: un osciloscop tektronix 310a. Pe lampi. Tot ce a trebuit sa-i fac este sa-i cablez traful de alimentare pe 220V. Pus in priza shi merge impecabil, tensiunile de alimentare sunt impecabile, tubul catodic are inca emisie destula, trigger perfect, ca toate tektronixurile. Ieshirea de calibrare este calibrata de mai putzin de 1% eroare de tensiune shi 988Hz in loc de 1KHz. Mai face figuri doar comutatorul amplificatorului Y.Iar inauntru este superb lucrat. Cred ca fiecare piesa este originala, nu pare sa aiba lipituri mai noi de 40 de ani.

Link spre comentariu

despre cum sa iei teapa: vezi poza, crezi ce scrie acolo (respectiv "nefunctional") si pentru ca-ti place dai repede banu' sa nu-ti sufle altul minunatia. asta: http://www.okazii.ro/catalog/3495979/an ... #div_photo

intr-adevar, nefunctional, dar e doar carcasa goala si sasiul defrisat temeinic de tot ce inseamna piesa. asta inseamna cu adevarat "nefunctional"...

lasand supararea asta la o parte, spuneti-mi daca stie cineva stie cum se numeste aparatul. are pe geamul scalei sigla radio popular.

Link spre comentariu

e doar carcasa goala si sasiul defrisat temeinic de tot ce inseamna piesa

Pai chiar asta inseamna nefunctional, adica nu mai poate fi pus pe roate in veci.Altfel scria: cutare piesa lipsa, reparabil, defect, mic defect etc.Gindeste-te ca fiecare vinzator ori isi lauda marfa ori e cinstit. Nimeni nu-si critica marfa.Aici a fost cam primul caz, daca era cinstit spunea: carcasa radio cu sasiu si vreo doua piese.Bine ca ai avertizat si pe altii sa "caste ochii"!
Link spre comentariu

pai din ce am vazut eu in restul licitatiilor aluia mi-am dat seama ca vinde mobila veche reconditionata(si preturile unele umflate cu pompa) si deci pt el acea cutie de radio era doar un bibelou :smt003 , sau orice altceva care nu avea de-a face cu electronica

Link spre comentariu

Am facut rost de un radio rusesc Daugava model 1954. Functioneaza dar are toate sforile din interior rupte. Nu am reusit sa fac rost de schema. Daca o are cineva il rog sa mi-o trimita sau sa o posteze. Inca nu i-am facut poze dar am gasit o poza pe net. Daca e interesat cineva de poze cu aparatul meu sa spuna, eu oricum ii fac poze.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări