jack Postat Decembrie 21, 2012 Partajează Postat Decembrie 21, 2012 Pentru a primi ajutor , ar fi util sa mentionati cu ce tuburi e construit aparatul , eventual si o poza cu interiorul aparatului Link spre comentariu
Neluc Postat Decembrie 21, 2012 Partajează Postat Decembrie 21, 2012 L-am identificat ,dupa ce am postat am cautat pe gogu este un Orion 155 unguresc dar ,pana la acest moment nu i-am aflat perioada fabricatiei,valoarea si cati mai detin aceasta piesa.La mine este de aprox.7 ore .Toate bune si multumesc... Link spre comentariu
Vizitator GlowingStar Postat Decembrie 21, 2012 Partajează Postat Decembrie 21, 2012 L-am identificat ,dupa ce am postat am cautat pe gogu este un Orion 155 unguresc dar ,pana la acest moment nu i-am aflat perioada fabricatiei,valoarea si cati mai detin aceasta piesa.La mine este de aprox.7 ore .Toate bune si multumesc...Buna seara,S-a fabricat intre 1940-1941 si este o piesa de valoare tocmai din acest motiv. Sa-l stapaniti sanatos! Succes cu treaba cu restaurarea si depanarea. Avandu-l complet si functional, este aidoma unei bijuterii.Stima, Link spre comentariu
gaby57 Postat Decembrie 22, 2012 Partajează Postat Decembrie 22, 2012 L-am identificat ,dupa ce am postat am cautat pe gogu este un Orion 155 unguresc dar ,pana la acest moment nu i-am aflat perioada fabricatiei,valoarea si cati mai detin aceasta piesa.La mine este de aprox.7 ore .Toate bune si multumesc...Cu aceaiasi carcasa sunt doua tipuri 155 si 155U ,ultimul cu alimentare universala.ai si schema;http://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=o ... y7AUiuk-2g Link spre comentariu
Neluc Postat Decembrie 22, 2012 Partajează Postat Decembrie 22, 2012 multumesc,ste 155 simplu,i-am gasit si schema.Cum se incalzeste in primavara ma apuc de ele,acum nu am unde sa matuiesc sa baituiesc si sa vopsesc cu lac.Toate bune... Link spre comentariu
Vizitator coric66 Postat Decembrie 23, 2012 Partajează Postat Decembrie 23, 2012 Felicitari Viorel pentru restaurare , deja m-am obisnuit cu lucrarile de arta ce le faci dar tot ma mir de perfectiunea rezultatului ; Felicitari Neluc pentru achizitie , e un aparat frumos , cu rabdare si in timp (nu-i graba) , o sa va bucurati de munca ce-o s-o depuneti pentru restaurare. Alaturi de un Evernice (modelul exact nu-l cunosc) ,care tocmai acum a prins glas , doresc tuturor iubitorilor de vintage si cititorilor acestui forum , Sarbatori Fericite , implinirea tuturor dorintelor si la cat mai multe aparate frumoase in colectie ! (Sticla cu vin am scos-o in ultimul moment din cadru ) Link spre comentariu
viopa Postat Decembrie 23, 2012 Partajează Postat Decembrie 23, 2012 Un radio elegant.Felicitarile mele !Si sarbatori fericite! Link spre comentariu
Vizitator esk3ee Postat Decembrie 24, 2012 Partajează Postat Decembrie 24, 2012 Colectia mea este saraca... Detin un darcle 2, si un radione ag43(la care nu gasesc o lampa cf7) :cry: o sa revin cu poze:D Link spre comentariu
Vizitator GlowingStar Postat Decembrie 24, 2012 Partajează Postat Decembrie 24, 2012 Buna ziua,Pana mai acum cateva zile am avut un radioreceptor ''Verdik 55W''. Are cineva o schema a acestui model? Stiu ca este unul destul de rar. Tuburile erau EL11 si AZ11 si EFM11, restul nu am reusit sa identific, deoarece baloanele lor metalice, de tipul celor folosite in aparatura militara, erau foarte ruginite. Suspectez ca ar fi fost ECH11 si cred ca un EBF11.Multumesc, Link spre comentariu
nicolae57 Postat Decembrie 24, 2012 Partajează Postat Decembrie 24, 2012 Aparatul se numeste Zerdik si este postat pe Radiomuseum http://www.radiomuseum.org/r/zerdik_super_55w.html si aici schema: http://www.trioda.com/shop/index.php?pa ... ticid=3689 Link spre comentariu
Vizitator GlowingStar Postat Decembrie 24, 2012 Partajează Postat Decembrie 24, 2012 Va multumesc pentru detalii. Nu am fost capabil sa salvez mare lucru din acest aparat, intrucat era destul de deteriorat si ruginit. Am avut dorinta de a reconditiona carcasa, caci era intr-o stare mult mai buna decat sasiul, dar m-am gandit ca nu are rost, nu-i va trebui cuiva...Mai am difuzorul, trafo de FI, EL11 in stare de functionare, testat de mine chiar astazi(am facut amplif provizoriu), EFM11, socluriile Seria Otel8 si bobinele de UM. Nu sunt de vanzare nici unele.Stima, Link spre comentariu
Vizitator merlan Postat Decembrie 27, 2012 Partajează Postat Decembrie 27, 2012 Am un TEFAG din 1939 Link spre comentariu
radianr Postat Decembrie 27, 2012 Partajează Postat Decembrie 27, 2012 Am un TEFAG din 1939.....Si eeeu.... Link spre comentariu
feri.visky Postat Decembrie 31, 2012 Partajează Postat Decembrie 31, 2012 Am un TEFAG din 1939...informatii mai consistente? Poze... caracteristici... tip... etc. Link spre comentariu
ctepeo Postat Ianuarie 2, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2013 Mă uitam după telefoane publice în acest film, când peste ce dau? Nu mai mult, nu mai puţin decât un magnetofon <> la minutul 58!!! :band http://www.youtube.com/watch?v=tWC89FmmD3M Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum