Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce aparate cu lãmpi detineti?

ctepeo

Postări Recomandate

L-am identificat ,dupa ce am postat am cautat pe gogu este un Orion 155 unguresc dar ,pana la acest moment nu i-am aflat perioada fabricatiei,valoarea si cati mai detin aceasta piesa.La mine este de aprox.7 ore .Toate bune si multumesc...

Link spre comentariu
Vizitator GlowingStar

L-am identificat ,dupa ce am postat am cautat pe gogu este un Orion 155 unguresc dar ,pana la acest moment nu i-am aflat perioada fabricatiei,valoarea si cati mai detin aceasta piesa.La mine este de aprox.7 ore .Toate bune si multumesc...

Buna seara,S-a fabricat intre 1940-1941 si este o piesa de valoare tocmai din acest motiv. Sa-l stapaniti sanatos! :) Succes cu treaba cu restaurarea si depanarea. Avandu-l complet si functional, este aidoma unei bijuterii.Stima,
Link spre comentariu

Cu aceaiasi carcasa sunt doua tipuri 155 si 155U ,ultimul cu alimentare universala.ai si schema;http://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=o ... y7AUiuk-2g
Link spre comentariu
Vizitator coric66

Felicitari Viorel pentru restaurare , deja m-am obisnuit cu lucrarile de arta ce le faci dar tot ma mir de perfectiunea rezultatului ;

Felicitari Neluc pentru achizitie , e un aparat frumos , cu rabdare si in timp (nu-i graba) , o sa va bucurati de munca ce-o s-o depuneti pentru restaurare.

Alaturi de un Evernice (modelul exact nu-l cunosc) ,care tocmai acum a prins glas , doresc tuturor iubitorilor de vintage si cititorilor acestui forum , Sarbatori Fericite , implinirea tuturor dorintelor si la cat mai multe aparate frumoase in colectie !

Posted Image

Posted Image

(Sticla cu vin am scos-o in ultimul moment din cadru :rade: )

Link spre comentariu
Vizitator GlowingStar

Buna ziua,Pana mai acum cateva zile am avut un radioreceptor ''Verdik 55W''. Are cineva o schema a acestui model? Stiu ca este unul destul de rar. Tuburile erau EL11 si AZ11 si EFM11, restul nu am reusit sa identific, deoarece baloanele lor metalice, de tipul celor folosite in aparatura militara, erau foarte ruginite. Suspectez ca ar fi fost ECH11 si cred ca un EBF11.Multumesc,

Link spre comentariu
Vizitator GlowingStar

Va multumesc pentru detalii. Nu am fost capabil sa salvez mare lucru din acest aparat, intrucat era destul de deteriorat si ruginit. Am avut dorinta de a reconditiona carcasa, caci era intr-o stare mult mai buna decat sasiul, dar m-am gandit ca nu are rost, nu-i va trebui cuiva...Mai am difuzorul, trafo de FI, EL11 in stare de functionare, testat de mine chiar astazi(am facut amplif provizoriu), EFM11, socluriile Seria Otel8 si bobinele de UM. Nu sunt de vanzare nici unele.Stima,

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări