Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce aparate cu lãmpi detineti?

ctepeo

Postări Recomandate

• 2 săptămâni mai târziu...

Azi am salvat din mainile unor tigani, un amplificator unguresc, din pacate incomplet.

Lipsesc transformatoarele de iesire, de alimentare, condensatorii de filtraj, capacul superior, si cel de jos tuburile EF80, ECC82, si ECL 86. Inca nu i-am facut poze.

http://www.radiomuseum.org/r/beag_ae_211ae21.html

Daca are cineva cont pe radiomuseum sau daca areschema si datele transformatoarelor de iesire, il rog sa ma ajute.

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Link spre comentariu
Vizitator anton5

Am mai multe radiouri pe lampi (imi plac) , pot sa enumar : Darclee (an 1962), AEG 421GW (an 1941), BRAUN GW450 (an 1948) , Grundig 970 (an 1956-o bijuterie care prinde si FM !!!) . Ar mai fi un Philips 650 (1942) , un Tesla (1954) .Am avut okazia sa am un emitator Marconi original din 1922 ..dar n-am avut bani. :limb:

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
Vizitator 32hermann

La acest model de Simfonia se poate pune telecomandă cu fir sau chestia aia cu multe mufe din spate e pentru deocodor stereo?

Conectorul heptal notat în schemă "Ш5" este pentru conectarea decodorului stereo (modulaţie polară, sistemul sovietic).
Link spre comentariu

Salut,si eu tot dintr-o Dacia papuc cu fier vechi am salvat un Philips 471a-30 si nu pare sa-i lipseasca decat cablul de alimentare,arata destul de bine netoaletat.La mine nu prea au prins lampile,asa ca daca se ofera cineva din Bucuresti sa ma ajute la restaurare (daca merita),dau destul de multe beri.Daca nu sunt sanse sa mai functioneze va deveni bibelou.Pun foto cu el cand am timp sa-i fac,pe net se gasesc dar au marimi mari si nu pot sa le postez,multumesc.

Link spre comentariu

Buna. Am un radio Terta T-325 in stare de functionare.. As vrea da-mi spuna cineva datele transformatorului de alimentare.. As vrea sa-mi fac un amplificator se stereo si m-ar interesa ce pot recupera din ea. Va multumesc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări