Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce aparate cu lãmpi detineti?

ctepeo

Postări Recomandate

Vizitator anton5

Philips model-661U

A fost fabricat in fabrica Philips -Leuven, Belgia

Functioneaza destul de bine , ii trebuie antena exterioara.

Pentru anii care ii are arata bine.

Interesant e ca nu s-a umblat in el si inca functioneaza.

Are doar ..70 de ani

Posted Image Posted Image[/

Link spre comentariu

Radio Estonia 3 fabricat probabil inainte de 1964 (dupa data de pe tuburi). Boxa are 1.15X 0,85X0,40 m si este echipata cu 2 difuri de 10'' (25 cm) de numai 4 w (!) si doua difuri de inalte de 4'' (10 cm) si 1 W...Arata cam rau dupa 48 de ani :

Posted Image

Link spre comentariu

O caseta/carcasa de RECORD 53, restaurata. Panoul frontal il monteaza proprietarul...

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Sper ca proprietarul v-a fi multumit de cum arata...

Link spre comentariu

Proaspata achizitie, Kapsch Karat, fabricatie 1957-58, UKW 88-101, functional, aparat destul de destept si ingenios, difuzoare laterale de tip goarna (nu stiu o denumire mai oficiala), si acordul se face dintr-acelasi buton inclusiv pe UKW, adica sunt 2 indicatoare de scala si un buton de acord, foarte interesant. Niciun pic de rugina in interior. Mici bube, lac zgariat, potentiometre care caraie si difuzoarele laterale care nu scot niciun sunet, sper sa fie un defect usor, ornamentul de la baza aparatului lipsa si praf in interior, toate rezolvabile.

Poze http://oldbaiamare.blogspot.com/2012/05/karat.html

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Iata-l pe Zvezda!Am facut o poza cand toata lumea dormea... :daVreau si eu un 6j3p va roooog!!!Poate maine vin cu poza de la Latvia, sau cu ceva filmari...

post-35484-139829446202_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...

Unitra ZK 145 intreg si functional(cu exceptia unei balamale de la capac care este rupta).Ar trebui schimbate curelele care sunt slabite ,dar inca functioneaza.

post-49814-13982946233_thumb.jpg

post-49814-139829462344_thumb.jpg

post-49814-139829462356_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
Vizitator viobio

Un receptor Wehrmacht transportabil auto / stationar , Radione 2.3 , "putin modificat" :

Posted Image

Posted Image

ce tuburi lipsesc,intreb de cele originale,vad acolo o adaptare cu o novala si doua socluri din seria 11 goale

va trimit eu gratis ,daca am modelele din aparat

aparatul merita restaurat cu tuburile originale

sunt fun a tot ce a fost construit in Reich

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări