Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce aparate cu lãmpi detineti?

ctepeo

Postări Recomandate

Vizitator Misi

Sunt situatii in care nu se mai poate spune ceva la vederea unei minunatii si aceasta este una din ele . Multumesc !

Multumesc pentru apreciere.L-am primit cadou, de la sora bunicului meu,cu cca 30 ani in urma.Din pacate, in familie nimeni nu- l agreaza,eu in situatia actuala nu -l mai pot pastra,asa ca ,pentru a nu ajunge in container,ampreferat sa - l vand,pana mai pot. A si gasit un nou stapan,decimai am pozele...
Link spre comentariu

Va prezint un radio-receptor primit gratuit (inca mai exista oameni de toata stima in tara asta).Pozele sunt dupa primire dar intre timp l-am toaletat,am completat cu tuburile lipsa si functioneaza perfect.

L-am dus unde la tara,alaturi de celelalte aparate adunatede mine.Le voi dona unui muzeu de stat,prefer sa fiu un salvator....nu sa le vand la preturi exorbitante si nesimtite cum fac altii care doar se pretind pasionati.

Asadar Victoria S571A2,lac original un produs al cooperativei Radio Popular

post-31876-139829387544_thumb.jpg

post-31876-139829387565_thumb.jpg

post-31876-139829387584_thumb.jpg

post-31876-139829387603_thumb.jpg

post-31876-139829387615_thumb.jpg

Link spre comentariu

Pentru unii aceste aparate nu au nici o valoare.Cautati si intrebati in case vechi,institutii vechi si veti avea suprinderea de a gasi orice aproape moca... Inca o poza cu ochiul magic (nu a fost acceptata in postul anterior.."maxim 5 atasamente")

post-31876-139829387637_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Amplificator pentru sonorizare cu intrari pentru microfoane si magnetofon.

Etajul final are 4 * EL84 si fabricantul sustine ca Pout=40w.

Doua tuburi redresoare EZ81 si ca amplificatoare de semnal mic si defazor - ECC83.

Interesant ca sunt ecranate tuburile finale.

http://cutiacupoze.ro/afisare_poza/?p=3170-39

http://cutiacupoze.ro/afisare_poza/?p=3170-41

Amplificatorul ALFA :

http://cutiacupoze.ro/afisare_poza/?p=3170-9

Link spre comentariu
Vizitator coric66

Un Blaupunkt Florenz H 3153 , an fabricatie 1954 , functional integral. (mai putin ochiul magic , deci nu chiar integral)

UUS 88-100 Mhz , doua memorii pe UUS , cu reglaj dintr-un sertar de sub claviatura.

Posted Image

Posted Image , Posted Image , Posted Image , Posted Image

Caut sa cumpar (pentru el) un EM85.

Link spre comentariu

Am incercat sa fac comparatie intre doue aparate din acelasi an, unul fabricat la Radio Popular, altul la o firma de peste granita. De ce unul poate arata mai bine , respectiv cel facut peste granita, iar de la noi nu? Tot oamenii au lucrat si la unul ,cat si la celalalt...Toat oamnenii l-au folosit...Cate o data te apuca oftica...Frumos , sa-l stapanesti sanatos !

Link spre comentariu

Cred ca nu lucratura/manopera in sine a contat,cat materialele folosite...cred ca si influenta vestului mai mica la noi fata de tarile vecine(din vestul nostru) a contat mult ca atitudine in felul cum am abordat productia,si sa nu uitam,ieseam dintr-o tara preponderent agrara si ne voiam intrati in randul celor industrializate...e greu si asta cere timp,efort sustinut si suport material...daca am facut-o odata,inseamna ca se poate.Cat despre starea exterioara,dar mai mult interioara,aici chiar nu-mi explic un fenomen...la aparatele folosite sa zicem 10 ani fara defect,la noi,cand le dai capacul jos iti trebuie o vidanja sa aduni praful si mizeria din interior,pe cand la cele folosite afara,daca dai de placere de cateva ori cu pensonul,aproape ca nu mai trebuie nimic,arata impecabil.Asta chiar n-am reusit sa-mi explic,parca n-ar avea praf in atmosfera,de parca ar trai in borcan.Poate faceti o poza si cu "memoria " pt UUS,ca din pozele prezentate nu m-am prins unde e sertarul de sub claviatura.Felicitari pt achizitie,si va bucurati de toata invidia noastra :rade:

Link spre comentariu
Vizitator coric66

Multumesc pentru aprecieri.

N-a fost intr-o stare grozava cand l-am primit. Am toaletat la el vre-o 6 ore , recunosc ca ar mai fi necesitat cam inca atata timp alocat pentru a fi asa cum se cuvine dar n-am mai avut rabdare.

Ca si experienta noua pentru mine , constat ca la exterior , crema de ghete face minuni .

O poza cu sistemul de pre-setare a celor doua posturi pe UUS , butoanele de acord ,individuale pentru fiecare post fiind ascunse sub capacul pe care se afla sigla , capac ce se rabateaza in jos.

Posted Image

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări