Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce aparate cu lãmpi detineti?

ctepeo

Postări Recomandate

Aparatul pe care l-am primit are redresoare cu seleniu nu cu diode semiconductoare. Se pare ca asta e singura diferenta fata de schema care ai trimis-o.Nu functioneaza un canal (L) dar se pare ca defectul e numai pe partea de amplificare audio. Dupa ce termin aparatul la care lucrez am sa ma apuc de asta. VA MERGE STEREO!

Link spre comentariu

probabil sa fie cu seleniu, eu in poza de pe acel site(e cea de mai jos) nu am vazut; oricum ma bucur ca restu schemei te ajuta si te asteptam cu ceva poze :smt003

Posted Image

Link spre comentariu

zici ca e sedinta foto aici.... :smt003

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Year of manufacture: 1967

Frequency range: LW (150-410 kHz), MW (510-1630 kHz), SW1 (1,9-5,7 MHz), SW2 (5,65-10,01 MHz), SW3 (11,5-18,2 MHz), SW4 (18,1-26,4 MHz), FM (66-73 MHz)

Set of tubes: EM84, EL84, EL84, ECC85, ECC83, ECC83, EBF89, EBF89, EF89, ECH81

Dimensions: 41 x 69 x 28 cm

Weight: 20 kg

Produced: VEB Goldpfeil Rundfunkgerätewerk Hartmannsdorf (German Democratic Republic)

Link spre comentariu

ctepeo, nu ai schema de la aparatul Grosssuper Capri 6401 inclusiv a decodorului stereo? .... Dupa ce termin aparatul la care lucrez am sa ma apuc de asta. VA MERGE STEREO!

Cel putin din scheme rezulta ca nu include decodare stereo FM (MPX).Daca este asa, atunci o sa trebuiasca sa-l modifici si sa-i incluzi un asemenea decodor.Oricum, daca din pacate banda FM acoperita este cea OIRT (65-73 MHz), nu vor fi prea multe emisiuni de receptionat si deci va necesita si modificarea etajului de intrare UUS pentru a putea receptiona in banda CCIR (88-108 MHz)...
Link spre comentariu

Din pacate nici aparatul nu are decodorul stereo. Inainte de a vedea schema am crezut ca il are.(datorita numarului mare de lampi) Nu veau sa adaug decodorul si nici sa il trag in banda. (e OIRT). Am un convertor extern CCIR-OIRT pe care il folodesc la aparatele cu lampi.

Link spre comentariu

E codul pt. iconiţa asta :smt003 pe anumite formuri, am crezut că aşa e aici, a zis că e prea devreme să editez mesajul şi după aia am uitat,

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări