Vizitator viobio Postat Noiembrie 17, 2011 Partajează Postat Noiembrie 17, 2011 Cum arata un radio BALTICA M 254, functional si la care este restaurata caseta. splendid,felicitari! Link spre comentariu
iora Postat Noiembrie 18, 2011 Partajează Postat Noiembrie 18, 2011 Cum arata un radio BALTICA M 254, functional si la care este restaurata caseta. felicitari,arata foarte ,foarte bine Link spre comentariu
viopa Postat Noiembrie 18, 2011 Partajează Postat Noiembrie 18, 2011 Va multumesc pentru aprecieri ! Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 18, 2011 Partajează Postat Noiembrie 18, 2011 Asa ne-am obisnuit cu prezentari care ne incanta privirea,incat ar trebui(viopa) sa considere ca de fiecare data cand nu spunem nimic,de fapt spunem felicitari,arata foarte ,foarte bine,si abia atunci cand spunem ceva,inseamna ca nu e in regula Link spre comentariu
iod2 Postat Noiembrie 18, 2011 Partajează Postat Noiembrie 18, 2011 Buna ziua, Stiti ce nu am vazut aici la Dv. ? Radioreceptorul Randunica S614A : )Numai bine,eu am avut unul dar lam facut bucati mai acum juma de an, nici nu mam gandit ca e de folos.am multi mosi pe la mine care mai au aparate vechi trebuie sa ma interesez un pic, poate mai gasim vrunul. si lampi vechi si detoate, Link spre comentariu
Vizitator GlowingStar Postat Noiembrie 23, 2011 Partajează Postat Noiembrie 23, 2011 Iarăşi e greu de postat după un aparat ca cel prezentat de dl nichisoru , felicitări pentru el ,recunosc că vă felicit cu invidie dar sunt sincer (şi in felicitari şi în recunoaşterea invidiei). La cât mai multe ! Azi , dupa multe bâjbâieli si poticniri ( din partea mea) ,am reuşit să-i dau totuşi drumul acestui Lux S574A. 1ManS_Pe2cU Şi tot sincer recunosc că nu mai ştiu unde e locul condensatorului de 47nf din foto , dar pentru ziua de azi ramâne aşa cum e şi merge aşa cum merge. Fiti amabili va rog si spuneti mi si mie care este dielectricul condensatoriilor verzi, cel mic si portocaliusi cel albastru. Stima, Link spre comentariu
kripton Postat Noiembrie 23, 2011 Partajează Postat Noiembrie 23, 2011 Va salut,Condensatorul portocaliu si cel albastru sunt ceramici iar cei verzi , plati , sunt cu mica . Link spre comentariu
Vizitator GlowingStar Postat Noiembrie 23, 2011 Partajează Postat Noiembrie 23, 2011 Va multumesc mult stimate domn.Toate cele bune, Link spre comentariu
viopa Postat Noiembrie 25, 2011 Partajează Postat Noiembrie 25, 2011 Am montat panza noua la radio ILMENAU, din colectia personala . Link spre comentariu
Vizitator GlowingStar Postat Noiembrie 26, 2011 Partajează Postat Noiembrie 26, 2011 Iarăşi e greu de postat după un aparat ca cel prezentat de dl nichisoru , felicitări pentru el ,recunosc că vă felicit cu invidie dar sunt sincer (şi in felicitari şi în recunoaşterea invidiei). La cât mai multe ! Azi , dupa multe bâjbâieli si poticniri ( din partea mea) ,am reuşit să-i dau totuşi drumul acestui Lux S574A. 1ManS_Pe2cU Şi tot sincer recunosc că nu mai ştiu unde e locul condensatorului de 47nf din foto , dar pentru ziua de azi ramâne aşa cum e şi merge aşa cum merge. Buna seara, Vad aici, legat in paralel cu una dintre bobinele transformatoului de FI, este un condensator invelit in ceara. Va rog, spuneti mi si mie care este dielectricul acestui condensator si un inlocuitor pentru acesta. Stima, Link spre comentariu
kripton Postat Noiembrie 26, 2011 Partajează Postat Noiembrie 26, 2011 Salut,Este un condensator cu mica ( 160 pF / 500 V / 5 % ) . Se poate inlocui cu unul ceramic tubular sau styroflex cu respectarea parametrilor celui original . Link spre comentariu
Vizitator GlowingStar Postat Noiembrie 26, 2011 Partajează Postat Noiembrie 26, 2011 Salut,Este un condensator cu mica ( 160 pF / 500 V / 5 % ) . Se poate inlocui cu unul ceramic tubular sau styroflex cu respectarea parametrilor celui original .Buna seara,Va multumesc pentru raspuns.Dar de ce un condensator ceramic tubular? Cei plati nu functioneaza la fel? Nu mai exista pe piata ceramici tubulari, din pacate.Foarte dragut din partea Dv. sa faceti o poza si sa o postati. Multumesc.Stima, Link spre comentariu
lorik199 Postat Noiembrie 26, 2011 Partajează Postat Noiembrie 26, 2011 Cei tubulari se comporta cel mai bine la variatiile de temperatura ambientala, in sensul ca-si mentin valoarea cat de cat stabila, pe langa altii... Link spre comentariu
kripton Postat Noiembrie 26, 2011 Partajează Postat Noiembrie 26, 2011 Intrebarea s-a referit la identitatea dielectricului si cu ce tip se poate inlocui un asemenea condensator . Specific , in FI , se pot folosi cu succes si ceramici disc sau alte tipuri ( se va tine cont si de spatiul limitat ) dar , recomandabil ,sa se inlocuiasca ambii ( de pe ambele circuite ) , sa fie identici pentru a avea acelasi coeficient de temperatura , respectand si celelalte marimi caracteristice .( industrial , la aceste tipuri de aparate s-au folosit cei cu mica si ceramicii tubulari ) Link spre comentariu
Vizitator danciumada Postat Noiembrie 27, 2011 Partajează Postat Noiembrie 27, 2011 cel mai vechi aparat din casa mea...e un..casetofon?...cred de prin 2000 si ceva Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum