Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce aparate cu lãmpi detineti?

ctepeo

Postări Recomandate

Felicitari domnilor pentru achizitzii, foarte frumos domnu Feri acest radio , din mina lui Viopa sint sigur ca acest catedral va arata la fel ca nou dupa restaurare..inca o data felicitari ...am luat si eu un radio de pe okazii , poate ma ajutati cu ceva informatii , cum se numeste acest radio , l-am cautat si nu l-am gasit ... cu stima ..Mihai/YO7DIG

Posted Image

Uploaded with ImageShack.us

Link spre comentariu

Dupa scala si butoane este Record S49-U.Cutia nu este cea cunoscuta pentru modelul fabricat de Radio Popular.O fotografie cu interiorul si seria de tuburi , poate o lamurim.

Link spre comentariu

Va salut , Aparatul este " Record " S-50A2 . Acest aparat are in principiu aceeasi schema de functionare cu " Record " S-49U dar nu are alimentare universala ci se alimenteaza prin autotranformator . In concluzie are si tubul final alimentat cu 6 V la filament ( ca si celelalte ) iar redresarea se face cu o coloana de seleniu .Tuburi : 6A10 ( 6A7 ) , 6K7 ( 6K9M ) , 6G7 ( 6G7C ) , 6V6 ( 6V6GT ) .@ , Felicitari pentru achizitie , este o raritate . Asteptam poze .

Link spre comentariu

Va salut , multumesc pentru lamuriri, cind vine coletul am sa-i fac ceva poze , sper sa fie ok in interior, cam am noroc de radiouri mincate de rugina si cu bobinele roase de soricei , refacerea bobinelor fagure e destul de migaloasa , am muncit citeva zile sa le refac pe cele de la radioul Pionier achizitionat anterior.. inca o data multumesc ... sanatate si stima...Mihai.

Link spre comentariu

Am dat peste un aparat deosebit... unul cu lampi doar pentru ... FM!!!!!!!Banda: intre 88-108 MHz! Fara antana, in bloc, functioneaza perfect, 10 -12 atatii, (...fara nici o antena!).Are o ... fenta...Aparatul este un Zenith FM! Atat!

Aparatul are sau nu transformator?
Link spre comentariu

Aparatul Zenith FM nu are transformator de retea... dar are o sensibilitate nemaipomenita...Atasez schema.......felicitari pentru Record S50-A2 si eu vreau unul... hi......si Pionierul este o buna achizitie si eu am unul tot fara scala... eu asi comanda o scala dac' s-ar putea...

Link spre comentariu

Va salut , un prieten mi-a dat acum citva timp un radio de aceleasi dimensiuni cu Pionier , acesta era facut zob de carii..... radioul l-am refacut dar cutia a fost imposibil asa incit am scala butoanele si citeva componente de la el , in mod sigur a fost tot un Pionier , azi am primit telefon ca a plecat spre mine acel Record , il astept cu nerabdare, sper sa ajunga ok , din pacate am un Record 49 rusesc din cele cu ornamente pe colturi la care scala s-a spart la transport nefiind bine ambalat, daca cineva are una disponibila ar fi super ....cu stima....Mihai..

Link spre comentariu

"Uite lista, nu e lista ...! Sau de-a soarecele si pisica..."Dimineata era o lista cu moderatorii propusi pentru proradio, iar acum, cand am timp sa dau raspuns [daca accept sau nu] a disparut. A fost doar pentru a fi data pe la nas ? Sa se mai aplaneze unele suparari/nemultumiri, sa credem ca se face ceva ? Sau inchisul gurii celor care fac "galagie" ?Raspunsul meu este : NU DORESC SA FIU MODERATOR . Motivele imi apartin.

Link spre comentariu

Va salut , un prieten mi-a dat acum citva timp un radio de aceleasi dimensiuni cu Pionier , acesta era facut zob de carii..... radioul l-am refacut dar cutia a fost imposibil asa incit am scala butoanele si citeva componente de la el , in mod sigur a fost tot un Pionier , azi am primit telefon ca a plecat spre mine acel Record , il astept cu nerabdare, sper sa ajunga ok , din pacate am un Record 49 rusesc din cele cu ornamente pe colturi la care scala s-a spart la transport nefiind bine ambalat, daca cineva are una disponibila ar fi super ....cu stima....Mihai..

Mihai, da-mi modelul exact al Recordului rusesc, am o scala disponibila, sper sa se potriveasca cu modelul tau.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări