YO7DIG Postat Octombrie 25, 2011 Partajează Postat Octombrie 25, 2011 Felicitari domnilor pentru achizitzii, foarte frumos domnu Feri acest radio , din mina lui Viopa sint sigur ca acest catedral va arata la fel ca nou dupa restaurare..inca o data felicitari ...am luat si eu un radio de pe okazii , poate ma ajutati cu ceva informatii , cum se numeste acest radio , l-am cautat si nu l-am gasit ... cu stima ..Mihai/YO7DIG Uploaded with ImageShack.us Link spre comentariu
nicolae57 Postat Octombrie 25, 2011 Partajează Postat Octombrie 25, 2011 Dupa scala si butoane este Record S49-U.Cutia nu este cea cunoscuta pentru modelul fabricat de Radio Popular.O fotografie cu interiorul si seria de tuburi , poate o lamurim. Link spre comentariu
kripton Postat Octombrie 25, 2011 Partajează Postat Octombrie 25, 2011 Va salut , Aparatul este " Record " S-50A2 . Acest aparat are in principiu aceeasi schema de functionare cu " Record " S-49U dar nu are alimentare universala ci se alimenteaza prin autotranformator . In concluzie are si tubul final alimentat cu 6 V la filament ( ca si celelalte ) iar redresarea se face cu o coloana de seleniu .Tuburi : 6A10 ( 6A7 ) , 6K7 ( 6K9M ) , 6G7 ( 6G7C ) , 6V6 ( 6V6GT ) .@ , Felicitari pentru achizitie , este o raritate . Asteptam poze . Link spre comentariu
YO7DIG Postat Octombrie 26, 2011 Partajează Postat Octombrie 26, 2011 Va salut , multumesc pentru lamuriri, cind vine coletul am sa-i fac ceva poze , sper sa fie ok in interior, cam am noroc de radiouri mincate de rugina si cu bobinele roase de soricei , refacerea bobinelor fagure e destul de migaloasa , am muncit citeva zile sa le refac pe cele de la radioul Pionier achizitionat anterior.. inca o data multumesc ... sanatate si stima...Mihai. Link spre comentariu
ctepeo Postat Octombrie 26, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2011 Am dat peste un aparat deosebit... unul cu lampi doar pentru ... FM!!!!!!!Banda: intre 88-108 MHz! Fara antana, in bloc, functioneaza perfect, 10 -12 atatii, (...fara nici o antena!).Are o ... fenta...Aparatul este un Zenith FM! Atat!Aparatul are sau nu transformator? Link spre comentariu
Vizitator liveatc_lrop Postat Octombrie 26, 2011 Partajează Postat Octombrie 26, 2011 Multumesc foarte mult ! d-nului viopa(Viorel) pentru maiestria de care a dat dovada, la restaurarea cutiei radioului Zenith 210. http://www.proradioantic.ro/index.php?x=item&id_p=8456 Link spre comentariu
feri.visky Postat Octombrie 26, 2011 Partajează Postat Octombrie 26, 2011 Aparatul Zenith FM nu are transformator de retea... dar are o sensibilitate nemaipomenita...Atasez schema.......felicitari pentru Record S50-A2 si eu vreau unul... hi......si Pionierul este o buna achizitie si eu am unul tot fara scala... eu asi comanda o scala dac' s-ar putea... Link spre comentariu
viopa Postat Octombrie 26, 2011 Partajează Postat Octombrie 26, 2011 Raspuns pentru radio ZENIT .Multumesc ! Incerc sa fac cat mai bine...La asa achizitie ,era pacat sa nu fie readus la stralucirea din anul 1932. Link spre comentariu
YO7DIG Postat Octombrie 27, 2011 Partajează Postat Octombrie 27, 2011 Va salut , un prieten mi-a dat acum citva timp un radio de aceleasi dimensiuni cu Pionier , acesta era facut zob de carii..... radioul l-am refacut dar cutia a fost imposibil asa incit am scala butoanele si citeva componente de la el , in mod sigur a fost tot un Pionier , azi am primit telefon ca a plecat spre mine acel Record , il astept cu nerabdare, sper sa ajunga ok , din pacate am un Record 49 rusesc din cele cu ornamente pe colturi la care scala s-a spart la transport nefiind bine ambalat, daca cineva are una disponibila ar fi super ....cu stima....Mihai.. Link spre comentariu
viopa Postat Octombrie 27, 2011 Partajează Postat Octombrie 27, 2011 "Uite lista, nu e lista ...! Sau de-a soarecele si pisica..."Dimineata era o lista cu moderatorii propusi pentru proradio, iar acum, cand am timp sa dau raspuns [daca accept sau nu] a disparut. A fost doar pentru a fi data pe la nas ? Sa se mai aplaneze unele suparari/nemultumiri, sa credem ca se face ceva ? Sau inchisul gurii celor care fac "galagie" ?Raspunsul meu este : NU DORESC SA FIU MODERATOR . Motivele imi apartin. Link spre comentariu
viopa Postat Octombrie 27, 2011 Partajează Postat Octombrie 27, 2011 Imi cer scuze ca am gresit postarea. Oricum , raspunsul este acelasi. Link spre comentariu
nicolae57 Postat Octombrie 27, 2011 Partajează Postat Octombrie 27, 2011 Va salut , un prieten mi-a dat acum citva timp un radio de aceleasi dimensiuni cu Pionier , acesta era facut zob de carii..... radioul l-am refacut dar cutia a fost imposibil asa incit am scala butoanele si citeva componente de la el , in mod sigur a fost tot un Pionier , azi am primit telefon ca a plecat spre mine acel Record , il astept cu nerabdare, sper sa ajunga ok , din pacate am un Record 49 rusesc din cele cu ornamente pe colturi la care scala s-a spart la transport nefiind bine ambalat, daca cineva are una disponibila ar fi super ....cu stima....Mihai..Mihai, da-mi modelul exact al Recordului rusesc, am o scala disponibila, sper sa se potriveasca cu modelul tau. Link spre comentariu
feri.visky Postat Octombrie 27, 2011 Partajează Postat Octombrie 27, 2011 @viopa: am luat nota de dorinta ta... desi esti expert in ceea ce faci si ai putea sa contribui si sa ajuti incepatori... Link spre comentariu
YO7DIG Postat Octombrie 28, 2011 Partajează Postat Octombrie 28, 2011 Va salut , dl. Nicolae v-am trimis un PM. sanatate la totzi ...cu stima ..Mihai. Link spre comentariu
nicolae57 Postat Octombrie 28, 2011 Partajează Postat Octombrie 28, 2011 Salutare Mihai,asta este scala de Record pe care o am, daca te aranjeaza, da-mi adresa ca sa o pot expedia. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum