Vizitator malancu Postat August 19, 2011 Partajează Postat August 19, 2011 am un harkov 63,a carui schema nu se aseamana cu nimic rusesc,ma ajta cineva cu o schema? [email protected] Link spre comentariu
Kuki Postat August 20, 2011 Partajează Postat August 20, 2011 Ar fi interesante niste poze... Link spre comentariu
radianr Postat August 20, 2011 Partajează Postat August 20, 2011 am un harkov 63,a carui schema nu se aseamana cu nimic rusesc,ma ajta cineva cu o schema? [email protected]Pe semne ca ai uitat unde ai postat prima data...! viewtopic.php?p=822462#p822462 Urmareste mai departe! Link spre comentariu
viopa Postat August 21, 2011 Partajează Postat August 21, 2011 La culoarea furnirului faceam referire, n-am zis nimic nici de lac, nici de dungi.http://www.proradioantic.ro/afisare_poz ... 7_poza.jpg http://www.proradioantic.ro/afisare_poz ... 4_poza.jpg http://www.proradioantic.ro/afisare_poz ... 9_poza.jpg http://www.proradioantic.ro/afisare_poz ... 8_poza.jpg[/quot Alt rr Opereta... De unde trag concluzia ca erau diferite nuante de furnir si/sau nuante de lac. Link spre comentariu
nicolae57 Postat August 21, 2011 Partajează Postat August 21, 2011 RECENT ADAUGATE IN COLECTIE BLAUPUNKT 5W640P 1940/41 (CASETA DIN BACHELITA MARMORATA) PHILIPS 695A 1936/37 Link spre comentariu
viopa Postat August 22, 2011 Partajează Postat August 22, 2011 Felicitari pentru achizitie !La PHILIPS 695A, functioneaza sistemul de ridicare/coborare a scalei ? Va rog, atunci cand lucrati la el sa faceti schita sistemului.Multumesc ! Link spre comentariu
Vizitator Postat August 22, 2011 Partajează Postat August 22, 2011 Magnet metalic sudat, nu am mai vazut!Felicitari Cristian74 pentru aparat si restaurare.Sunt interesat daca ai mai facut ceva cu constructia receptorului cu PFL200 varianta a-2-aReceptorul cu PFL200 este in stand_by si in general toate proiectele gen experiment sunt in asteptare, am probleme cu antena exterioara de ceva timp se lucreaza la izolarea exterioara...Asa-i la bloc trebuie sa ma supun majoritatii... Link spre comentariu
Vizitator coric66 Postat Septembrie 4, 2011 Partajează Postat Septembrie 4, 2011 Un Nordmende Elektra din 1957-1958 , UL , UM , UUS (87-100 Mhz) , perfect functional : Caut sa cumpar un tub EM34 pentru el. Link spre comentariu
viopa Postat Septembrie 4, 2011 Partajează Postat Septembrie 4, 2011 Felicitari pentru achizitie!!! Link spre comentariu
Vizitator coric66 Postat Septembrie 11, 2011 Partajează Postat Septembrie 11, 2011 Multumesc Viorel. Un Orion AR205 "Orionette" din '58 : Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 11, 2011 Partajează Postat Septembrie 11, 2011 salut, Ieri am am fost prin targul din Valea Cascadelor (Bucuresti) si spre surprinderea mea am vazut cateva aparate cu lampi vintage bune de colectie. Si ca sa nu le dau uitari le-am fotografiat cu telefonul mobil, ca de cumparat nu prea mi-a dat mana la ce preturi aveau Link spre comentariu
kripton Postat Septembrie 11, 2011 Partajează Postat Septembrie 11, 2011 Va salut , Felicitari tuturor pentru ultimele achizitii postate aici , sunt aparate care de care mai frumoase si interesante .@< coric 66 > ,"Orionette" AR-205 este un aparat tipic firmei "Orion" caracterizat prin simplitate , eficienta si o buna fiabilitate . Pa langa acestea , aparatul este foarte usor de demontat . Pentru a reduce dimensiunile acestuia , producatorul a plasat transformatorul de retea , nu lateral ci in sasiu ( unde alte aparate ar avea comutatorul de unde ) . O caracteristica interesanta a acestui tip de aparat ( ca de altfel majoritatea celor fabricate de " Orion " apartinand acestei clase de radioreceptoare ) este aceea ca tubul ECH 81 are o tripla functie : este OL si schimbator de frecventa ( hexoda ) cat si preamplificator audio ( partea trioda ) . Aparatul s-a fabricat in mai muilte variante cu diferente in etajul de intrare cat si in versiunea cu unde scurte . Link spre comentariu
Vizitator coric66 Postat Septembrie 18, 2011 Partajează Postat Septembrie 18, 2011 @kripton : mulţumesc de informaţii. Un Loewe Opta Florett , din 1962 , funcţional ,sunt nemulţumit de lăcuirea la pensulă dar mai grav , de pânza ce-am uitat-o în cuptor la uscat - vezi urmele de ars (zâmbiti vă rog). O să revin asupra lui (probabil la pensie) Link spre comentariu
viopa Postat Septembrie 18, 2011 Partajează Postat Septembrie 18, 2011 Pentru ajutor, "suna un prieten"....Asa ca, se poate restaura caseta, pana la iesirea la pensie... Link spre comentariu
Vizitator coric66 Postat Septembrie 18, 2011 Partajează Postat Septembrie 18, 2011 Mulţumesc de ofertă Viorel. Te voi deranja , mai in iarnă, când o să avem şi ceva timp , deja de mult m-am gândit , însa nu pentru un radio (astea chiar vreau să le fac eu când voi fi la pensie ) ci pentru ceasul din poză (doar cutia , mecanismul e ok) : Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum