Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce aparate cu lãmpi detineti?

ctepeo

Postări Recomandate

Multumesc TraianB, sunt un chior. Intradevar sunt marcate cu un punct albastru.

d2134 am sa incerc sa umblu la magneti . Insa imi vine greu sa cred ca e de la ei. Mai degraba sunt tot ceva electrolitici uscati pe undeva. Am gasit schema si are si imagini cu oscilograme.

Nu am umblat cu TV-uri pana acum asa ca habar nu am dar ma descurc eu cumva. :rolleyes:

Link spre comentariu

Spuneti-mi si mie unde trebuie cautat defectul pentru imaginea care o are acest televizor in poza de mai jos

Acest defect e tipic la televizoarele vechi. Depanatorii numesc defectul "imagine ghiveci de flori" si are ca si cauza scaderea capacitatii unor electrolitici din sursa.
Link spre comentariu

Spuneti-mi si mie unde trebuie cautat defectul pentru imaginea care o are acest televizor in poza de mai jos

Acest defect e tipic la televizoarele vechi. Depanatorii numesc defectul "imagine ghiveci de flori" si are ca si cauza scaderea capacitatii unor electrolitici din sursa.
Da, banuiam ca de acolo este. Astept cateva zile pana imi vin conzi ca nu ii am si nu ma duc la mama dracu sa-i cumpar.
Link spre comentariu

Multumesc d2134. Daca omul are intr-adevar atitea tuburi miine merg la Zalau dupa ele.Skaarj - Cunosc metoda cu resoclarea. Am sa fac asa numai daca nu am alta solutie.De saptamina viitoare ma apuc de restaurat un Mende MS200W.

Link spre comentariu

misa in lista pe care respectivu mi-a dat-o nu scrie decat ca are un ECH21 si mai multe ECH81 - 9 , nimic de UCH21, a din seria cu ''U'' e pe lista doar un UBL21

asta in cazu in care nu s-au dat din ele, pt ca nu are vreme sa reactualizeze lista

oricum bafta la restaurat

P.S. vezi ca era un user . . (sau ceva de genu) de la care am inteles ca stie pe cineva in Piatra Neamt cu ceva lampi vechi pt radiouri, acuma nu stiu daca are ce vrei tu dar nu strica sa intrebi... si daca tot esti la capitolul intrebari da-i un pm si lui Djbiluta (tot de pe elforum)poate poate se va gasi macar 1 buc

Link spre comentariu

Multumesc kosmin227. Am luat deja legatura cu omul. Oricum ma duc pina acolo sa cumpar lampile vechi de radio pe care le are. (din Cluj pina in Zalau sunt 80Km) Pare a fi un om serios. Oricum luni o sa scriu ce am rezolvat si daca merita cautat omul. Miine dimineata primesc si eu lista.Cum dau eu de djbiluta sa-i dau pm?

Link spre comentariu

Am fost pe la omul cu lampile. Am cumparat o gramada de lampi noi. Tot ce a scris este adevarat. Omul e super OK. Desi nu am gasit UCH21, sunt multumit.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări