bogdan69 Postat Iunie 21, 2007 Partajează Postat Iunie 21, 2007 Multumesc TraianB, sunt un chior. Intradevar sunt marcate cu un punct albastru. d2134 am sa incerc sa umblu la magneti . Insa imi vine greu sa cred ca e de la ei. Mai degraba sunt tot ceva electrolitici uscati pe undeva. Am gasit schema si are si imagini cu oscilograme. Nu am umblat cu TV-uri pana acum asa ca habar nu am dar ma descurc eu cumva. :rolleyes: Link spre comentariu
yo9hrb Postat Iunie 21, 2007 Partajează Postat Iunie 21, 2007 Vezi pe la baleiajul orizontal. Inlocuieste eventual tubul. Nu prea cred ca poti trage din magneti atat de mult. Link spre comentariu
mișa Postat Iunie 21, 2007 Partajează Postat Iunie 21, 2007 Spuneti-mi si mie unde trebuie cautat defectul pentru imaginea care o are acest televizor in poza de mai josAcest defect e tipic la televizoarele vechi. Depanatorii numesc defectul "imagine ghiveci de flori" si are ca si cauza scaderea capacitatii unor electrolitici din sursa. Link spre comentariu
bogdan69 Postat Iunie 21, 2007 Partajează Postat Iunie 21, 2007 Spuneti-mi si mie unde trebuie cautat defectul pentru imaginea care o are acest televizor in poza de mai josAcest defect e tipic la televizoarele vechi. Depanatorii numesc defectul "imagine ghiveci de flori" si are ca si cauza scaderea capacitatii unor electrolitici din sursa. Da, banuiam ca de acolo este. Astept cateva zile pana imi vin conzi ca nu ii am si nu ma duc la mama dracu sa-i cumpar. Link spre comentariu
mișa Postat Iunie 27, 2007 Partajează Postat Iunie 27, 2007 Am restaurat un radio Orion239A (1957). Are 2 lampi UCH21 extrem de uzate. Nu are cineva de vinzare aceste lampi? Link spre comentariu
ALEKS Postat Iunie 28, 2007 Partajează Postat Iunie 28, 2007 A iesit foarte frumos.Felicitari,ALEKS Link spre comentariu
d2134 Postat Iunie 28, 2007 Partajează Postat Iunie 28, 2007 Vezi aici: http://www.elforum.info/viewtopic.php?t=21086 ultimul post, ia legatura cu omul acela. Altfel pe ebay... Imi place cum a iesit, mai ales carcasa. Link spre comentariu
mișa Postat Iunie 28, 2007 Partajează Postat Iunie 28, 2007 Multumesc d2134. Daca omul are intr-adevar atitea tuburi miine merg la Zalau dupa ele.Skaarj - Cunosc metoda cu resoclarea. Am sa fac asa numai daca nu am alta solutie.De saptamina viitoare ma apuc de restaurat un Mende MS200W. Link spre comentariu
Kosmin Postat Iunie 28, 2007 Partajează Postat Iunie 28, 2007 misa in lista pe care respectivu mi-a dat-o nu scrie decat ca are un ECH21 si mai multe ECH81 - 9 , nimic de UCH21, a din seria cu ''U'' e pe lista doar un UBL21 asta in cazu in care nu s-au dat din ele, pt ca nu are vreme sa reactualizeze lista oricum bafta la restaurat P.S. vezi ca era un user . . (sau ceva de genu) de la care am inteles ca stie pe cineva in Piatra Neamt cu ceva lampi vechi pt radiouri, acuma nu stiu daca are ce vrei tu dar nu strica sa intrebi... si daca tot esti la capitolul intrebari da-i un pm si lui Djbiluta (tot de pe elforum)poate poate se va gasi macar 1 buc Link spre comentariu
mișa Postat Iunie 28, 2007 Partajează Postat Iunie 28, 2007 Multumesc kosmin227. Am luat deja legatura cu omul. Oricum ma duc pina acolo sa cumpar lampile vechi de radio pe care le are. (din Cluj pina in Zalau sunt 80Km) Pare a fi un om serios. Oricum luni o sa scriu ce am rezolvat si daca merita cautat omul. Miine dimineata primesc si eu lista.Cum dau eu de djbiluta sa-i dau pm? Link spre comentariu
mișa Postat Iulie 1, 2007 Partajează Postat Iulie 1, 2007 Am fost pe la omul cu lampile. Am cumparat o gramada de lampi noi. Tot ce a scris este adevarat. Omul e super OK. Desi nu am gasit UCH21, sunt multumit. Link spre comentariu
florinfloreanu Postat Iulie 9, 2007 Partajează Postat Iulie 9, 2007 daca e cineva interesat de un articol intitulat "radiodifuziunea" scris de ing. i.v. herescu in revista "natura" - octombrie 1939: http://forum.softpedia.com/index.php?s= ... &p=3079729 Link spre comentariu
mișa Postat Iulie 10, 2007 Partajează Postat Iulie 10, 2007 ctepeo, nu ai schema de la aparatul Grosssuper Capri 6401 inclusiv a decodorului stereo? Am primit un asemenea aparat. Link spre comentariu
Kosmin Postat Iulie 10, 2007 Partajează Postat Iulie 10, 2007 noroc cu nea gogu, nu? uite ce am gasit eu... ce zici? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum