YO7DIG Postat Septembrie 20, 2010 Partajează Postat Septembrie 20, 2010 NU NU DRAGA MILA, AM CREZUT CA L-AI CUMPARAT DE PE OKAZII INTRUCIT ERA UNUL LA FEL ACOLO ... ASTA E Link spre comentariu
ioannis Postat Septembrie 20, 2010 Partajează Postat Septembrie 20, 2010 va multumesc. PINZA care am pus in fata, mi-a dat-o cineva(electronist) care a iesit in pensie, impreuna cu 600de tuburi de tot felul nos. am stat de vorba cu el si mi- a spus ca, vremurile mai vechi, foloseau un material mai special pentru pinza, care acuma nu se mai gaseste... Link spre comentariu
YO7DIG Postat Septembrie 21, 2010 Partajează Postat Septembrie 21, 2010 SALUTARE, SE PARE CA SI PINZA SI LAMPILE AU AJUNS PE MIINI BUNE , AR FI FOST PACAT SA AJUNGA INTR-UN POD UITAT SAU MAI RAU LA GUNOI....FELICITARI IOANNIS.... Link spre comentariu
andreas Postat Septembrie 22, 2010 Partajează Postat Septembrie 22, 2010 Am gasit saptamana trecuta un DKE (Mende) intr-o boxa de bloc a unui bunic din familie care a trecut la cele sfinte. Dupa cum se vede aparatul e in stare asa-si-asa, nu stiu cand va veni vremea sa-l bag in santier. A suferit ceva interventii, tubul este cojit cu totul nu se mai cunoaste nimic din inscriptie, am inteles ca ar fi un VCL11, habar n-am daca mai e bun de ceva. Un buton lipsa... in rest aparatul pare intreg. Link spre comentariu
andreas Postat Septembrie 22, 2010 Partajează Postat Septembrie 22, 2010 ... si capacul spate Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Septembrie 22, 2010 Partajează Postat Septembrie 22, 2010 frumos VCL11 asa se cojeste am si eu un DKE38 ,este o piesa de rezistenta in colectia multora si a mea http://www.proradioantic.ro/index.php?x=item&id_p=841 eu nu am redresoarea VY2 ,aceasta redresoare este raritate,sunteti norocos ca o aveti,eu o caut de doi ani poate aveti si norocul sa fie si functionala pinza originala are culoarea ca in poza de la avatarul meu bafta la restaurare Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 23, 2010 Partajează Postat Septembrie 23, 2010 ma cum de-aveti voi asemenea noroace...Nu toti au noroc de o....matusa (Tamara)... Link spre comentariu
andreas Postat Septembrie 23, 2010 Partajează Postat Septembrie 23, 2010 da, si eu am ramas masca scotocind prin vechiturile de acolo. Sper sa gasesc suficient timp sa-l restaurez cum trebuie, am probleme foarte mari cu timpul. Mai am un philips 759 si un vostok 57 care-si asteapta randul de vreun an deja Link spre comentariu
feri.visky Postat Septembrie 23, 2010 Partajează Postat Septembrie 23, 2010 Panza e cam albastra... restul pare bun.... condensatoarele le poti restaura montand in carcasele originale condensatoare moderne... Vezi in colectia lui viobio schemele... Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 23, 2010 Partajează Postat Septembrie 23, 2010 Asa e pinza albastra e ......oribila :cry: strica tot farmecul .! Link spre comentariu
doru3160 Postat Septembrie 23, 2010 Partajează Postat Septembrie 23, 2010 Din interior se observa ca e un postav,o stofa... ceva din lana,probabil asta a fost la indemana,oricum e un exemplar la care ravnesc multi colectionari...pacat ca trebuie sa mai astepte si asta ceva ani pana va fi restaurat,pt ca de altfel arata f bine,felicitari pt achizitie,si la mai multe. Link spre comentariu
marinescug Postat Septembrie 26, 2010 Partajează Postat Septembrie 26, 2010 Am reusit azi sa intru in posesia unu TV LUCHIAN VS47-632. Din cate am inteles, TV-ul asta a cam fost donator de organe si a functionat relativ putin la viata lui. Nu mai are cinescopul original, acesta fiind un tesla 470QQ44, banuiesc ca nu in stare buna . Si cel care mi l-a dat a zis ca nu e original , originalul ajungand in alta parte. Nu mai are tuburi in el ( de , a fost donator de organe). O sa vad de unde iau un cinescop AW47-91, sau daca il pot inlocui cu un 19BCP4 .Carcasa e in stare buna. Cand l-am intrebat de schema pe om a zis ca nu o mai are.....nici eu nu mai am cartile cu scheme din pacate...... De asemenea vad ca mai are capacitoare inlocuite, unele fiind se pare originale ( scrie MATSUSHITA pe ele).Are cineva o schema ( chiar si cea de la National VS43-614, stiu ca au aceeasi schema) ?Multumesc.Schema + manualul de utilizare. Ca sa fie ca la muzeu.Sunt chiar curios cum ar merge in ziua de azi, daca e sau nu e necesar un FOB pe 4.43 MHz. Link spre comentariu
Trabant Postat Septembrie 27, 2010 Partajează Postat Septembrie 27, 2010 Momentan nu merge. Tubul cinescop e dus , a fost inlocuit de fostul detinator cu un TESLA. Plus ca e de lucru prin el. Momentan cu timpul stau extrem de prost . Il voi face si pe el, e bine ca am cinescop de schimb. In plus , al meu este versiunea cu etaj de cadre cu PCL85, nu cu PL84 si trioda lui PCF80 ( pentoda lasata in aer, ce solutie !). Link spre comentariu
mișa Postat Septembrie 30, 2010 Partajează Postat Septembrie 30, 2010 Anul asta, tirgul de la Negreni se tine intre 6 si 10 octombrie. Link spre comentariu
feri.visky Postat Octombrie 3, 2010 Partajează Postat Octombrie 3, 2010 Mersi mult... Chiar vroiam sa intreb... Iesti pe faza ca intotdeauna... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum