yo3gje Postat August 6, 2010 Partajează Postat August 6, 2010 Salutare. Multumesc pt raspuns.Am trimis mail la neamt, si exact asa cum ma asteptam am primit prompt raspunsul, si toata disponibilitatea lor pentru achizitia respectiva (basca o mica reducere...). Tuburile ajung saptamana viitoare, asa ca intretimp o sa-l curat bine. Ma gandeam la o eventuala revopsire, dar cand ma uit ce bine arata cu " patina " de epoca parca nu-mi vine. YO3GJEGelu Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat August 6, 2010 Partajează Postat August 6, 2010 Salutare. Multumesc pt raspuns.Am trimis mail la neamt, si exact asa cum ma asteptam am primit prompt raspunsul, si toata disponibilitatea lor pentru achizitia respectiva (basca o mica reducere...). Tuburile ajung saptamana viitoare, asa ca intretimp o sa-l curat bine. Ma gandeam la o eventuala revopsire, dar cand ma uit ce bine arata cu " patina " de epoca parca nu-mi vine. YO3GJEGelumerit o bere pentru pont!!! Link spre comentariu
viopa Postat August 7, 2010 Partajează Postat August 7, 2010 Am terminat de reconditionat caseta de la INGELEN... Link spre comentariu
iora Postat August 7, 2010 Partajează Postat August 7, 2010 arata foarte bine.in coltul stanga sus se vede parca o lipsa de furnir?nu imi dau bine seama dupa rezolutia pozei,oricum se pare ca dispuneti pe langa indemanare si de mult timp :aplauzepoate ar fi interesanta o comparatie cum arata la inceput si cum a iesit. va admir pentru rabdarea cu care le reconditionati. Link spre comentariu
viopa Postat August 7, 2010 Partajează Postat August 7, 2010 In coltul din stanga, sus, nu este lipsa furnir, ci este un defect de fabricatie, ce a iesit in evidenta dupa inlaturarea lacului si dupa slefuire.Pentru comparatie , este foto la pagina 148, unde ma laudam cu noua mea achizitie [urat din partea mea], iar acum , dupa ce am reconditionat carcasa, m-am simtit dator sa o postez... Link spre comentariu
YO7DIG Postat August 18, 2010 Partajează Postat August 18, 2010 Felicitari , a iesit super ca intodeauna.... foarte frumos ... Link spre comentariu
viopa Postat August 18, 2010 Partajează Postat August 18, 2010 Multumesc!Rog pe cei ce au rr VICTORIA , sa faca un desen , de mana, cu asezarea sforii de la scala. Cartea nu ma multumeste. Multumesc! Link spre comentariu
mișa Postat August 18, 2010 Partajează Postat August 18, 2010 E greu ca cineva sa faca un desen in asa fel incit sa se faca inteles. Victoria nu are asa complicat sistemul de sfori. Imi e teama ca va trebui sa te prinzi singur...Nu zic asta cu rautate, zic din experienta. Nu am reparat "sforile" la Victoria, dar le-am reparat la aparate mult mai sofisticate si singurul lucru care m-a ajutat a fost gindirea logica. Nici un desen nu mi-a fost de ajutor. Desenele alea, din documentatii, sunt pentru cei familiarizati cu asa ceva. Orice rotita si orice uzura iti va da indicii pe unde a trecut sfoara... Link spre comentariu
viopa Postat August 18, 2010 Partajează Postat August 18, 2010 Am sa mai incerc , sper sa reusesc. Multumesc de sfat! Link spre comentariu
yo3gje Postat August 18, 2010 Partajează Postat August 18, 2010 Pentru ca veni vorba de sfori de scala: ce fel de sfoara folositi si de unde? Multumesc pentru informatie!Gelu yo3gje ( la mare pe un wireless necunoscut, da' rapid rau de tot) Link spre comentariu
cnegrea0 Postat August 18, 2010 Partajează Postat August 18, 2010 din aia de crosetat, macrame, cred ca e buna Link spre comentariu
radianr Postat August 18, 2010 Partajează Postat August 18, 2010 Pentru ca veni vorba de sfori de scala: ce fel de sfoara folositi si de unde? Multumesc pentru informatie!Gelu yo3gje ( la mare pe un wireless necunoscut, da' rapid rau de tot)In Targul din Valea Cascadelor (Bucuresti) vinde un tip ata de scala originala,i n bucati de cca 1-1,5m cu ochiuri la capete.Se mai poate folosi -tot de la acel Targ- ata pentru cord de anvelope; este foarte rezistenta, dar trebuie "unsa" cu solutie de sacaz dizolvat in alcool.Foarte buna este si ata chirurgicala .In lipsa de altceva se mai poate folosi - cu rezultate mai putin promitatoare - si guta de undita. Link spre comentariu
marianjoita Postat August 18, 2010 Partajează Postat August 18, 2010 pt. viopa: uite aici schema scalei Link spre comentariu
Trabant Postat August 18, 2010 Partajează Postat August 18, 2010 Am reusit azi sa intru in posesia unu TV LUCHIAN VS47-632. Din cate am inteles, TV-ul asta a cam fost donator de organe si a functionat relativ putin la viata lui. Nu mai are cinescopul original, acesta fiind un tesla 470QQ44, banuiesc ca nu in stare buna . Si cel care mi l-a dat a zis ca nu e original , originalul ajungand in alta parte. Nu mai are tuburi in el ( de , a fost donator de organe). O sa vad de unde iau un cinescop AW47-91, sau daca il pot inlocui cu un 19BCP4 .Carcasa e in stare buna. Cand l-am intrebat de schema pe om a zis ca nu o mai are.....nici eu nu mai am cartile cu scheme din pacate...... De asemenea vad ca mai are capacitoare inlocuite, unele fiind se pare originale ( scrie MATSUSHITA pe ele).Are cineva o schema ( chiar si cea de la National VS43-614, stiu ca au aceeasi schema) ?Multumesc. Link spre comentariu
viopa Postat August 19, 2010 Partajează Postat August 19, 2010 Multumesc de ajutor ! Folosesc nylon de pescuit . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum