Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce aparate cu lãmpi detineti?

ctepeo

Postări Recomandate

Daca ati fi urmarit cu atentie ce subiecte se discuta la vintage ati fi constatat ca exista unul care se numeste AUDIOsi dezbate subiecte legate de amplificatoare cu tuburi si nu numai.Nu avem nimic impotriva celor cu posturi putine,toti am plecat de la "1",numai ca forumul are reguli care trebuiesc citite si asumate.

Link spre comentariu
Vizitator Kardel

Daca ati fi urmarit cu atentie ce subiecte se discuta la vintage ati fi constatat ca exista unul care se numeste AUDIOsi dezbate subiecte legate de amplificatoare cu tuburi si nu numai.Nu avem nimic impotriva celor cu posturi putine,toti am plecat de la "1",numai ca forumul are reguli care trebuiesc citite si asumate.

Corect

De aceea mi-am cerut scuze Daca userul viobio nu folosea emoticoanele :aut: si :sparge: ar fi fost ok Daca nu am mesaje postate nu inseamna ca nu citesc alte mesaje Se pare ca asta este "stilul" domnului fartat viorel Si mai este si tiz cu mine :da

Inca odata scuze pt postarea gresita Cu respect

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Corect

De aceea mi-am cerut scuze Daca userul viobio nu folosea emoticoanele :aut: si :sparge: ar fi fost ok Daca nu am mesaje postate nu inseamna ca nu citesc alte mesaje Se pare ca asta este "stilul" domnului fartat viorel Si mai este si tiz cu mine :da

Inca odata scuze pt postarea gresita Cu respect

domnule iarta ma pentru cele scrise de mine

daca citesti ce am scris eu pe aici vei vedea ca nu am acest stil tot timpul , am zile si mai bune sau mai rele

sincer nu vedeam rostul acelui amplificator aici,este nou,este cumparat ,ce treaba are cu acest topic

scuze inca odata

ps nu am sensibilitati ca purtam acelasi prenume,mie nu imi place prenumele meu!!! mi ar fi placut sa ma cheme Hans/Otto/Klaus/Gerhard

Link spre comentariu
Vizitator Kardel

Greseala mea Nicio suparare Scuzele se accepta Nu v-am spus ca purtam acelasi nume ca sa va sensibilizez Nu-mi sta in caracter sa fiu lingusitor Chiar urasc acest comportament la barbati.Parintii si numele nu sunt alegerea noastra Stima Geo

Link spre comentariu
Vizitator Kardel

Va multumesc pentru aprecieri Nu au fost renovate Asa aratau cand le-am achizitionat Din pacate Kortingul functioneaza dar butonul de volum nu reactioneaza deloc Se aude foarte incet fara a fi influentat de rasucirea lui Dupa cum arata si se simte la mana suspectez ca axul potentiometrului este blocat deoarece butonul se invarte in gol :cry:

Link spre comentariu

Nu axul potentiometrului este blocat, ci cursorul nu mai este miscat de ax....incercati sa demontati potentiometrul si sa vedeti ce s-a intamplat, daca se poate reface bine, daca nu faceti-i o poza potentiometrului, poate avem.

Link spre comentariu
Vizitator Kardel

Buna seara stimati domni

Cum am promis iata o achizitie din targ cu 70 ron Tesla 509 A Nu a avut cordon de alimentare Carcasa arata de 7/10 Tehnic ii lipseste butonul se power/volum Sasiul se misca si din aceasta cauza butonul de tunig se blocheaza Merge daca misc sasiul dar nu am vrut sa-l fortez Lampi conform capacului 1x EM11 ars (cred), 2x ECH 21 , 1x EBL 21 si 1x AZ 11 In afara de EM 11 se aprind toate lampile De altfel fasie si paraie dar nu prinde nici un post Are 3 lungimi de unda M,L US

Am sa-l desfac sa-i refac carcasa la standarde dar la partea de electronica nu ma stiu M-am saturat sa ma tot curentez :nebunrau:

Poate ma ajuta cineva sa-l pun in functiune Platesc arjinti buni Ar fi pacat sa se piarda chiar daca poate nu este un model rar .Pt mine spre disperarea nevestei este un model f rar ca de altfel toate lucrurile pe care le achizitionez si le tot ascun prin casa :freaza:

Cateva poze pt edificare:Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări