Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce aparate cu lãmpi detineti?

ctepeo

Postări Recomandate

Condensatorii aia ELWA ( polonezi ) sunt originali sau inlocuiti in decursul anilor ? Cred ca dupa acest model a fost copiat ( sau facut sub licenta?) radioul ELECTRIT polonez.Dupa electrit a fost copiat si un model de radio MINSK ( doar ca design, lampile erau insa OCTALE).

Link spre comentariu

Va rog frumos, recunoaste-ti de la ce radio este acest sasiu? Are un difuzor mare in centru si doua laterale. Pe piese scrie ruseste.

Posted Image

Link spre comentariu

Nu e cumva Pacsirta ? aceleasi tip de medii erau intr-un Pacsirta demolat pe care l-am capatat eu , aceleasi butoane , poate ma insel , cred ca mai am scala pe undeva .. am sa ma uit la ea.. scuze daca ma insel...

Link spre comentariu

Va rog frumos, recunoaste-ti de la ce radio este acest sasiu? Are un difuzor mare in centru si doua laterale. Pe piese scrie ruseste.

Posted Image

Am gasit informatia cautata. Este sasiul rr M10-O, producator Elprom-Bulgaria.

Va rog , are cineva schema? Multumesc!

Link spre comentariu

Inseamna ca la clape,cele in plus fata de ce se vede in schema sunt de la o varianta cu registru sunet?ca parca sunt mai multe pe sasiul prezentat decat in poza din adresa...

Link spre comentariu

Sasiul prezantat de viopa are 8+4 clape M10 are sapte,ceva nu se potriveste.Oricum, schemele de receptoare bulgaresti sant in cartea albastra,vol.2.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări