Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce aparate cu lãmpi detineti?

ctepeo

Postări Recomandate

Multumesc frumos. Aparatul este OK, merge foarte bine. Trebuie insa sa demontez si selectorul, deoarece unele contacte "nu fac contact" . Cred ca este murdar sau oxidat. Altfel se vede lucratura de calitate.Mai trebuie sa ii inlocuiesc cativa capacitori de ceara.

Link spre comentariu

am ajuns si la deflexie. pe cadre nu imi indica rezistenta electrica.

Sa-mi fie cu iertare dar ceva nu inteleg.Nu ai continuitate pe bobina de cadre si totusi ai ceva rastru desfasurat pe verticala,asta constat din fotografii.Bobina intrerupta, egal linie subtire orizontala.
Link spre comentariu
Vizitator viobio

ultima achizitie :retyutru :n1 un EMUD RECORDtuburi :AR4101, RE084, V430unde :lungi/scurtereactiedifuzor exteriorFUNCTIONAL!anul de fabricatie este posibil sa fie intre 1932...35cred ca este fabricat un Ungariaam gasit pe radiomuseum varianta EMUD RECORD W30 ,acesta are un tub in plus pret 100 euroi ,dupa o luna de negocieri,sunt mindru ca am putut sa scot pretul meu ,am negociat cu un evreu!poate am invins si eu un evreu in negocieri sau poate nu...

Link spre comentariu

Intradevar,o raritate,felicitari.Evreul are o vorba..."eu nu pierd niciodata la negocieri,in cel mai rau caz castig mai putin..." se vede treaba ca de data asta s-a multumit cu mai putin :rade:

Link spre comentariu

O alta rezolvare ar fi sa cautati o unitate de deflexie dintr-un tv.AN care sa corespunda fizic pe gatul tubului si rezistenta pe partea de H(linii)sa fie la fel cu cea originala.Pe partea de V(vertical)montati un tr. de iesire si adaptati lampa cu bobina de deflexie pe verticala.

Link spre comentariu
Vizitator viobio

salutam tot poporulam in restaurare un radioKORTING -BRILLANT STEREOeste vindut prin reteaua Neckermannnu are nici un cod sau nrtuburi :ECH81,ECC85,EF89,EABC80,EL95,EM84,redresor cu seleniugame :L.M,S,UUSreglaje:volum,joase,inalte,balans,comutator pentru registru de tonare doua trafuri de iesire ,dar avea un singur EL95 montateste stereo doar ca amplificatorpentru a reda stereo ,pentru un canal se folosea difuzoarele radioului(are trei ,unu mare in fata si doua de inalte pe laterale) ,pentru celalalt canal se monta inca un EL95 si se cupla un difuzor exterior(ciudat!)vreau sa l repun in functiune ,are citeva piese lipsa cutia arata impecabilare cineva cunostinta de o schema ? ceva asemanator ,macar pentru inspiratieasa arata aparatul demontat[attachment=4]2010_0424E0002.JPG[/attachment]

Link spre comentariu
Vizitator viobio

salutam tot poporulam in restaurare un radioKORTING -BRILLANT STEREOeste vindut prin reteaua Neckermannnu are nici un cod sau nrtuburi :ECH81,ECC85,EF89,EABC80,EL95,EM84,redresor cu seleniugame :L.M,S,UUSreglaje:volum,joase,inalte,balans,comutator pentru registru de tonare doua trafuri de iesire ,dar avea un singur EL95 montateste stereo doar ca amplificatorpentru a reda stereo ,pentru un canal se folosea difuzoarele radioului(are trei ,unu mare in fata si doua de inalte pe laterale) ,pentru celalalt canal se monta inca un EL95 si se cupla un difuzor exterior(ciudat!)vreau sa l repun in functiune ,are citeva piese lipsa cutia arata impecabilare cineva cunostinta de o schema ? ceva asemanator ,macar pentru inspiratieasa arata aparatul demontat[attachment=4]2010_0424E0002.JPG[/attachment]

am gasit schema pe http://www.radiomuseum.org/r/neckermann ... 82130.htmlnu o pot copia :jytuiyu ,nu sunt logat :jytuiyu ma poate ajuta cineva? :cry:
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări