radianr Postat Aprilie 14, 2010 Partajează Postat Aprilie 14, 2010 Pe langa SCHAUB (cred ca este 3057W sau 3157W) individul mai avea si un GRAETZ 157W (cerea 100 lei) dar carcasa era putin mai "nearatoasa". http://www.radiomuseum.org/r/graetz_157w_157_w.html Link spre comentariu
nichishoru Postat Aprilie 14, 2010 Partajează Postat Aprilie 14, 2010 Pe langa SCHAUB (cred ca este 3057W sau 3157W) individul mai avea si un GRAETZ 157W (cerea 100 lei) dar carcasa era putin mai "nearatoasa".http://www.radiomuseum.org/r/graetz_157w_157_w.htmlSchaubul meu este model "Koralle 53" . Graetz-ul era cam mare pentru gustul si casa mea.Prefer aparatele cit mai mici din motive de spatiu de expunere. Link spre comentariu
YO7DIG Postat Aprilie 14, 2010 Partajează Postat Aprilie 14, 2010 Absolut superbe toate , imi plac , foarte frumoase si Riga si Schaub , cel mai mult imi place Tefag, succes la restaurare.... Link spre comentariu
radianr Postat Aprilie 14, 2010 Partajează Postat Aprilie 14, 2010 Pe langa SCHAUB (cred ca este 3057W sau 3157W) individul mai avea si un GRAETZ 157W (cerea 100 lei) dar carcasa era putin mai "nearatoasa".http://www.radiomuseum.org/r/graetz_157w_157_w.htmlSchaubul meu este model "Koralle 53" . Graetz-ul era cam mare pentru gustul si casa mea.Prefer aparatele cit mai mici din motive de spatiu de expunere.Le-am vazut in targ inca de joia trecuta si chiar am "cochetat" cu ideea de a achizitiona unul....Vorba lui YO7DIG toate sunt superbe.Spor la restaurat!!! si sa ni le arati cand functioneaza. Link spre comentariu
nichishoru Postat Aprilie 14, 2010 Partajează Postat Aprilie 14, 2010 Spor la restaurat!!! si sa ni le arati cand functioneaza.Riga 6 e foarte sensibil (am schimbat 6B8S-ul si ceva electrolitici) si cu un sunet foarte curat chiar si pe UL!Mai am doar sa-i revopsesc carcasa (metalica) si sa curat/lustruiesc masca si butoanele de bachelita.Schaub-ul "Koralle 53 a necesitat schimbarea electroliticului de 2x32 si un cond. cu ulei.Merge acceptabil pe UM si UL dar nu pe FM (trebuie sa-i iau la masurat tuburile care din pacate sunt ciudate rau:EF94, 2 buc. EK90, EF93, EBC93, EL90 - variantele americane, si bomboana de pe coliva: EM71 (lumineaza f. slab).in schimb dupa curatarea si lacuirea carcasei si schimbarea pinzei de protectie va fi intradevar superb.Tefag-ul are in schimb carcasa gata refacuta si va mai primi doar un lac. Lipsesc ECH11 si EBF11 pe care le am deja, asa ca sper sa-l fac rapid functional.Toate aparatele citate au difuzoarele, butoanele si scalelele originale.Mai am multe aparate in asteptare dar care necesita mai multa munca pentru refacere asa ca vor mai astepta. Unele sunt foarte pretioase si vechi ca sa ma grabesc cu reparatul. Link spre comentariu
Trabant Postat Aprilie 14, 2010 Partajează Postat Aprilie 14, 2010 EF93=6K4P ( panta variabila) , EF94=6J4P ( panta fixa) , EK90=6A2P, EBC93 nu exista. EBC91=6BC32 tesla sau EBC90 (6AT6). Conexiunile la pini sunt identice la EBC90 si EBC91.EL90=6L31=6AQ5=6P1P ( alta baza). EM71 este creatie proprie SCHAUB LORENZ. Ti-am dat echivalentele rusesti si cehoslovace deoarece sunt mult mai usor de gasit si evident mult mai ieftine. Link spre comentariu
nichishoru Postat Aprilie 14, 2010 Partajează Postat Aprilie 14, 2010 Ti-am dat echivalentele rusesti si cehoslovace deoarece sunt mult mai usor de gasit si evident mult mai ieftine.Multam fain.O sa le masor intai pe catometru si apoi voi incepe sa sap dupa echivalentele celor eventual uzate.Deocamdata merge multumitor pe AM. Link spre comentariu
radianr Postat Aprilie 14, 2010 Partajează Postat Aprilie 14, 2010 Schaub-ul "Koralle 53 a necesitat schimbarea electroliticului de 2x32 si un cond. cu ulei. Merge acceptabil pe UM si UL dar nu pe FM (trebuie sa-i iau la masurat tuburile care din pacate sunt ciudate rau:EF94, 2 buc. EK90, EF93, EBC93, EL90 - variantele americane, si bomboana de pe coliva: EM71 (lumineaza f. slab). in schimb dupa curatarea si lacuirea carcasei si schimbarea pinzei de protectie va fi intradevar superb. . http://www.jogis-roehrenbude.de/Roehren ... egener.htm Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Aprilie 14, 2010 Partajează Postat Aprilie 14, 2010 Felicitari! Cred ca vor iesi foarte frumoase.MULTUMESC [cu m mare] lui viobio, pentru piesele ce mi le-a trimis sa pot reconditiona rr KAPSCH.[ oricum, a trimis mai multe decat trebuie...]. Sper ca vom gasi tubul final si difuzorul.Inca o data multumesc frumos! aveti un UCL11 :bananaparty: :wav: ,nou nout in cutie ,Tungsramastept acatiste de bine ,un secol!!!! :ras:astept adresa de livrare pe pm Link spre comentariu
viopa Postat Aprilie 14, 2010 Partajează Postat Aprilie 14, 2010 MA IMBAT, dar nu in aceasta seara!Cat priveste acatistele, biserica este la 150 m. Duminica ma duc la parinte si-l omenesc in plus numai sa se roage pentru toata familia Fartat. Nu am cuvinte... Link spre comentariu
nichishoru Postat Aprilie 15, 2010 Partajează Postat Aprilie 15, 2010 http://www.jogis-roehrenbude.de/Roehren ... egener.htm De cind caut eu link-ul asta! L-am gasit acum doi ani si am retinut ideea dar nu si schema. Am incercat pe catometru sa cresc cu 50v dar nu a fost spectaculos. Sper ca EM71 sa-si reia luminozitatea ca e un tub frumos foc. Pe e-bay unul NOS costa vreo 65$..... :cry: O sa bag poze cu rezultatul. Multam fain. Link spre comentariu
nicolae57 Postat Aprilie 15, 2010 Partajează Postat Aprilie 15, 2010 Salutare Niky si felicitari pentru achizitii.Pe ebay germania sant scumpe,lampile au cautare la nemti dar in Franta sau Belgia au alte preturi.Eu am cumparat EM71 cu 10 euro anul trecut de la un colectionar de langa Paris.Sant si acum la vanzare la preturi comestibile http://cgi.befr.ebay.be/Tube-lampe-EM71 ... 20b06df2ec sau in Serbia,vanzator cu 100% pozitiv http://cgi.befr.ebay.be/EM71-tuning-ind ... 4cedd82e6f Cat despre metoda de pe site-ul lui Jogis eu am testat-o pe mai multe tuburi si nu intotdeauna da rezultate. Spor la restaurare! Link spre comentariu
nichishoru Postat Aprilie 15, 2010 Partajează Postat Aprilie 15, 2010 hash=item20b06df2ecMultumesc Nicule, e un pret super - poate comand una ca am destui prieteni in Franta. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Aprilie 15, 2010 Partajează Postat Aprilie 15, 2010 Felicitari! Cred ca vor iesi foarte frumoase.MULTUMESC [cu m mare] lui viobio, pentru piesele ce mi le-a trimis sa pot reconditiona rr KAPSCH.[ oricum, a trimis mai multe decat trebuie...]. Sper ca vom gasi tubul final si difuzorul.Inca o data multumesc frumos!soseste luni! [attachment=0]pentru viopa.JPG[/attachment] Link spre comentariu
viopa Postat Aprilie 15, 2010 Partajează Postat Aprilie 15, 2010 Ce mandra este.. Multumesc!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum