Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce aparate cu lãmpi detineti?

ctepeo

Postări Recomandate

Nucule mai terminat cu Minerva... foarte frumos lucrat... felicitari...viopa: m-am gandit eu cu te-a prins "flama". Dar nici chiar asa... si eu am avut in masina 3-4 aparate dar ceea ce faci tu depaseste orice limita... dar e bine...Multumesc inca odata pentru brosura de la Romanta A2!

Link spre comentariu

Am ajutat o familie de batrani intelectuali la mutat.Cand am aflat ca stau la et 9,mi-am facut cruce.Aveau multe vechituri.Cand am intrabat ce au de gand cu toate vechiturile..........la gunoi cu ele.Asa m-am pricopsit cu o masina de cusut Singer si cu acest superb aparat radio:Terta 425T.Mai aveau un pick-up Ziphona,care a ajuns la un alt "muncitor necalificat"

http://tinypic.com/r/ivzpzc/5

http://tinypic.com/r/1gkw93/5

http://tinypic.com/r/21mumg4/5

Aparatul este functional,carcasa are furnirul cam deteriorat.La restaurare sper sa primesc ajutor si de la voi,stimati colectionari!

Link spre comentariu

Hristos a inviat! Am un nou aparat pe lista de restaurari - Virtuoso WH567A Hornyphon. E intr-o stare neplacuta momentan. Ma puteti ajuta cu schema?Va multumesc!

Link spre comentariu

Carcasa e cam facuta "praf" ,ca sa nu zic altfel. Radioul BUCURESTI 500 a fost serie aniversara.Eu zic ca ori ii gasesti alta carcasa , ori il tii pentru piese. Electronica , poate ca s-o putea face, insa carcasa, e munca dracului. Observam in galeria ta si un ITT RC1000. Schema lui este in TEHNIUM 1984, la rubrica SCHEME ( TEHNIUM SERVICE) Mai exact paginile 184-185."Succesuri".

Link spre comentariu

Este munca nu gluma, la Bucuresti 500. Daca era caseta facuta dintr-o bucata de placaj , era foarte greu [trebuia indoit la cald-abur ]. Fiind din bucati, se poate reconditiona, pastrand scheletul.Multumesc de informatie!

Link spre comentariu

Este munca nu gluma, la Bucuresti 500. Daca era caseta facuta dintr-o bucata de placaj , era foarte greu [trebuia indoit la cald-abur ]. Fiind din bucati, se poate reconditiona, pastrand scheletul.Multumesc de informatie!

Asa-i, nu merita munca (m-am chinuit si eu la o "Romanta" sa lipesc alt furnir si a mers foarte greu, mai ales la muchiile curbate) asteapta ca poate se gaseste un donor de carcasa in stare buna.Poti intre timp sa-l restaurezi dpv. functional.Succes.
Link spre comentariu

Maine seara sunt invitat sa cumpar acest aparat, Graetz Ultra. Proprietarul cere 200 lei, dupa parerea mea prea mult. Intre ce ani s-a fabricat aparatul?

Posted Image

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Maine seara sunt invitat sa cumpar acest aparat, Graetz Ultra. Proprietarul cere 200 lei, dupa parerea mea prea mult. Intre ce ani s-a fabricat aparatul?

Posted Image

eu am dat 50lei pe al meu

e varza cu cirnati la interior

al tau are cutia nasoala

nu da mai mult de 120..150lei!

hai sa ne stringem rindurile sa punem embargo la cei care vind tot felul de aparate la care se munceste si un an la restaurare

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări