Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce aparate cu lãmpi detineti?

ctepeo

Postări Recomandate

Al meu are 5 canale ( selector PTP ) insa fara posibilitate receptie UKW , are 2 tuburi miniatura 6N3P. Cel cu 12 canale este PTK (nu mai stiu cat dar cred ca e cel de la rubin 102) si are 6N14P-6F1P, care merg inlocuite cu ECC84 respectiv ECF80. Pe mine ma mira ca e o versiune mai ciudata de rekord ( nu vad cele 2 6P9S in el unul de video celalalt de audio) asta al meu. Stiu si versiunile cu 12 canale , dar au fost relativ putine aduse la noi, spre sfarsitul anilor 50 ( 58-59, chiar 60) , dupa care TEMP6 si 7 au inceput sa faca legea.

Link spre comentariu

Pai varianta ta o stiu....cu 2 6P9 metalice, sasiu galvanic la retea, a fost cel mai popular.La fel a mai existat si varianta cu traf , insa a fost ceva mai putin raspandita la noi.. Acum am dat jos de pe rw6ase un catalog de reparatii si descriere amanuntita a televizorului, ca sa observ de fapt vreo 4 variante ale lui.... :57 adica 4 tipuri construite sub aceeasi carcasa.......ce bine de rw6ase.....ca daca ai un radio sau TV rusesc numai decat ai schema.

Link spre comentariu

La un momendat mă miram eu cum de e aşa de uşor... dacă nu are traf de reţea :bataie Şi nici nu merge la 110 V, aşa că îmi trebuie traf de separaţie.Totuşi, sovieticii au fost deştepţi, şi la ceva rusesc pe lămpi când scoteai capacul din spate, scoteai automat şi alimentarea; aşa nu îşi băga orcine mâna.

Link spre comentariu
Vizitator emilgo

Salutare. Deocamdata nu am vazut (desi am dat search) un aparat de proiectie pe aici asa ca am sa postez eu poze cu unul. Este pentru filme pe 16mm, video si audio, inca nu l-am probat din lipsa unor cabluri si mai multe informatii despre modul exact de functionare. Este format din trei aparate separate.

Link spre comentariu
Vizitator emilgo

Pe cele 2 rotite probabil scrie IOR, Intreprinderea Optica Romana, tot de la ei mai am inca un proiector ceva mai nou. Chiar daca nu e cu lampi (cred) sper ca nu se supara nimeni daca pun si cu ala o poza aici.

Link spre comentariu
Vizitator emilgo

Scrie PROIECTON, tot IOR fiind firma, acesta este model "valiza" si avea la el si o boxa cu 2 difuzoare pe care scria tot Proiecton.Si inca o poza cu primul aparat de proiectie.

Link spre comentariu

Ultima achizitie, un Telefunken neidentificat. Ar trebui sa contina cinci tuburi dar sunt doar trei: AZ1, ECH4, si un ochi magic. Un tub este resoclat si pe adaptor scrie ECH21. Lampa care cred eu ca este finala audio lipseste. Pretul de achizitie a fost 180 lei. Cred ca o sa returnez aparatul, ma nemultumeste faptul ca lipsesc doua tuburi si capacul spate.

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Link spre comentariu

Felicitari 8TPP pentru achizitie , ai ceva de lucru e un radio frumos , merita sa-l restaurezi , succes , YO7DIG.... PASTE FERICIT , SARBATORI FERICITE , SANATATE PENTRU TOTI , NUMAI BINE...!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări