dsa1951 Postat Martie 20, 2010 Partajează Postat Martie 20, 2010 Felicitari, de "n" ori Felicitari dle Viorel, pentru rabdare si mai ales pentru iscusinta.Jos palaria!Stima si respect,D.Sacaliu Link spre comentariu
viopa Postat Martie 20, 2010 Partajează Postat Martie 20, 2010 Multumesc d-l Mitica! [Poate gasiti o carcasa si scala de Mures]. Link spre comentariu
viopa Postat Martie 20, 2010 Partajează Postat Martie 20, 2010 Sunt si cu caseta de rr Opereta , la finala, adica mai am de dat dungile albe. Link spre comentariu
viopa Postat Martie 20, 2010 Partajează Postat Martie 20, 2010 Intre "picaturi ', am mai lucrat si la o caseta de Intim. Dupa slefuire. Dupa lacuire. Panza nu este originala. Originala, prin 1992, am spalat-o si a intrat la apa, fenomen ce l-am bagat la cap[pe langa altele]. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Martie 20, 2010 Partajează Postat Martie 20, 2010 Completare cu foto, la KAPSCH. EXTRAORDINAR!!! Link spre comentariu
viopa Postat Martie 20, 2010 Partajează Postat Martie 20, 2010 Mai sunt si in urma foto...MULTUMESC! Link spre comentariu
Vizitator coric66 Postat Martie 21, 2010 Partajează Postat Martie 21, 2010 @ viopa ,nu pot sa ma abtin , cu toata invidia (prieteneasca) , sincere felicitari si aplauzele de rigoare pentru prestatia profesionala si rezultatele de exceptie Link spre comentariu
Vizitator basil45 Postat Martie 21, 2010 Partajează Postat Martie 21, 2010 asa arata radioul de la care mai am doar sasiul si cutia,fara geamul scalei Link spre comentariu
viopa Postat Martie 22, 2010 Partajează Postat Martie 22, 2010 MULTUMESC pentru aprecieri! Am terminat si caseta de la rr Opereta. Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 22, 2010 Partajează Postat Martie 22, 2010 Foarte frumoase,cred ca ai dat de un pod plin cu d-astea,eu in ultimul timp nu am mai gasit nimic de luat in seama...Succes pe mai departe. Link spre comentariu
viopa Postat Martie 22, 2010 Partajează Postat Martie 22, 2010 O achizitie mare ca volum. Nu este RIGA CRIPTO, ci RIGA 10. Fara difuzor, fara lampi si fara butoane [mai bine era panza rupta...]. Si unul mic, TRABANT. Prin multe poduri am umblat si umblu , ca sa le gasesc...Multumesc de urare! La KAPSHE nu lipseste doar un buton , ci ambele. Cel ce este in mijloc, nu-i cel original.Mai vedem cum il facem...Multumesc! Fac o panza noua [RIGA 10] in schimbul butoanelor si difuzorului!! Link spre comentariu
kripton Postat Martie 22, 2010 Partajează Postat Martie 22, 2010 Felicitari , minunat, talent , migala, experienta si multa munca . Toata admiratia ! Link spre comentariu
Trabant Postat Martie 22, 2010 Partajează Postat Martie 22, 2010 Schema : http://www.radiopagajiba.lv/RRR/riga10_6/riga10sx.djvu Link spre comentariu
viopa Postat Martie 22, 2010 Partajează Postat Martie 22, 2010 Multumesc! Daca este in cartea cu coperti albastre, inseamna ca o am si eu.Oricum am inregistrat-o sa fiu mai sigur. Link spre comentariu
viopa Postat Martie 23, 2010 Partajează Postat Martie 23, 2010 Domnilor ce administrati saitul [asa se zice , asa zic, ca Pruteanu], va rog frumos, nu sunt mester, reveniti la incepator.Sunt magulit, dar nu merit acest calificativ...Pana acolo este cale lunga....[Este prea mare haina pentru mine...] Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum