NICA Postat Februarie 4, 2007 Partajează Postat Februarie 4, 2007 Va salut si ma bucur ca aveti preocupari asa nobile.Eu nu mai lucrez pe lampi de mai demult si mi-a parut rau sa arunc volumele de scheme asa ca le donez cuiva care vine dupa ele.Nu am timp de posta sau curier,sant in Timisoara si daca veniti dupa ele le primiti gratuit:scheme de televizoare,magnetofoane,picupuri vol.1,vol.2(2 buc.numai vol.2) si cartea albastra scheme de radioreceptoare din 1973 ce-a pentru radio cu lampi.mail [email protected] Link spre comentariu
hbi Postat Februarie 4, 2007 Partajează Postat Februarie 4, 2007 aici sint pozele cu doina sigma. scuze pentru calitatea pozelor. daca fac rost de schema am sa o imprastii, fiti fara grija. stiu cum este cu scosul schemelor. Link spre comentariu
Ovidanie Postat Martie 19, 2007 Partajează Postat Martie 19, 2007 Ultima achizitie: Pick-up Supraphone.In interior contine un singur tub ECL82. Nu am reusit sa -mi dau seama ce model este, nu are placuta sau marcaj de identificare.Boxa este si capac, nu pot monentan face fotografii deoarece este in plin proces de restaurare, am promisiuni ca in trei luni va arata ca noua.Butoanele se fixau de potentiometre cu un surub ingropat , fostul propietar a incercat sa le desfaca cu o surubelnita prea lata asa ca toate sunt crapate...cu putina rasina pot fi restaurate integral, problema e ca rasina transparenta trebuie colorata si momentan 'nu iese la nuanta'... Link spre comentariu
zal Postat Martie 19, 2007 Partajează Postat Martie 19, 2007 Mi se pare ca e o varianta portabila a pick-up-ului din Darclee si altele asemenea. Link spre comentariu
Tavi Postat Martie 19, 2007 Partajează Postat Martie 19, 2007 da, exact acest model l-am avut in Darcle si 10-12 ani a fost sursa mea de zgomot prin liceu am tras fire ( sarme ) de la doza prin toata camera , pana la masa de invatat ( nu aveam birou ) , unde am facut un " robot " ( paralelipiped de carton, cu un picior , doi ochi si un nas ) in care am pus un amplificator , iar in loc de urechi doua difuzoare cu membrana de carton ( cam rupta ) important este ca in loc de gura i-am facut un vu-metru cu led-uri si eram extrem de incantat cum " ranjeste " cand era bas in melodie cutia de carton fiind denumita robot , era multifunctional , adica mai avea un neon mic cu convertor , alimentat de la baterii , pentru orele cand se lua zilnic lumina si trebuia sa " invat " ( desenat , citit Pif , uitat pe pereti ) :smt003 Link spre comentariu
Ovidanie Postat Aprilie 22, 2007 Partajează Postat Aprilie 22, 2007 Mai am un apatrat vechi, de data asta un televizor romanesc construit cu piese japoneze. Nu stiu ce model este. http://www.ovidanie.evonet.ro/Tv%20luchian.html Urmati link-ul pentru a vedea fotografiile. Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 23, 2007 Partajează Postat Aprilie 23, 2007 Este TV National VS 43-614 (tub diagonala 43 cm, fabricat incepind cu 1961) sau Luchian VS 47-632 (tub diagonala 47 cm, fabricat incepind cu 1963). Trebuie sa scrie pe tub diametrul daca nu-ti dai seama altfel si daca nu mai scrie pe carcasa nimic. Link spre comentariu
florinfloreanu Postat Aprilie 24, 2007 Partajează Postat Aprilie 24, 2007 imi poate spune cineva ce aparat este? cineva mi-a scris azi ca este Carpati S545U. oops! cum se ataseaza pozele?[/img] il am aici: http://www.okazii.ro/catalog/3022873/ob ... #div_photo Link spre comentariu
MiniTehnicus Postat Aprilie 25, 2007 Partajează Postat Aprilie 25, 2007 Cate tuburi are?Poti pune poze cu interiorul? Link spre comentariu
Ovidanie Postat Mai 4, 2007 Partajează Postat Mai 4, 2007 ... L-am pus odata in functiune dar mi-a luat foc ceva prin el, n-am mai apucat sa-l resuscitez...Al meu a facut fix la fel...asta ma face sa cred ca acest model are un defect de fabricatie, posibil greseala de proiectare. :smt003 :smt003 :smt003 Link spre comentariu
florinfloreanu Postat Mai 24, 2007 Partajează Postat Mai 24, 2007 Cate tuburi are?Poti pune poze cu interiorul?nu are rost, e prea distrus. am achizitionat in schimb alte aparate pe lampi, din pacate nu sunt functionale: romanta, istria, orion, carmen 2, stassfurt (tv). poze aici: http://s155.photobucket.com/albums/s292/radiotubes/ Link spre comentariu
zal Postat Mai 26, 2007 Partajează Postat Mai 26, 2007 E un redresor cu seleniu. Se inseriaza cit mai multe ''patrate'' ca sa reziste la tensiune mai mare. Marimea ''patratelor'' determina curentul. Identic e si intr-o ''dioda'' TV13,18,20 cu diferenta ca in tubul de ceramica sint discuri mici de seleniu inseriate. Cineva a desfacut una odata, fiindca i se misca un capat, si i-au cazut pe jos disculetele. Cind le-a pus la loc nu a mai respectat ordinea si nu a mai functionat. :smt003 Link spre comentariu
Ovidanie Postat Mai 26, 2007 Partajează Postat Mai 26, 2007 ...vezi sa nu pui mana pe chestia aia cu multe patrate de tabla inseriate...trasneste al naibii de urat.:smt044 :smt044 skaarj, tu vorbesti din experienta sau o spui doar asa sa sperii forumistii? :smt003 :smt003 Link spre comentariu
florinfloreanu Postat Mai 27, 2007 Partajează Postat Mai 27, 2007 tv-ul este STASSFURT T-205 sau ST-106. am io schema pentru ambele, daca te intereseaza o scanez si o bag aici. T-205 am reparat si tin sa-ti spun ca are o imagine super super super clara si sunet la fel. pur si simplu iti aduci aminte ca ai televizor in casa pt ca se vede alb-negru. pune-l la punct si sa nu-l distrugi. e super bun.daca zici ca e asa tare, poate-l vrea cineva la schimb cu un aparat de radio, eu imi opresc celalalt tv, orion, imi place mai mult, are un aer mai retro. ca sa nu mai spun ca am sperante mai mari sa-l repar pentru ca e complet (l-am luat de la o babutza de pe servanta, avea mileul pe el). Link spre comentariu
zal Postat Mai 27, 2007 Partajează Postat Mai 27, 2007 (l-am luat de la o babutza de pe servanta, avea mileul e el).Jefuiesti babute? :smt005 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum