Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce aparate cu lãmpi detineti?

ctepeo

Postări Recomandate

Catalogul de discuri este din 1952, manualul televizorului nu este datat. Am gasit si schema, plansa originala vanduta impreuna cu televizorul.

Link spre comentariu

Am terminat caseta la KAPSCH.Asa arata...Dupa 6 straturi de lac, 3 cu pensula si 3 suflate.

Felicitari pentru rabdare si calitate. :aplauze Cu ce marca de lac ai lucrat?Pulverizarea ai facut-o cu pistol sau spray?
Link spre comentariu

Multumesc. Am folosit lac pentru cabana.De suflat, am suflat prin "suflai" [cele doua tevi puse la 90 de grade], folosind presiunea plamanilor.

Esti tare! Eu eram sigur ca ai folosit pistol auto si compresor.Eu le am pe amandoua dar nu le-am folosit pentru lucrari asa de fine.Am vazut ca-ti lipseste un buton. Daca-mi trimiti o poza buna cu perechea lui poate facem o copie (din acrilat).S-ar pute sa am acelasi model pe la un Philips de-al meu.
Link spre comentariu

Nu-i mai bine sa-ti trimit butonul si sa faci altul la fel?

Incerca totusi cu poza intai, sunt sanse mari sa am unul identic. Daca nu, il poti trimite cumva si ti-l inpoiez personal cand trec de Pasti spre Sighet cu masina (sau la intoarcere in saptamana de dupa sarbatori). La unul din drumuri trec intodeauna prin Cluj, Turda, Alba, cu escala la Sibiu.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări