Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce aparate cu lãmpi detineti?

ctepeo

Postări Recomandate

Panza aia e doar cu rol de protectie contra depunerilor de praf,si isi face treaba f bine,am gasit aparate cu difuzoarele protejate in acest mod,si dupa scoaterea panzei pt a fi curatata,difuzorul arata ca si nou in interiorul saculetului...pe termen scurt,nu-si are rostul,dar se vede treaba ca producatorii de atunci faceau lucruri care sa dureze...

Link spre comentariu

EZ80 nu este detectoare. Este dioda redresoare bialternanta. Deci EZ80 este REDRESORUL. Diode de detectie cu vid sunt EAA91, EB91, EBC81, EABC80 ( ultimele 2 au si trioda AF, am enuntat seria novala si heptala aici). Deci daca nu mai are alte tuburi afara de 2XECH81, EL84, EM80 si EZ80, atunci detectia e pe diode cu germaniu.

Link spre comentariu

EZ80 nu este detectoare. Este dioda redresoare bialternanta. Deci EZ80 este REDRESORUL. Diode de detectie cu vid sunt EAA91, EB91, EBC81, EABC80 ( ultimele 2 au si trioda AF, am enuntat seria novala si heptala aici). Deci daca nu mai are alte tuburi afara de 2XECH81, EL84, EM80 si EZ80, atunci detectia e pe diode cu germaniu.

Ai dreptate. Detectia este cu AA116 :jytuiyuSi il mai am si pe asta .
Link spre comentariu

Blaupunkt 641 ZGW.Se bazeaza pe sasiul lui PHILIPS 203 si 204 U. Are tuburile UCH21 ( 2 bucati) UBL21 UY21 sau UY1N.

Informat ca intotdeauna... UY1N ! Functioneaza, are piesele originale dar problema lui este carcasa care este sparta.
Link spre comentariu

Am reusit sa fac panza de la panoul difuzorului. Din cauza frigului ,lacul se usuca greu si nu pot progresa cu lucrarea.

Posted Image

Posted Image

Inel ornamental nou din inox la ochiul magic.

Asa arata panoul difuzorului.

Posted Image

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Blaupunkt 641 ZGW.Se bazeaza pe sasiul lui PHILIPS 203 si 204 U. Are tuburile UCH21 ( 2 bucati) UBL21 UY21 sau UY1N.

Informat ca intotdeauna... UY1N ! Functioneaza, are piesele originale dar problema lui este carcasa care este sparta.
carcasa se poate reface cu rasina EPOXY
Link spre comentariu

@viopa: Felicitari pentru realizarea panzei de difuzor dar si un punct in plus pentru modul de prezentare...misa a avut un aparat similar cu bucati lipsa din carcasa si totusi a reusit.

Link spre comentariu

Domnilor va rog o intrebare , cutia unui Philips a avut multe gaurele facute de carii , cu ce se pot astupa ? , am incercat scobitori lipite cu aracet o treaba destul de migaloasa care mi-a luat citeva ore bune de lucru mi-a reusit dar sint curios ce metoda ati folosit dvs. , rama din fata era ciuruita de vreo 40 de gauri , pentru Viopa o intrebare ce pinza a folosit , a iesit fain , felicitari pentru realizare ....

Link spre comentariu

Pentru umplut gauri si reparat parti lipsa din lemn am folosit un amestec de rumegus fin de lemn cu aracet. Cred ca gaurile trebuie largite putin pentru ca lemnul se inegreste putin si pentru o priza mai buna cu aracetul.Dupa slefuire nici nu se mai vede diferenta.

Link spre comentariu

Sincer , nu prea agreez lucrurile de " mana a doua " dar sunt nevoit sa caut panza prin aceasta metoda.Asa ca , ce fete de masa, perdele, ce am gasit "le-am arestat" si le adaptez la aparatele ce apar la renovare. Asa am rezolvat cu panza la acest radio [dar si pentru altele ce asteapta renovarea]. Sincer, nu sunt multumit 100/100.Dar nu disper. Am in plan un mic razboi de tesut. Este in cercetare si cred ca daca sunt sanatos, voi realiza ceea ce am in plan. Cred ca voi deschide un topic cu aceasta tema.V-a fi nevoie si de ajutorul altor colectionari.La astuparea gaurilor de carii, folositi scobitori, dar cel mai bine, cred ca, este sa folositi baghete facute din lemnul din care este furnirul.Adica, daca este furnir de nuc, se fac baghete de nuc si asa mai departe [gen scobitori] , lipite cu aracet.

Link spre comentariu

Ok multumesc de raspunsul prompt ,gaurile erau in diametru mici cam cit o scobitoare , unele erau pe colturi si nu puteam sa le largesc , de aici ideea cu aceste scobitori , o idee buna razboiul de tesut, sigur vor fi destui care vor avea nevoie de pinza , am vazut ca la tirguri si simpozioane nemtii fac pinze pe loc in functie de modelul solicitat ,

Link spre comentariu

Ei, acolo este o doamna olandeza[ din spusele lui d-l Visky]. Nu am de gand sa-mi schimb sexul, dar cred ca am sa o dau pe treaba de femeie.Chiar suntem mai prejos decat altii?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări