Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce aparate cu lãmpi detineti?

ctepeo

Postări Recomandate

Cel care are aparatul va trebui sa modifice producatorul... si eu am acea lista si cred ca este fabricat la S.A.R. Philips Bucuresti... In revista este prezentat doar generic modelul nu si tipul...

Link spre comentariu

Mediator Zerdnik a fost intr-adevar fabricat la SAR Philips, in Bucuresti, apare in "Cartea Radiopracticianului" a lui Baltatu.Probabil, chiar cei de la Philips, au sponsorizat si aparitia cartii.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Intr-adevar,mare provocare,in schimb e si mare pacat ca unele ajung in asemenea stare,cel putin eu l-am trecut pe lista donatorilor,daca avea scala,poate ma mai gandeam,dar asa,nu m-am incumetat la o restaurare,avand in vedere gradul avansat de degradare al carcasei…

E(a fost) un Darclee 2

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Link spre comentariu

Electronica a produs 2 tipuri de module UKW. Primul model, ecranat in tabla de cupru mai "gras" si destul de rar si un model ecranat in tabla de aluminiu cu care au fost dotate majoritatea aparatelor.Cind aruncati un aparat de radio distrus, verificati ce modul UKW are pentru ca e pacat sa arunci modelul rar. De putina vreme am primit un Darclee echipat cu modul UKW de cupru.(Feri mi-a atras atentia asupra acestui aspect)

Link spre comentariu

Cind aruncati un aparat de radio distrus, verificati ce modul UKW are pentru ca e pacat sa arunci modelul rar.

Aparatele distruse nu se arunca: se recicleaza (recuperare piese de schimb), se pun deoparte (daca ai unde) sau se dau mai departe! In cativa ani vom umbla cu limba scoasa dupa un cond. variabil sau difuzor vechi.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări