Vizitator coric66 Postat Ianuarie 27, 2010 Partajează Postat Ianuarie 27, 2010 Seamana leit cu cel de aici: http://www.postimage.org/image.php?v=gxp2b4S (Simfonia) Linkul l-am luat dintr-un forum bulgar : http://www.bulforums.com/sandacite/view ... &sk=t&sd=a in ultima instanta si in lipsa de alte informatii , un coleg forumist ce stie bulgareste poate lansa o intrebare acolo. Link spre comentariu
Kuki Postat Ianuarie 27, 2010 Partajează Postat Ianuarie 27, 2010 Cu o poza si mai proasta am dat peste ceva asemanator RRG61 Budapest, am si schema daca te ajuta, da un mp pt date suplimentare, dimensiuni etc. Link spre comentariu
iulidan2 Postat Ianuarie 29, 2010 Partajează Postat Ianuarie 29, 2010 Multumesc pentru ajutor, daca il pot aduce la mine, voi cere date suplimentare. Link spre comentariu
Vizitator valibrad Postat Ianuarie 29, 2010 Partajează Postat Ianuarie 29, 2010 stie cineva, va rog, Mediator Z50A s-a fabricat la SAR Philips? Link spre comentariu
nicolae57 Postat Ianuarie 29, 2010 Partajează Postat Ianuarie 29, 2010 stie cineva, va rog, Mediator Z50A s-a fabricat la SAR Philips?Intr-un post anterior apare o lista cu modelele fabricate la SAR Philipsdownload/file.php?id=28730&mode=view Link spre comentariu
Vizitator valibrad Postat Ianuarie 29, 2010 Partajează Postat Ianuarie 29, 2010 ciudat, pe proradioantic daca dai search la SAR, figureaza un aparat inscris iar in revista nr 2 scrie seria Mediator dar nu si modelul. Link spre comentariu
feri.visky Postat Ianuarie 29, 2010 Partajează Postat Ianuarie 29, 2010 Cel care are aparatul va trebui sa modifice producatorul... si eu am acea lista si cred ca este fabricat la S.A.R. Philips Bucuresti... In revista este prezentat doar generic modelul nu si tipul... Link spre comentariu
Spitfire Postat Ianuarie 29, 2010 Partajează Postat Ianuarie 29, 2010 Mediator Zerdnik a fost intr-adevar fabricat la SAR Philips, in Bucuresti, apare in "Cartea Radiopracticianului" a lui Baltatu.Probabil, chiar cei de la Philips, au sponsorizat si aparitia cartii. Link spre comentariu
viopa Postat Februarie 7, 2010 Partajează Postat Februarie 7, 2010 "Trei ,Doamne" si toate trei... O mare provocare... Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 7, 2010 Partajează Postat Februarie 7, 2010 Intr-adevar,mare provocare,in schimb e si mare pacat ca unele ajung in asemenea stare,cel putin eu l-am trecut pe lista donatorilor,daca avea scala,poate ma mai gandeam,dar asa,nu m-am incumetat la o restaurare,avand in vedere gradul avansat de degradare al carcasei… E(a fost) un Darclee 2 Link spre comentariu
mișa Postat Februarie 9, 2010 Partajează Postat Februarie 9, 2010 Electronica a produs 2 tipuri de module UKW. Primul model, ecranat in tabla de cupru mai "gras" si destul de rar si un model ecranat in tabla de aluminiu cu care au fost dotate majoritatea aparatelor.Cind aruncati un aparat de radio distrus, verificati ce modul UKW are pentru ca e pacat sa arunci modelul rar. De putina vreme am primit un Darclee echipat cu modul UKW de cupru.(Feri mi-a atras atentia asupra acestui aspect) Link spre comentariu
nichishoru Postat Februarie 9, 2010 Partajează Postat Februarie 9, 2010 Cind aruncati un aparat de radio distrus, verificati ce modul UKW are pentru ca e pacat sa arunci modelul rar. Aparatele distruse nu se arunca: se recicleaza (recuperare piese de schimb), se pun deoparte (daca ai unde) sau se dau mai departe! In cativa ani vom umbla cu limba scoasa dupa un cond. variabil sau difuzor vechi. Link spre comentariu
viopa Postat Februarie 10, 2010 Partajează Postat Februarie 10, 2010 Am o noua achizitie, PHILIPS 43V. Poate stie cineva din ce an este. Link spre comentariu
mișa Postat Februarie 10, 2010 Partajează Postat Februarie 10, 2010 http://www.radiomuseum.org/r/philips_43v43.html Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum