viopa Postat Ianuarie 23, 2010 Partajează Postat Ianuarie 23, 2010 MULTUMESC FRUMOS!!! Link spre comentariu
feri.visky Postat Ianuarie 23, 2010 Partajează Postat Ianuarie 23, 2010 tubeman!... si eu multumesc, pentru ca altfel ma simteam dator sa caut eu... Link spre comentariu
bassbox Postat Ianuarie 24, 2010 Partajează Postat Ianuarie 24, 2010 Colectia mea:http://tinypic.com/r/25rctwh/6 http://tinypic.com/r/r21ac1/6 Din pacate nu am loc pentru asa ceva la bloc,le tin in casa de vacanta.Greu voi avea ocazia sa le reconditionez. Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 24, 2010 Partajează Postat Ianuarie 24, 2010 Drujba,cred ca Prietenia,in traducere,seamana izbitor cu Oktava,din asta am si eu un exemplar,initial chiar am crezut ca e vorba de acelasi aparat,numai ca difuzoarele de pe panoul frontal sunt rotunde,la asta am vazut ca sunt eliptice. http://i46.tinypic.com/116q8at.jpg http://i50.tinypic.com/6tls8x.jpg O sa-i fac si la al meu poze,a fost printre putinele aparate la care nu am avut de lucru la carcasa. Link spre comentariu
nichishoru Postat Ianuarie 25, 2010 Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 Fiind prin Cluj de sarbatori... am recuperat ceva interesant... P.S. Blaupunkt 5w59k, bachelita!!!Sunt sigur ca dupa curatare si refacerea carcasei va arata super. Important e ca are scala, butoanele originale. Pentru partea lipsa din carcasa foloseste metoda cu textolit plus rasina a lui Misa.Bine ca are colturile intregi.Succes si felicitari. Link spre comentariu
cristian2009 Postat Ianuarie 25, 2010 Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 D-lor, dar aparate japoneze pe lampi, nu are nimeni sau japonezii au trecut direct la circuite integrate ? Am rasfoit topicul si majoritatea "bijuteriilor" am vazut ca sunt din Europa. Din Asia nu se aducea nimic ? Sony, Samsung, Panasonic nu existau la vremea aceea ?putin offtopic:O curiozitate: cat consuma un radio cu lampi in comparatie cu o combina audio din generatia actuala, sunt diferente mari ? Link spre comentariu
Ovidanie Postat Ianuarie 25, 2010 Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 D-lor, dar aparate japoneze pe lampi, nu are nimeni sau japonezii au trecut direct la circuite integrate ? Am rasfoit topicul si majoritatea "bijuteriilor" am vazut ca sunt din Europa. Din Asia nu se aducea nimic ? Sony, Samsung, Panasonic nu existau la vremea aceea ?putin offtopic:O curiozitate: cat consuma un radio cu lampi in comparatie cu o combina audio din generatia actuala, sunt diferente mari ?Cum sa nu, sunt si inca multe. Am expus pe la inceputul topicului cateva aparate printre care si un TRIO KW33 (Kenwood), FM stereo. In curand voi prezenta un tuner stereo, deck, FM 88-108, Tokio Shibaura, o bijuterie cu tuburi, are doar 80mm inaltime. Link spre comentariu
ctepeo Postat Ianuarie 27, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2010 Mai demult am întrebat ceva legat de Festivals (Leningrad 57). Chiar nu are cineva un r?spuns? Link spre comentariu
iulidan2 Postat Ianuarie 27, 2010 Partajează Postat Ianuarie 27, 2010 Rog pe cei care cunosc, sa ma ajute la identificarea unui aparat de la care am primit doar poza, deocamdata si eventual schema. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 27, 2010 Partajează Postat Ianuarie 27, 2010 Pare "Enescu" Link spre comentariu
whitesnake Postat Ianuarie 27, 2010 Partajează Postat Ianuarie 27, 2010 D-lor, dar aparate japoneze pe lampi, nu are nimeni sau japonezii au trecut direct la circuite integrate ? Am rasfoit topicul si majoritatea "bijuteriilor" am vazut ca sunt din Europa. Din Asia nu se aducea nimic ? Sony, Samsung, Panasonic nu existau la vremea aceea ?putin offtopic:O curiozitate: cat consuma un radio cu lampi in comparatie cu o combina audio din generatia actuala, sunt diferente mari ?samsung nu se ocupa pe atunci cu productia de electronice. samsung (in traducere "trei stele") a fost la inceput o rafinarie de zahar, cea mai mare din Coreea de Sud, apoi s-a axat pe activitati petrochimice, asigurari, presa (ziarul Joong-Ang Ilbo), etc. deabia pe la sfarsitul anilor 70 s-a axat pe industria electronica, primul aparat electronic construit de ei fiind un televizor alb-negru. asa ca nu au mai prins epoca lampilor. cat despre firmele japoneze, probabil Sony, Matsushita, Akai, mai mult ca sigur au produs astfel de aparate. insa sanyo, orion, si altele aparute dupa anii 1950 au trecut direct la productia de aparate radio cu tranzistoare. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Ianuarie 27, 2010 Partajează Postat Ianuarie 27, 2010 Rog pe cei care cunosc, sa ma ajute la identificarea unui aparat de la care am primit doar poza, deocamdata si eventual schema.poze din interior?ce tuburi foloseste? Link spre comentariu
ctepeo Postat Ianuarie 27, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2010 "Panasonic (National-Panasonic) (Matsushita)" a fabricat aparate audio pe l?mpi! (?i am auzit c? prin 2000 înc? mai producea). Cineva are un tuner ?i un amplificator pe l?mpi produse de aceast? firm? (cred c? sunt produse în anii '60). Link spre comentariu
iulidan2 Postat Ianuarie 27, 2010 Partajează Postat Ianuarie 27, 2010 Am aflat ca ar fi bulgaresc, Elprom typ S, astept si alte date.Vad ca nu poate fi gasit pe forum. Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 27, 2010 Partajează Postat Ianuarie 27, 2010 Pare "Enescu"Enescu nu are claviatura separat pt registre de ton,are doar joase-inalte,potentiometre,la inceput am fost tentat sa zic de Modern,dar la Modern,registrul de ton e in stanga,si are mai multe clape,parca 6,asta din ce-am observat are doar 4,dar seamana mult cu Modern-ul nostru,cel putin la aspect. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum