Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce aparate cu lãmpi detineti?

ctepeo

Postări Recomandate

Astazi am primit un radio Simfonia. Este foarte mare, nu a incaput in portbagajul masinii. Deosebit construit, are un sistem mecanic de memorare a posturilor. Este construit in anul 1972. In cutia de sub radio era montat un pickup pe care nu l-am primit. Cine are schema este rugat sa o posteze, sunt foarte curios cun functiona partea de memorare a posturilor.

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Link spre comentariu
Vizitator viobio

tare aparatuleste chiar stereoare doua etaje finale PP cu 6p14pplacuta de linga bara de ferita este decodor stereocosta si aproape 400 de ruble,o averecine a fost proprietarul lui a fost bogatanun aparat deosebitmerita restaurat ,chiar daca dureaza 1 an ,e o raritatefelicitari de achizitie

Link spre comentariu

http://rw6ase.narod.ru/s/simfonija/simfonija003.html

De unde l-ai luat?

Numai pe aparate deosebite pun mâna unii... Festivals (Leningrad 57), Simfonia 003, Estonia 007 (cu toat? banda vest ?i decodor stereo), Meteor (cu toat? banda vest ?i decodor stereo), amplituner "Fisher" pe l?mpi... nu zic c? nu-mi place Capriul meu, dar într-o zi fac pe dracu' în 4 ?i-mi iau ?i eu unul din ?sta special!

Link spre comentariu

Radioul asta mi-a fost adus din Ucraina, eu de fapt cautam un termogenerator complet. Am scos la imprimanta 50 hartii A5 cu o poza a termogeneratorului si le-am impartit celor care fac naveta Cernauti-Suceava. Deocamdata am primit radioul Simfonia, cel ce l-a adus nu stia ce aparat are, spunea ca in 1982 cand s-a nascut copilul a facut o 'cumatrie cat o nunta' si a sonorizat cu aparatul asta. Cumatria a avut loc intr-un cort montat in curte. Tot spunea: E mare, las' c-o sa-l vezi! Nu-i chiar asa mare cum povestea omul dar pana acum este cel mai mare receptor pe care l-am vazut. Si asta fara sa aiba difuzoarele incorporate. Este mai mare decat 'Balena lui Stalin' -R250.

Link spre comentariu

Azi am fost la un propietar de Festivals (Leningrad 57) ca s? m? joc cu un asemenea aparat. Din p?cate a?a de scal? de la telecomand? alunec? (fie s-a întins a?a, fie sunt în?epeni?i ni?te scripe?i). Aparatul arat? aproape foarte bine (cu excep?ia faptului c? ex-propietarul a pus ceva cald pe el (can? sau fierb?tor) ?i s-a dus o parte din lac (sau s-a m?tuit) ?i c? s-a rupt sigla în 2. Am constat cu uimire c? ?i telecomanda are 2 becuri de scal? (din p?cate erau arse). O alt? chestie interesant? era c? scria "Diploma" pe spate (am impresia c? modelul ?sta de radio a primit un premiu la Expozi?ia interna?ional? de la Bruxells). O chestie care nu îmi place la acest aparat e c? nu are acele registre vocale (gen cum sunt la Capri).Am ceva întreb?ri în leg?tur? cu acest aparat:1) Au existat varinante care aveau 3 difuzoare, nu 4?2) E normal s? bârâie tare în difzuoare când schimbi gamele?3) Dac? dai pe c?utare automat?, po?i doar s? cau?i învâr?i cu ajutorul motorului de c?utare butonul de c?utare sau î?i ?i caut? automat urm?torul post?4) Pân? când s-a fabricat acest model de radio?5) De ce la antena de F.M. sunt 3 g?uri, de?i cablul bifilar nu are decât 2 mufe?

Deci?
Link spre comentariu
Vizitator viobio

... bogatan ? sau ... Pe vremea aia nu erau bogatani...Ori cum iti trebuie un regiment de pompieri sa-l speli...Ai cumva si schema?

bogatani din fosta URSS au fostactivistii din partidpolitruciicei din KGBlingai din toate structurile de partidnu cred ca proprietarul din Ucraina a fost un om de conditie modestasau a facut credit cu buletinul :ras:
Link spre comentariu

Fiind prin Cluj de sarbatori... am recuperat ceva interesant... Din pacate altii... cu "cupru" au smuls transformatorul de retea si o parte din carcasa. Si ca sa ajunga "inauntru" necunoscand surubelnita... iata ce a mai ramas:P.S. Blaupunkt 5w59k, bachelita!!!

Link spre comentariu

Am o noua achizitie: MINERVA 506W DIN 1949. Are tuburile: EM 34; ECH42; EAF42; EAF42; EL41; AZ11, dar nu am schema si va rog daca se poate.MULTUMESC!!!

Am achizitionat un HORNYPHON W 348A "VIRTUOSO", l-am pus astazi in functiune dupa ce i-am schimbat cablul de alimentare si condensatorul de filtraj.Va rog, are cineva schema?

Schema MINERVA 506W:

http://www.elektroda.net/download/dl.php?file=retro/de/MINERVA/506W.jpg

si 2 scheme pt. HORNYPHON W348U "VIRTUOSO", cred ca exceptind alimentarea e identic cu W348A:

http://www.elektroda.net/download/dl.php?file=retro/de/HORNY/Virtuoso_W348U.jpg

http://www.elektroda.net/download/dl.php?file=retro/de/HORNY/Virtuoso_W348U1.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări