viopa Postat Noiembrie 30, 2009 Partajează Postat Noiembrie 30, 2009 Asa arata cand l-am adus acasa: fara butoane, cu panza aiurea.ILMENAU SUPER 66/57W 206 Si asa arata acum Link spre comentariu
ctepeo Postat Noiembrie 30, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2009 Bunicul meu are un aparat din ?sta... numai c? ochiul magic este un EM 11. De?i face parte din seria aparatelor populare, acest aparat are o selectivitate destul de bun? ?i o calitate a audi?iei destul de bun? (mult mai bun? decât la aparatele române?ti). ACHTUNG! Aparatul are autotransformator, deci ?asiul poate s? fie la faza re?elei! Link spre comentariu
ctepeo Postat Decembrie 3, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2009 La atelierul de depan?ri tv de pe Cal. Plevnei sunt de vânzare un radio cu pick-up Belarus 59 (cu 30 lei) ?i un tv Grigorescu (cu 20 lei). Link spre comentariu
YO7DIG Postat Decembrie 4, 2009 Partajează Postat Decembrie 4, 2009 Frumos ILMEANU , felicitari arata super , am reusit sa cumpar un ORION 115 si un BICAZ S 373A , cel putin acesta din urma arata deplorabil si interior si exterior va trebui mult efort pentru a-l pune in functie , bobinele de medie frecventa sunt rupte si va trebui sa fac altele , traful e ars , difuzorul nu mai are membrana .... Link spre comentariu
ctepeo Postat Decembrie 5, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2009 YO7DIG: "Koting"-ul ?la are ?i F.M. (M.F.) (U.K.W.) (U.U.S.)?Later edit: am m?rit o poz? ?i am v?zut c? are. Link spre comentariu
YO7DIG Postat Decembrie 5, 2009 Partajează Postat Decembrie 5, 2009 Kortingul are UL , UM , si UUS , l-am luat defect de pe Okazii. RO. la un pretz de 170 Ron plus transportul ,l-am restaurat si acum merge foarte bine , intr-un post am povestit cum ascult muzica la un radio pe lampi , se vede o parte din masa de lucru si acel radio ..... Link spre comentariu
YO7DIG Postat Decembrie 5, 2009 Partajează Postat Decembrie 5, 2009 Am avut norocul de a primi cadou un radio Tesla 420 A si un Strassfurt Rienzi , Tesla 420 A are cutia din bachelita si este oarecum fratele mai mare al Romantei facute la noi , difera doar cutia care la Romanta e din lemn , a fost pastrat uimitor de bine , nu are nici praf in interior , Strassfurt Rienzi de asemenea arata si el bine poate mai trebuie ceva lac pe cutie .. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Decembrie 5, 2009 Partajează Postat Decembrie 5, 2009 Am avut norocul de a primi cadou un radio Tesla 420 A si un Strassfurt Rienzi , Tesla 420 A are cutia din bachelita si este oarecum fratele mai mare al Romantei facute la noi , difera doar cutia care la Romanta e din lemn , a fost pastrat uimitor de bine , nu are nici praf in interior , Strassfurt Rienzi de asemenea arata si el bine poate mai trebuie ceva lac pe cutie .. prietenul la nevoie se cunoaste! prietenii stiu de ce! frumoase aparate,spor la restaurare! Link spre comentariu
YO7DIG Postat Decembrie 5, 2009 Partajează Postat Decembrie 5, 2009 Corect , salutare stimabile si ramin dator, inca o data multumiri .... Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Decembrie 5, 2009 Partajează Postat Decembrie 5, 2009 Am facut si eu o noua achizitie, un "Electronica S641A" ca alta denumire nu vad pe el, foarte bine conservat si complet. Echipat cu clasicele ECC85, ECH81, EBF..., EABC80 si EL84 si redresare pe siliciu. Functioneaza excelent pe unde lungi si medii in schimb pe US si UUS deloc. Cel mai probabil contactele de la claviatura... Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Decembrie 6, 2009 Partajează Postat Decembrie 6, 2009 Up...Dupa apasari repetate pe claviatura functioneaza si ultrascurtele... :daPacat ca nu prea am ce receptiona acolo inafara unor armonici (probabil) ale unor statii. Curios este ca aparatul are doua ace indicatoare pe scala, separate pt AM respectiv FM. Evident, are si doua butoane independente de acord. Link spre comentariu
ctepeo Postat Decembrie 7, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2009 Dac? are band? est, nu mai recep?ioneaz? nimic pe F.M. Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Decembrie 7, 2009 Partajează Postat Decembrie 7, 2009 Se aude ceva, in doua locuri pe scala, insa foarte slab si neinteligibil. De aceea am presupus ca or fi armonici. Link spre comentariu
nicolae57 Postat Decembrie 8, 2009 Partajează Postat Decembrie 8, 2009 Noi achizitii din targul anticarilor:un Turist aproape nou,functional,20ron,un Carmen3 functional,50ron,un Moskvici functional care intregeste colectia de rusesti,70ron si piesa de rezistenta un Stassfurt 4E69 cu sasiu de bachelita neatins la interior si perfect functional,100ron.In rest aparate multe autohtone si de "import",preturi nesimtite.Pentru pasionatii de vechituri, o vizita e bine venita. Link spre comentariu
stefan ursan Postat Decembrie 9, 2009 Partajează Postat Decembrie 9, 2009 La atelierul de depan?ri tv de pe Cal. Plevnei sunt de vânzare un radio cu pick-up Belarus 59 (cu 30 lei) ?i un tv Grigorescu (cu 20 lei).cam pe unde vine atelierul asta de pe plevnei?mi ar place belarusul,nu ati intrebat cumva daca e functional?Dac? are band? est, nu mai recep?ioneaz? nimic pe F.M.am si eu un enescu2(my pride and joy)are uus banda est si prind 4 posturi destul de bine cu antena lui,in schimb cu darcleenu prind nimic desi am pus un ecc85nou Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum