Vizitator viobio Postat Septembrie 24, 2009 Partajează Postat Septembrie 24, 2009 Daca nu gasesti conductor nou, pot sa te ajut cu sarmele din foto, izolatia este un cauciuc siliconic seamana foarte bine cu ce am vazut in radioreceptoarele din anii '50-'60. Sarmele mele sunt putin mai groase si sunt litate. multumesc de ajutoram si eu asa ceva eu cautam modelul care are si pinza peste izolatie,am comandat in Germania inca odata multumesc de ajutor Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Septembrie 25, 2009 Partajează Postat Septembrie 25, 2009 astazi am cumparat din consignatie (de pe Covaci),un SIMFONIA S344Apretul a fost de 220ron,de la 350in stare buna[attachment=1]SIMFONIA S544A F.jpg[/attachment]functional,am schimbat toate lampile cu unele noi,si cele vechi sunt in stare de functionarecind voi avea timp o sa l demontez ,sa l curat de praf Link spre comentariu
nicolae57 Postat Septembrie 28, 2009 Partajează Postat Septembrie 28, 2009 Am cumparat sambata din targul anticarilor de pe b-dul Aviatorilor un aparat de productie belgiana.Pe site-ul producatorilor belgieni am gasit producatorul sasiului LABORATOARELE VANDAMME nu si numele producatorului sub care a fost construit acest aparat AN RADIO. Este in stare de functionare,nu are capac spate,in stare destul de buna, echipat cu ECH21,2XEF22,EBL21,AZ11,EM4 Alte aparate din targ:un URAL la 100ron,un CARMEN3 la 150ron,un CONCERT defrisat pe care cerea 80ron,un Nikolaus Eltz intr-o stare deplorabila la 250ron Link spre comentariu
nichishoru Postat Septembrie 28, 2009 Partajează Postat Septembrie 28, 2009 Am cumparat sambata din targul anticarilor de pe b-dul Aviatorilor un aparat de productie belgiana.Alte aparate din targ:un URAL la 100ron,un CARMEN3 la 150ron,un CONCERT defrisat pe care cerea 80ron,un Nikolaus Eltz intr-o stare deplorabila la 250ronFrumos aparat, felicitari!Eu am gasit tot acolo dar saptamana trecuta, un Romanta complet, varianta cu ochi magic EM80 la doar...40roni.Pina la urma se merita sa dai o tura prin targurile astea.Nu se stie niciodata peste ce dai.Suces la cumparaturi. Link spre comentariu
Vizitator Reel2ReelMaster Postat Octombrie 4, 2009 Partajează Postat Octombrie 4, 2009 Acum ceva timp s-a discutat de un radio micut Emerson. Cine doreste, este unul de vanzare pe la Gara de Nord, mie mi-a placut f mult, dar nu se incadreaza in domeniul meu de interes. Pun niste poze cu "jucaria": in cauza: Link spre comentariu
Spitfire Postat Octombrie 4, 2009 Partajează Postat Octombrie 4, 2009 Acum ceva timp s-a discutat de un radio micut Emerson. Cine doreste, este unul de vanzare pe la Gara de NordDin pacate, nu ...prea e de vanzare, proprietarul service-lui e cam ciudatzel, nu vrea sa vanda, doar expune in vitrina, ca sa saliveze unii trecatori. Dar merita insistat, poate se lasa convins... Link spre comentariu
Vizitator Reel2ReelMaster Postat Octombrie 4, 2009 Partajează Postat Octombrie 4, 2009 Nu cred ca il tine doar de expozitie. Acum ceva timp, avea expus un magnetofon Tesla B3 cu manualul original in vitrina, am intrebat care-i treaba cu el, daca e de vanzare. Costa doar 100 ron , si l-am luat pe loc. Link spre comentariu
nichishoru Postat Octombrie 5, 2009 Partajează Postat Octombrie 5, 2009 Acum ceva timp s-a discutat de un radio micut Emerson. Cine doreste, este unul de vanzare pe la Gara de NordDin pacate, nu ...prea e de vanzare, proprietarul service-lui e cam ciudatzel, nu vrea sa vanda, doar expune in vitrina, ca sa saliveze unii trecatori. Dar merita insistat, poate se lasa convins...Degeaba, tipul e sarit sau masochist!Am incercat si eu, l-am trimis si pe Viobio. Degeaba.Dar daca vreti sa va distrati treceti si intrebati daca-l vinde.Succes. Link spre comentariu
nicolae57 Postat Octombrie 5, 2009 Partajează Postat Octombrie 5, 2009 Am terminat reparatia la un INGELEN model MENTOR GW fabricat in 1935.Este un aparat cu alimentare universala echipat cu CK1,CF3,CBC1,CL2,CY2,C1.Baretorul C1 a fost suplinit de o rezistenta de 470ohm/50W.Functioneaza perfect in toate benzile. Link spre comentariu
nichishoru Postat Octombrie 5, 2009 Partajează Postat Octombrie 5, 2009 Am terminat reparatia la un INGELEN model MENTOR GW fabricat in 1935.Este un aparat cu alimentare universala echipat cu CK1,CF3,CBC1,CL2,CY2,C1.Baretorul C1 a fost suplinit de o rezistenta de 470ohm/50W.Functioneaza perfect in toate benzile.quote] Frumos foc. Un adevarat obiect de arta. Felicitari si nota 10 de la mine! Link spre comentariu
florinfloreanu Postat Octombrie 5, 2009 Partajează Postat Octombrie 5, 2009 frumos. tocmai ce am fost la un seminar despre zincarea termica si cred ca era mai bine (dar si mai scump) decat vopsirea cu argintiu .. Link spre comentariu
nichishoru Postat Octombrie 5, 2009 Partajează Postat Octombrie 5, 2009 frumos. tocmai ce am fost la un seminar despre zincarea termica si cred ca era mai bine (dar si mai scump) decat vopsirea cu argintiu ..De acord dar asta presupunea demontarea totala a aparatului cu toate implicatiile tehnice inerente.Cati din noi au curajul si timpul sa o faca?Eu nu am destul timp pentru aceasta frumoasa pasiune, cel mult o ora sau doua pe seara :cry: Link spre comentariu
florinfloreanu Postat Octombrie 5, 2009 Partajează Postat Octombrie 5, 2009 De acord dar asta presupunea demontarea totala a aparatului cu toate implicatiile tehnice inerente.pai chiar cred ca l-a demontat, macar 80-90%. repet, ca sa nu se creada ca sunt carcotas, a iesit super. Link spre comentariu
nicolae57 Postat Octombrie 5, 2009 Partajează Postat Octombrie 5, 2009 Multumesc pentru aprecieri.A fost demontat aproape tot aparatul pentru ca sub sasiu a explodat un electrolitic care a facut multa mizerie.Sasiul e dat la pensula,capacele cu spray de zinc de la Weicon.Nici mie nu-mi prisoseste timpul liber, asa ca toata lucrarea a durat 6-7 luni. Link spre comentariu
nichishoru Postat Octombrie 5, 2009 Partajează Postat Octombrie 5, 2009 Nici mie nu-mi prisoseste timpul liber, asa ca toata lucrarea a durat 6-7 luni.Asa da. Deci nu sunt singur!As vrea sa fiu si eu ca Vio cu unul doua aparate restaurate pe saptamana! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum