alex tm Postat Noiembrie 24, 2008 Partajează Postat Noiembrie 24, 2008 salut.am 2 boxe nu stiu cat de profesionale sunt ele...dar problema e ca mai am un hp15w si vreau sa-mi fac o incinta la el....si ca amplificator am yamaha ax700 pe cele 2 boxe care le am suna fff bine se aude tare...dar problema e ca am ars 3 perechi de tweetere si am filtre la boxe...daca imi putei recomanda ceva...ca bani de alt amplificator nu am...si boxele le am..difu de la PA deasemenea....sper k am pus bine la incepatori pentru ca nu vreau sa rada altii de mine...ms mult Link spre comentariu
EmyRulz Postat Noiembrie 24, 2008 Partajează Postat Noiembrie 24, 2008 Amplificatoarele hi-fi merg foarte bine dar NU sunt facute pentru regim de lucru profesional, adica sa le tii foarte mult timp la putere maxima. Vezi ca tweeterele se pot arde usor cu distorsiuni si nu iti trebuie putere prea mare pt asta! Link spre comentariu
alex tm Postat Noiembrie 24, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2008 pai nu la maxim macar la 60% si asta o data p luna....eu sper sa nu aiba nimica......ce zici?ms mult Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 24, 2008 Partajează Postat Noiembrie 24, 2008 Inseamna ca difurile trebuie schimbate cu unele mai rezistente, sau filtrul nu e bun si lasa sa scape catre difurile de inalte o banda mai larga pe care ele nu o redau dar care le incarca electric peste cit suporta. Am incercat sa ma exprim cit mai simplu.AX700 e un amplif bun cu putine hibe, intre care cea mai importanta e trafo mic, insa nu asta-ti arde tweterele. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum