ofilip Postat Martie 28, 2013 Partajează Postat Martie 28, 2013 Daca te uiti atent in eprubeta vezi acolo o tija de metal de grosimea unei mine de pix. Link spre comentariu
Vizitator kesemilke Postat Aprilie 2, 2013 Partajează Postat Aprilie 2, 2013 Am facut si eu un mic proiect la care am lucrat ceva timp. cati W-i consuma Link spre comentariu
ofilip Postat Aprilie 2, 2013 Partajează Postat Aprilie 2, 2013 La inceput consumul este mai mare, si pe masura ce se incalzeste cuiul din eprubeta scade la cca 48W, binenteles este inca in probe, pana gasesc combinatia perfecta, frecventa, metal, etc....... Link spre comentariu
Vizitator lea123 Postat Aprilie 23, 2013 Partajează Postat Aprilie 23, 2013 salut,Am citit despre o solutie de a incalzi apa prin intermediul unei infasurari (bobine) amplasate pe o simpla teava de curpu. Prin acea teava trecea apa care era astfel incalzita. Fenomenul se bazeaza pe inductie electromagnetica. Din pacate nu era specificat mai multe date legate de constructie. Stie cineva mai multe legat de aceasta idee????vedeti aici Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum