devilgenius Postat Noiembrie 24, 2008 Partajează Postat Noiembrie 24, 2008 Am si eu o intrebare .... ce traf imi trebuie la kit-ul acesta Click! Am inteles ca ar fi ceva 30 + 0 - 30 + .... si as vrea sa stiu si unde gasesc si la ce pret. thank`s~ LE: Eventual si o cutie daca se poate Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 24, 2008 Partajează Postat Noiembrie 24, 2008 De ce nu intrebi mai exact la firma respectiva? Daca nu dau pe site explicatii la kituri e vina lor si riscul clientilor. Daca e sigura alimentarea cu +/-30V, ai nevoie de un traf cu 2x22Vca/4-5A si circa 200-250W miezul (unul de la ampliful românesc de 2x35W e tocmai bun). Ampliful nu scoate mai mult de 30W/8Ohmi sau 50-60W/4Ohmi, conform cu tensiunea de alimentare si datele trz finali: http://www.datasheetcatalog.org/datasheet/WINGS/2SD718.pdf Poti sa-ti faci o ideie si dupa puntea redresoare. Din poza, pare una de 3A. Link spre comentariu
gimsys Postat Noiembrie 24, 2008 Partajează Postat Noiembrie 24, 2008 cel mai bine e sa intrebi firma, cu un telefon se rezolva multe , mult mai multe decat un email Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Noiembrie 24, 2008 Administratori Partajează Postat Noiembrie 24, 2008 Daca parca ar avea habar ce vand... Link spre comentariu
devilgenius Postat Noiembrie 24, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2008 Raspuns de la ei ''De la 18V pana la 26V'' Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum