Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Resize mkv

radue

Postări Recomandate

Nu am cautat prea mult dar nu prea am gasti ceva asemanator.Problema se pune-n halul urmator: am cateva mkvuri (codate cu x264) la 1090p. Intrucat laptocul meu saracu scoate fum cand vreau sa vad la asa o rezolutie ( evident de ce ) vreau sa le fac pe toate fie la 480p fie la 720p, deoarece cu alea nu am probleme. Am mai cautat pe net ceva programe dar cam degeaba pt ca la fel, le-am facut sample-ul la 480p si la redare exact ca la ala de 1080p ( sau 1090p, nu stiu exact dar stiti la ce ma refer ), mai cate-o sacadare, mai o reducere de frameuri de la 25 la 5, imagiea ramane mult in urma fata de sunet, chestii obisnuite. Problemele apar atat cu VLC, cat si cu CCCP ( nu mama Rusia ) cu Media Player Classic.Asa ca va rog daca aveti vre-o solutie prefer ceva testat si sigur, sau macar din auzite/vazute de la alte persoane de incredere.PS: Nu ma intereseaza avi deoarece dinalea iau numai daca am musafire la film, daca iau film pt mine fie il iau dvd fie x264 ca sa si inteleg ceva din imagine. :dans:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• radue

1

• hugo

1

• MifTy

1

Top autori în acest subiect

mkv nu e un codec de film, ci un conteiner, si atat!!!ce contine e un avi... ce trebuie sa faci e sa extragi avi-ul si sa-l recodezi din HD in... ce vrei tu!!!exista programe free pentru asta, dar:1. ai nevoie de foarte mult spatiu pentru fisierele temporare!!!2. va trebui sa instalezi codecurile (si) in versiunea destinata codarii de filme, nu redarii lor!!!3. chiar si pe un sistem puternic, (proc peste 3 giga reali, ram mult, vre-o 2-4 giga, si rapid, ddr2, eventual dual channel ) treaba asta dureaza ceva vreme!!!cauta pe softpedia amanunte, sunt cateva tutoriale foarte bune in privinta asta, chiar daca mai incolo forumul e la pamant, sau chiar sub el!! :)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări