Vizitator dilysoft Postat Noiembrie 23, 2008 Partajează Postat Noiembrie 23, 2008 Am sa incerc sa scriu cat mai pe scurt ceea ce vreau sa fac si daca ma poate ajuta cineva. Tin sa precizez ca nivelul meu de pregatire in electronica este intre 0 - amator. Ce vreau sa eu sa fac:Lucrez ca si taximetrist si as vrea sa leg la taxametru (pt inceput sa vad daca functioneaza) un montaj facut din leduri care sa afiseze indicativul meu cu verde daca sunt liber si cu rosu daca sunt ocupat. Am comandat de pe net leduri in 2 culori, care am inteles ca isi schimba culoarea in fctie de polaritate parca,dar nu sunt sigur. As vrea sa stiu ce trebuie facut ca sa pot lega ledurile la 12V cat ii la masina fara sa se arda, ca am inteles ca ele au voltaj mai mic. Daca pot lua curentul de la cupola si cum sa fac montajul, deoarece la cupola cand sunt liber se aprinde becul verde, iar cand sunt ocupat cel rosu, deci ar fi cred mai simplu pt instalarea montajului. Link spre comentariu
rony2006 Postat Noiembrie 23, 2008 Partajează Postat Noiembrie 23, 2008 Salut,Pentru a conecta ledurile la bateria de la masina trebuie sa le inseriezi cu niste rezistoare de valoare aprox.1K(depinde de intensitatea ledurilor).Daca vrei baga id-ul rony_sb92 si iti voi explica mai multe Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum