Marian Postat Decembrie 8, 2008 Partajează Postat Decembrie 8, 2008 Ok Sharky, eu unul imi cer scuze daca am jignit sau suparat pe cineva-nu asta e intentia mea-datorez multe acestui forum asa ca in nici un caz nu vreau sa deranjez pe cineva, si-mi cer scuze si pentru acel post cu mesajul privat. Link spre comentariu
ctindex Postat Decembrie 8, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2008 Salutare Marian am gasit piesa de care m-ai intrebat ne mai auzim. La randul meu imi cer scuze daca am deranjat pe cineva,fiind pt prima data pe un forum nu mi-am dat seama ca nu e voie sa anunti pe cineva ca va primi un mesaj privat, inca o data scuze.Revenind la proect am cumparat toate piesele si sper sa apuc sa le lipesc-plantez saptamana asta ma tine in lac programul de la servici, cind e gata postez o poza.Salutari si realizari cu satisfactii!!! Link spre comentariu
Vizitator dragu_tatii Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Cablajul cu generatorul de cc din diferential adaugat: [attachment=1]Amplif Mosfet-Dispunere piese#3.pdf[/attachment][attachment=0]Amplif Mosfet-Cablaj#3.pdf[/attachment]Bafta la realizare. Mari@n. SalutariCa o rugaminte, pentru ca as vrea sa incep si eu lucrul la acest amplificator, puteti sa puneti proiectul complet? Adica, schema la cablajul de mai sus? Si aici ma refer la faptul ca exista niste diferente dintre valorile componentelor de pe acest cablaj (primul .pdf) si din schema postata de ctindex in postul cu numarul 14Va multumescAlexandru Link spre comentariu
Marian Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Salut Alexandru.Iata schema la ultima varianta de cablaj:[attachment=0]Amplif modificat#3.pdf[/attachment]Bafta. Mari@n. Link spre comentariu
Vizitator dragu_tatii Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Salut Marian si multumesc pentru schema.O mica problema: condensatorul C1 = 2,2uF ce tip este? Bipolar, nepolarizat, tantal etc?Multumesc inca o dataAlexandru Link spre comentariu
djlove Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 nepolarizat.bafta la realizare Link spre comentariu
Marian Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Cu placere.C1 este 2,2u nepolarizat. Bafta. Mari@n. :daLe: Dj love am raspuns in acelasi timp cu tn Link spre comentariu
ctindex Postat Decembrie 11, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2008 Salutare am terminat de montat modulul care arata cam asa [attachment=0]P187_07_12_2008.jpg[/attachment]si acum sper sa gasesc timp si de teste.Revin dupa primele teste.Realizari cu satisfactii!!! Link spre comentariu
djlove Postat Decembrie 11, 2008 Partajează Postat Decembrie 11, 2008 trebuie sa montezi tranzistorii pe un radiator mai sanatos si intre tranzistor si foita de mica si intre radiator si foita de mica sa pui si putina vaselina siliconica.In rest bafta la teste Link spre comentariu
ctindex Postat Decembrie 12, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2008 Modulul va vi montat pe radiatorul dintr-un post anterior,cel pe care am prins trz. are forma de U culcat.Il vroiam pana de craciun dar nu am timp"munca si iar munca ".Dupa primul test revin cu pareri sau intrebari. Realizari cu satisfactii!!! Link spre comentariu
ctindex Postat Decembrie 13, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2008 Ma intrebat si pe mine un amic daca se poate pune modulul asta pe masina ,daca da,cum? Din cate ma pricep trebue adaptata alimentarea ,e doar o parere. Link spre comentariu
Adrian_BBS Postat Decembrie 13, 2008 Partajează Postat Decembrie 13, 2008 cu asa ceva poti pune modulul pe masina...dar bineinteles la tensiune mai mare....sau si asa daca nu vrei putere prea mare http://www.sound.westhost.com/project89.htm Link spre comentariu
Vizitator dragu_tatii Postat Decembrie 17, 2008 Partajează Postat Decembrie 17, 2008 Va salut,In ultima schema pentru acest amplificator (prin bunavointa lui Marian) si cablaj am observat o mica greseala sau mai degraba nu ma pronunt .... si o formez ca o intrebare, si anume:Alimentarea de semnal a masei montajului este la GNDA, alimentarea cu tensiune a masei montajului este la GND, iesirea pe boxe a masei montajului este la GND ...... nu ar trebui legate cele doua GND-uri (precum e in schema)?Cu stimaAlexandru Link spre comentariu
Adrian_BBS Postat Decembrie 17, 2008 Partajează Postat Decembrie 17, 2008 probabil ca le leaga cu un fir mai gros peste cablaj....ca un mare strap Link spre comentariu
Marian Postat Decembrie 17, 2008 Partajează Postat Decembrie 17, 2008 Nu este nici un fel de greseala, trebuia sa va uitati mai cu atentie pe cablaj , masa de semnal mic este separata de masa de putere printr-un filtru tip "ground-lift" acel montaj format dintr-o rezistenta de 10 oameni si un cond de 100n. Pe schema nu am gasit alta denumire la masa de semnal mic si am scris GNDA, oricum nu ar trebui sa fie o problema, a se verifica schema amplifului lui Quasi, N-Mos200 care foloseste acelasi montaj. Toate conexiunile la masa se fac cu fire groase, duse intr-un singur loc cat mai aproape de conzii de filtraj ai sursei, acel "star-ground".Salutari si multa bafta. Mari@n Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum