Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ajutor despre scheme de proteze auditive

Vizitator altman

Postări Recomandate

Vizitator altman

Ajutati-ma cu scheme de proteze auditive, poate cu CI sau daca exista PWM, care sa se alimenteze la 1,5 - 3V. (magazinele de profil au preturi nesimtit de mari si aparate care consuma exagerat sau care nu amplifica mai deloc) mersi!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• junior

5

• Sharky

1

• alex mm

1

• djlove

1

Top autori în acest subiect

Atentie doar sa nu lasi omul fara ureche cu totul!Trebuie sa fii constient de consecintele care le poate avea o proiectare gresita.Eu recomand sa strangi bani si sa iei o proteza de calitate. Cu sanatatea nu e de joaca.

Link spre comentariu

"Eu recomand sa strangi bani si sa iei o proteza de calitate. Cu sanatatea nu e de joaca."

Aiurea .Sa platesti 900-2400 RON pentru o jucarie care nu face mai mult de 20lei .Vrei buton de ON/OFF si LED ? Daa? Mai pui 500lei la cei 900 decontati de CAS.Daca nici asta nu e jecmaneala atunci nu mai stiu ...Ce sa-i faci sanatatea cere .Si oricum , proteza este doar un mic ajutor auditiv , un fel de frectie la picorul de lemn pentru ca nimic nu poate inlocui o ureche sanatoasa .

Link spre comentariu
Vizitator sorin6

Daca vrei o "proteza" cat o cutie de pantofi, iti faci in regim DIY... :nebun: Serios, o proteza "buna", adica una adaptata curbei auditive a "bolnavului" este probabil complicat de pus la punct si si mai complicat de realizat...Din cele vazute la TV, in interiorul celor 2 grame de aparat este un DSP si un amplificator...

Link spre comentariu
Vizitator sorin6

Chiar si asa, iese bun pentru o ureche de hipopotam... si parca era vorba de un aplificator neliniar, in functie de ce mai aude persoana deficienta, nu de un montaj tip "Casa Pionierilor"... :speriat ...

Link spre comentariu
Vizitator altman

Schema cu piese discrete am facut-o si merge satisfacator; asta cu smd'uri o sa mai dureze ca nu mi-a venit lupa. Ma gindeam totusi la ceva mai complicat, poate cu piese care se folosesc in telefoanele mobile?! (am citeva stricate)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări