Mar Postat Martie 25, 2005 Partajează Postat Martie 25, 2005 Am observat ca la un dsPIC30F pot citi o tensiune analoaga cu rezolutie de 12 biti. Stie cineva sa-mi spuna cum transmit eu cei 12 biti la unPC pentru ca modulul USART poate transmite pe 8 sau 9 biti la aceasta familie de pic-uri, bine si la celelalte familii la fel. Multumesc Link spre comentariu
bogdanm Postat Martie 25, 2005 Partajează Postat Martie 25, 2005 Simplu, transmiti doua cuvinte de 8 biti pentru fiecare cuvant de 12 biti. Sau, daca vrei compresie, transmiti 3 cuvinte de 8 biti la doua cuvinte de 12 biti ;) Link spre comentariu
Mar Postat Martie 26, 2005 Autor Partajează Postat Martie 26, 2005 Da,ma gindeam ca poate exista o varianta mai simpla.Multumesc pentru ajutor,o sa incerc asa cum mi-ai spus. Link spre comentariu
CristianC Postat Aprilie 25, 2005 Partajează Postat Aprilie 25, 2005 Daca nu tii neaparat sa folosesti UART-ul din dsPIC, poti sa faci un port software (folosind alti doi pini), astfel vei putea transmite cati biti vrei. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum