Vizitator keny Postat Noiembrie 22, 2008 Partajează Postat Noiembrie 22, 2008 am un modulator fm , si nu stiu cum sa pun melodii noi pe el , are capaciate interna de 1 gb, cand il conectez la pc printrun cablu USB, nu imi apare nimic, doar un mesaj USB Device not recognized, am incercat tot felul de metode de a face upgrade la drivere USB dar nimic. am avut window vista instalat si nu a mers , acuma am trecut inapoi la XP SP3 , am zis ca asta o fii baiu , dar nimic. cum sa fac sa pun melodii pe el?????? Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Noiembrie 22, 2008 Partajează Postat Noiembrie 22, 2008 Iti trebuiesc drivere pentru device. Daca aparatul nu a venit insotit de cd cu drivere cauta-le pe net (incepe cu pagina producatorului) Link spre comentariu
MifTy Postat Noiembrie 23, 2008 Partajează Postat Noiembrie 23, 2008 mesaje d'astea primesc si eu de la usb stickurile mele... e suficient sa le conectez pe alta mufa usb, si o iau... cu o singura exceptie, dar ala are probleme la mufa lui de conexiune cu cablul...NU e nevoie de nici un fel de drivere in win 2k si xp, numai in win 98se!!!daca nu vezi ala ca un stick banal, mergi cu el la cineva care te lasa sa-l conectezi la pc-ul lui, si vezi daca merge.daca merge, dar la tine nu, inseamna ca ai niste probleme cu usb-urile... fie iei o placa pci u usb-uri, fie... schimbi placa de baza... Link spre comentariu
Stefan Postat Noiembrie 24, 2008 Partajează Postat Noiembrie 24, 2008 mesaje d'astea primesc si eu de la usb stickurile mele... e suficient sa le conectez pe alta mufa usb, si o iau... cu o singura exceptie, dar ala are probleme la mufa lui de conexiune cu cablul...NU e nevoie de nici un fel de drivere in win 2k si xp, numai in win 98se!!!daca nu vezi ala ca un stick banal, mergi cu el la cineva care te lasa sa-l conectezi la pc-ul lui, si vezi daca merge.daca merge, dar la tine nu, inseamna ca ai niste probleme cu usb-urile... fie iei o placa pci u usb-uri, fie... schimbi placa de baza...si eu patesc exact aceeasi chestie cu stick-urile dar cred ca e din cauza ca nu e USB 2.0 . Link spre comentariu
MifTy Postat Noiembrie 25, 2008 Partajează Postat Noiembrie 25, 2008 in mod normal, daca ai usb 2.0 in pc, si stickurile sunt 1.0 sau 1.1, in afara de mesajul ala si de faptul ca transferul, mai ales la volume mari de date, e leeeeeeeent, nu e absolut nici o problema!!!am avut un stick cu problema asta, ba se vedea, ba nu, schimba cablurile de conectare (acum am 3 cabluri de la miniusb la usb normal), nimic... in final, am zis ca tot n-aveam ce pierde, si-am incercat sa schimb mufa stickului... am schimbat-o, si acum merge stas!!!acum a inceput cu fitse d'astea unul din cele 2 mp3 playere ale mele... da' nu mai am deocamdata o mufa potrivita, asa ca mai stau...apropo... atentie cu mufele miniusb... sunt fioros de sensibiloase mecanic!!!! Link spre comentariu
Dr.L Postat Noiembrie 25, 2008 Partajează Postat Noiembrie 25, 2008 pai problema era de la mufa,ca nu facea contact pe placa sau ca a intrat multa mizerie in ea si iara nu facea contact cum trebuie Link spre comentariu
MifTy Postat Noiembrie 25, 2008 Partajează Postat Noiembrie 25, 2008 exact, dar la marimea unei mufe miniusb, tre sa ai ochi de lunetist sa te prinzi din prima!!!oricum... macar am acum 3 cabluri mini2normal usb, din care 2 mai lungi de 10 cm, cati avea ala cu care a venit mp3 playerul!!! Link spre comentariu
Dr.L Postat Noiembrie 25, 2008 Partajează Postat Noiembrie 25, 2008 da sa vezi microusbul,ala de la camerele foto Link spre comentariu
Vizitator keny Postat Noiembrie 26, 2008 Partajează Postat Noiembrie 26, 2008 nu merge in nici un slot usb, am 5 si nici unul nu il accepta, modulatorul merge sigur ca s-a bagat muzica pe el avnd memorie interna , cine il are nu stie cum i sa pus muzica pe el ca nu el a facut-o , stie numa ca de la pc. toate usb-urile merg la mine am testat cu altceva , aparat foto , camera digitala, si merg. aici nu stiu ce ii , poate e nevoie de un driver a modulatorului, si nu stiu cum fac rost de el , poate merge de la altul, daca o fi driver. Link spre comentariu
MifTy Postat Noiembrie 27, 2008 Partajează Postat Noiembrie 27, 2008 atunci vezi ce scrie pe el (marca ?i modelul) ?i bagi în google "xxxx driver"... sau dac? nu, ar trebui s? g?se?ti pe situl firmei produc?toare ceva...din ce spui, s-ar în?elege c? e second-hand... fostul proprietar nu avea cd cu drivere, ceva??? Link spre comentariu
Vizitator keny Postat Noiembrie 27, 2008 Partajează Postat Noiembrie 27, 2008 poate are , el e in italia, nu am mai vb cu el , pe el nu are scris nimic de vreo firma , stiu ca a fost luat din mall, si a costat 100 ron. poate ma ajuta cineva cu un driver de la alt modulator poate o sa mearga asa.se poate sa ma ajute cineva cu un driver de la un modulator??? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum