Vizitator fanica22 Postat Noiembrie 22, 2008 Partajează Postat Noiembrie 22, 2008 Salut , am si eu o problema.Am cumparat un casetofon nou (Panasonic CQ-RX103N) iar dupa ce il conectez nu am sunet deloc (casetofonul vechi merge fara nici o problema).Am verificat pe alta masina iar casetofonul cel nou merge.E posibil sa fie din cauza amperajului ? Orice raspuns e binevenit.Multumesc !P.S. : Opel Vectra A - 1992 Link spre comentariu
adicontakt Postat Noiembrie 23, 2008 Partajează Postat Noiembrie 23, 2008 l-ai probat cu aceleasi difuzoare? e posibil sa fie vorba de impedanta difuzoarelor Link spre comentariu
cipcirip Postat Noiembrie 23, 2008 Partajează Postat Noiembrie 23, 2008 ...sau verifica sa nu ai vreun fir de la difuzoare ,,la masa``... Link spre comentariu
Mihai85 Postat Noiembrie 23, 2008 Partajează Postat Noiembrie 23, 2008 ai lasat cumva mufa de la cel vechi , sau l-ai schimbat cu totul? Link spre comentariu
Vizitator fanica22 Postat Noiembrie 23, 2008 Partajează Postat Noiembrie 23, 2008 Multumesc pentru raspunsuri , se pare ca era un scurt pe un fir.Deocamdata ascult la 3 boxe pana voi cumpara sistem. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum