Depanatoru Postat Noiembrie 29, 2008 Partajează Postat Noiembrie 29, 2008 Felicitari ALEKS ca ai pus in functiune cu succes montajul Felicitari, un proiect foarte frumos! Prin ce metoda ai facut cablajul?Prin metoda foto , ca eu i l-am realizat practic lui ALEKS Link spre comentariu
blazeu Postat Aprilie 2, 2009 Partajează Postat Aprilie 2, 2009 Foaaarte frumos realizat (eu nu m-am inverzit de invidie, ca nu m-as mai apuca de asemenea trasnai: cablajul e SUPERB, mai ales in regim de amator!) Fara intentia de a emite critici, insa apare o oarecare discrepanta intre "anticul" procesor pe 8 biti/3,5-4 MHz si circuitele mult mai moderne gen xilinx.Si eu visez la un mic sistem cu Z80, dar emulat de pe un Cobra (pe la Iasi a fost mai popular decat bucuresteanul HC; s-au construit si la universitarii nostri vreo 3 clone de Spectrum, dar rivalitatile au impiedicat ajungerea vreuneia din ele in stadiul de produs (semi) industrial, ca CIP, HC sau chiar Cobra (Spec-tim-ul avea o compatibilitate destul de limitata).Vestea ca se poate gasi MONS si GENS e una nemaipomenita (nu cred ca la mai pot extrage de pe veeechile mele casete audio!!!) Pentru mine, drumul asta va incepe cu depanarea Cobrei mele, care dupa vreo 15 ani de zacut nu mai functioneaza....Pe curand!! Link spre comentariu
Nucleu Postat Aprilie 10, 2009 Partajează Postat Aprilie 10, 2009 Frumos pcb-ul....!!!! Link spre comentariu
Vizitator georgesand Postat Aprilie 11, 2009 Partajează Postat Aprilie 11, 2009 Pentru cei interesati de "Spectrum" exista http://www.worldofspectrum.org/ unde gasiti tot ce va intereseaza, de la ROM-uri pana la aplicatii, emulatoare, etc. Totul free! Link spre comentariu
MifTy Postat Aprilie 15, 2009 Partajează Postat Aprilie 15, 2009 http://srimech.com/?page_id=18 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum