Vizitator paully93 Postat Noiembrie 22, 2008 Partajează Postat Noiembrie 22, 2008 am un casetofon mai nou (are afisaj digital) si vreau sa stiu dak se poate folosi pe post de amplificator la PC la niste difuzoare?.dak da ,ce trebui facut?? sau mai bn zis ,se poate lega casetofonu la o priza din casa?dak da cum? Link spre comentariu
Mihai85 Postat Noiembrie 22, 2008 Partajează Postat Noiembrie 22, 2008 In primul rand nu ai postat unde trebuie! Da ,se poate dar trebuiesc facute mici artificii.trebuie sa intrerupi niste trasee si sa aplici semnalul din calculator printr-un potentiometru (sau un divizor din niste rezistente ).....Da mai multe detalii despre cas. Link spre comentariu
Vizitator paully93 Postat Noiembrie 22, 2008 Partajează Postat Noiembrie 22, 2008 nu stiu mai multe detalii despre casetofon...el lam vaz asa`in trecere` la bunica-mea.....acum vroiam sa stiu doar dak se poate....dak vrei o sa pun mai multe inf despre cas cand o sa mai ma duc la bunicamea...ms de inf Link spre comentariu
Stefan Postat Noiembrie 24, 2008 Partajează Postat Noiembrie 24, 2008 trebuie sa incepi cu inceputul : adica o sursa de 12-13V bine filtrata si de min 5A (depinde de ce casetofon ai si la ce putere vrei sa il folosesti- oricum prea bun nu e dar auzi ceva zdrancanin la el ) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum