Vizitator nicushor75 Postat Noiembrie 22, 2008 Partajează Postat Noiembrie 22, 2008 am si io o problema: -am un spv c100,am vrut sa-l decodez,am platit decodarea(21 euro) si cand sa-l decodez........surpriza!,nu s-a putut! -inainte de decodare,tot pe diferite forumuri,site-uri,citind,incercand diferite metode,chiar si mecanice,i-am modificat imei-ul!,si bineinteles k n-am putut din cauza imei-ului! Intrebarea ar fi cum pot ,sau prin ce metoda,sa-l aduc la imei-ul original???????? email: [email protected] Multzumesc anticipat! Link spre comentariu
MifTy Postat Decembrie 19, 2008 Partajează Postat Decembrie 19, 2008 am si io o problema: -am un spv c100,am vrut sa-l decodez,am platit decodarea(21 euro) si cand sa-l decodez........surpriza!,nu s-a putut! -inainte de decodare,tot pe diferite forumuri,site-uri,citind,incercand diferite metode,chiar si mecanice,i-am modificat imei-ul!,si bineinteles k n-am putut din cauza imei-ului! Intrebarea ar fi cum pot ,sau prin ce metoda,sa-l aduc la imei-ul original???????? email: [email protected] Multzumesc anticipat! de fapt... ai schimbat sau nu imei-ul, c? parc? ziceai întâi c? n-ai putut, apoi vrei s?-l readuci la cel original... Link spre comentariu
MihaiGSM Postat Decembrie 20, 2008 Partajează Postat Decembrie 20, 2008 am si io o problema: -am un spv c100,am vrut sa-l decodez,am platit decodarea(21 euro) si cand sa-l decodez........surpriza!,nu s-a putut! -inainte de decodare,tot pe diferite forumuri,site-uri,citind,incercand diferite metode,chiar si mecanice,i-am modificat imei-ul!,si bineinteles k n-am putut din cauza imei-ului! Intrebarea ar fi cum pot ,sau prin ce metoda,sa-l aduc la imei-ul original???????? email: [email protected] Multzumesc anticipat! www.xda-developers.com cred ca te va ajuta. Link spre comentariu
Vizitator vozian_ion Postat Ianuarie 10, 2009 Partajează Postat Ianuarie 10, 2009 salut! ....am si eu un spv c100, si am incercat sa-i reinstalez windowsu.... dar din greseala am intrerupt legatura in timpul procedurii, si acum nu pot face nimic.....te rog ajuta-ma!!! tel arata doar 3 culori.: rosu, verde, albastru...ce pot sa fac!!! mersi mult. Link spre comentariu
MihaiGSM Postat Ianuarie 10, 2009 Partajează Postat Ianuarie 10, 2009 fara smiorcaieli pe forum Ai incercat sa cauti ceva pe site-ul amintit de mine mai sus? In principiu ar trebui sa mearga resoftat cu acelasi program cu care ai incercat sa-l resoftezi. Explica mai pe larg cum s-a intamplat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum