Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

intrebare sateliti microlab fc-530

Vizitator auratus

Postări Recomandate

Vizitator auratus

incepand cu inceputul in primul rand salutare :101 .de curand am achizitionat un sistem microlab fc-530 care se aude destul de binisor, insa fiind curios din fire am desfacut unul dintre sateliti si am observat ca are un singur difuzor legat direct fara alte componente, twiterul fiind o simulare.si acum intrebare, a-si putea lega un twiter ,si daca da cum si de care?, diametrul nu trebuie sa fie mai mare de 3 cm.va dau si specificatiile difuzorului: v5 fine cone 2.5" full rangecurve response: 130hz-8khz+_1,5db and 100hz-20khz +_3 dbinpedanta 4 ohmi cica 15 w.mentionez ca experienta mea in electronica este zero, si daca intreb prostii topicul se poate inchide. si wooverul este legat direct eventual i-as putea pune un filtru, s-ar auzi mai bine? daca da ce filtru?despre woofer stiu ca are 24w impedanta 8 ohmi si diametru 6.5".mersi anticipat :da :da

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bolek

1

Top autori în acest subiect

Poti sa pui un tweeter cu bobina ( nu piezo) de dimensiunea care sa incapa in cutiile alea mici de sateliti, inseriat cu un condensator.Incearca cu un condensator de 0.47 microfarazi nepolarizat si mai tatonezi dupaia, ca sa nu sasaie prea tare.La subwoofer nu ai ce sa-i faci; sistemul tau are filtre active, adica puse inainte de amplificatoarele finale.Nu are rost sa mai pui si tu alte filtre ca nu or sa ajute cu nimic.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări