badboycrys Postat Noiembrie 22, 2008 Partajează Postat Noiembrie 22, 2008 mergeam cu masina si deodata mi-a cazut receptia fm. am incercat eu pe acolo ceva ceva da nimic. ma poate ajuta careva? Link spre comentariu
ionut20 Postat Noiembrie 23, 2008 Partajează Postat Noiembrie 23, 2008 poate ti-a iesit antena . . . Link spre comentariu
badboycrys Postat Noiembrie 25, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2008 nu mia iesit, oare ce sa bulit in el? Link spre comentariu
badboycrys Postat Noiembrie 25, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2008 chiar nu ma poate ajuta nimeni?:((( Link spre comentariu
ionut20 Postat Noiembrie 25, 2008 Partajează Postat Noiembrie 25, 2008 ti-am scris si pe pm:"trebuie scos de pe masina, desfacuta carcasa si vazut daca asa merge ... daca asa merge atunci s-a desprins/dezlipit ceva de pe parta de antena."Ai facut chestia asta? Link spre comentariu
badboycrys Postat Noiembrie 29, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2008 stie cineva cum pot rezolva problema? :cry: Link spre comentariu
Mihai85 Postat Decembrie 1, 2008 Partajează Postat Decembrie 1, 2008 pai si ce ai vrea sa facem? probabil ca s-a defectat tunerul(o cutiuta metalica).vezi poate e ceva dezlipit la el sau nu se alimenteaza . daca nu te pricepi nu vad cum ai putea sa-l rezolvi. Link spre comentariu
Stefan Postat Decembrie 1, 2008 Partajează Postat Decembrie 1, 2008 si nu ai de gand sa dai mai multte detalii ? adica s emai aude ceva sau e mort ! cel mai simplu defect intalnit erau niste diode in scurt exact pe intarea antenei . asta nu inseamna ca tu ai acelasi defect ! Link spre comentariu
badboycrys Postat Decembrie 2, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2008 se aude fasaitul ala .... cand ii dau scanare automata imi prinde cate o frecventa da nu se aude ce emite postul de radio .... cand bag caseta se aude f bine Link spre comentariu
badboycrys Postat Decembrie 2, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2008 am uitat sa precizez ... se aude ce melodii am pe caseta Link spre comentariu
badboycrys Postat Decembrie 5, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2008 nimic? :cry: Link spre comentariu
badboycrys Postat Decembrie 7, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2008 vad ca nu vrea nimeni .... :( Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Decembrie 7, 2008 Administratori Partajează Postat Decembrie 7, 2008 Nu cred ca nu vor, probabil nu stie nimeni ce are Link spre comentariu
ionut20 Postat Decembrie 8, 2008 Partajează Postat Decembrie 8, 2008 este un defect de tuner probabil .. cel mai bine mergi la un service si da-l la reparat . . . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum